Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 15. (Read 15574 times)

member
Activity: 72
Merit: 10
tayfun bey pre-ico ya katılanlardanda pasaport istemediklerine dair haber yokmu Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
bounty için pasaport istemediklerini açıkladılar.10 güne kadar gelmesini bekliyorum.Eth'nin artması ile güzel bir rakamdan piyasaya girecektir.İyi bir tutar gelmesini bekliyorum umarım bir cambazlık yapmazlarda güzel tutarlar gelir.Kaç aydır bekliyoruz beklediğimize değer.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Bende hallet ama kural değiştirilmesi can sıkıcı bundan sonra uzak doğu icolarından başka ıcoya girmem. Adamlar etik en azından.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Ben kendi pasaportum olmadığından bir tanıdığımın pasaportu ile yaptım KYC işlerini fakat sizlerin dediği gibi günlerce vs.. sürmedi bütün işlemleri tamamlayıp onayı almam toplam 5 dakikama mal oldu.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
 İki gün oldu halen onaylanmadı. Bekleyecez bakalım. Bounty unarım 500 doların altında olursa onun içinde uğraşmayız.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
IDnow uygulamasını bitwala için kullandım. Baya sıkıntılı (ingilizcem iyi olmasına rağmen) yok pasaportu şöyle bük yok şöyle kıvır vs Allah kolaylık versin.
member
Pasaportu olmayanlar hiç bu kyc sürecine girmsin ler dimi ? Pre-ico dan katıldım ve pasaportum yok Smiley
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
işin bokunu çıkarmak dedikleri bunların yaptıkları oluyor işte.sanırsın mit hisseleri satışa çıkardı amk.yakında amerikan vatandaşı olmadığınızı kanıtlamamız için DNA testi falan isteyecekler herhalde.bu kadar boktan bi iş görmedim
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Ben halletim ama şu an " Your information is being processed." aşamasında .

1-Bir pdf dosyası indiriyoruz siteden onu kolsuruyorum .
2-Sonra bir form çıkış onu dolduruyoruz.
3-1.adımdaki formu upload ediyoruz.
4-IDnow uygulamasını telefona kuruyoruz . ( Ben böyle yaptım en azından )
5-Your Ident-ID ile programı çalıştırıp 15-20 dk bekliyoruz.
6-Bir bayan çıkıyor. ( Siyah şaçlı çıkarsa ve ingilizceniz iyi diyese kapatın bence , Sarısın bayan daha sabırlı ) .
7-Bayan ilk yüzünüzü tam olarak , sonra pasaport u gösteriyorsunuz , sonra pasaport numarasını söylüyorsunuz.
8-1.adımdaki döküman doğru olduğunu onaylayıp , telefonuza gelen mesaj ı yazıyorsunuz .
9- Confirm oluyor .( Ama herşey bitmiş olmuyor yinede .
10-Bu sistemi çıkaranın ...................
member
KYC halledebilen varmı ?

adım adım anlatırsanız sevinirim.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Yarın KYC halletmeyi deneyeceğim . Umarım tamamlayabilirim.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Sanırım yeni yıla yetişmeyecek, ocak ayında olsa bari Smiley o bile zor gözüküyor. O arada Monetha yoluna devam ediyor
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Hem ICO ya hemde imzasına girmiştim . Tam rezillik oldu benim için . Kendilerini ne sanıyorlarda işleri bu kadar yokuşa sürüyorlar anlamadım.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Valla hardcap'ı yüksek projeye yatırım yapılmaz, bunu bir kere daha görmüş oldunuz çünkü adamların tek derdi para. Hatta bastıkları 1 milyar tokenin yarısını satabildikleri için acısını bizden çıkarıyorlar, bu kadar aç gözlü herifler.
full member
Activity: 462
Bu projeden çok ümilydimdim ama her aşaamda rezillik çektim sürekli ertelenen tarihler, son derece acemi ekip, dağıtılamayan ödüller, onlarca kez mail atmama rağmen karşılık bulamadığım ilgisiz ekip, pasaport saçmalığı ve daha bunun  gibi birçok neden. Son olarak da şu kyc saçmalığı yüzünden paramdan vazgeçtim gitsin tamam ve isterse 100 kat artsın ismini bile görmek istemiyorum  Angry
full member
Activity: 322
Merit: 112
Allah icoyada bountye de girenlere sabır versin, proje için umutluydum ama artık bi bok olmaz bunlardan. nedir bu kyc eziyeti ya para iadesi de yapmıyorlarmış galiba.inşallah aynı disiplini özeni yol haritasına uymaya ve projeye de gösterirler, yoksa bu kadar uğraştıktan sonra yatırımcılar bide zarar ederse intihar sebebi amk
member
yaw resmen adamlar yapamasınlar diye uğraşıyorlar.

Benim pasaportum yok pre icoda böyle bir şarttan bahsetmediler.

birde dünya kadar istekleri var gelen pdf de yazıyor.

Yapabilen olursa adım adım yazsın lütfen.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Centra ile birlikte yaptığım en dandirik yatırım bu olabilir. Özellikle pre-ico'da KYC ile ilgili kelime etmeyip sonrasında başımıza KYC çıkartmaları çok saçma. Pasaport'um yok pre-ico da kyc yoktu paramı iade edin dediğim yok öyle yağma diyorlar resmen iade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık bende pasaport'u olan bir tanıdığıma paslayacağım pasaport olayını.

Dün mesai bitimine doğru mail geldi 24 saat içinde bitirin diye . Bende gece yapayim dedim . Canlı yayın gece yapmıyorlarmış. Bugün yapayim dedim . Hafta sonuda çalışmıyorlarmış . İşlemi bitiren var mı ?
full member
Activity: 392
Centra ile birlikte yaptığım en dandirik yatırım bu olabilir. Özellikle pre-ico'da KYC ile ilgili kelime etmeyip sonrasında başımıza KYC çıkartmaları çok saçma. Pasaport'um yok pre-ico da kyc yoktu paramı iade edin dediğim yok öyle yağma diyorlar resmen iade etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık bende pasaport'u olan bir tanıdığıma paslayacağım pasaport olayını.
full member
Activity: 350
Merit: 110
utrusttan  mail gelmiş kyc onayla diye , şimdi benim pasaportum yok pre icoda katıldım.

yeni kimlik göndersem olmuyormu.

birde  adım adım onaylamanasıl yapılıyor bilen yazarsa herkes için iyi olur.

Olmuyor hocam . Tam geri zekalılar . Adamlar ile canlı bağlantı yapmak zorundasın . Benim azıcık ingilizce ile iyi ilerliyordum ama hat koptu . Böyle dandik bir KYC onaylama görmedim stres yaptım . Birde çalışma saatlerinden dolayı gece yapamıyoruz .  Aptoide diye bir firma ve uygulaması var canlı KYC için.

Bu canlı kyc modası da yeni çıktı. Bende geçen günlerde bi kart için böyle bir sürece girdim baya uzun sürüyor orayı göster burayı göster sıkıntılı süreç
Pages:
Jump to: