Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 16. (Read 15566 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
utrusttan  mail gelmiş kyc onayla diye , şimdi benim pasaportum yok pre icoda katıldım.

yeni kimlik göndersem olmuyormu.

birde  adım adım onaylamanasıl yapılıyor bilen yazarsa herkes için iyi olur.

Olmuyor hocam . Tam geri zekalılar . Adamlar ile canlı bağlantı yapmak zorundasın . Benim azıcık ingilizce ile iyi ilerliyordum ama hat koptu . Böyle dandik bir KYC onaylama görmedim stres yaptım . Birde çalışma saatlerinden dolayı gece yapamıyoruz .  Aptoide diye bir firma ve uygulaması var canlı KYC için.
member
Activity: 72
Merit: 10
 utrusttan  mail gelmiş kyc onayla diye , şimdi benim pasaportum yok pre icoda katıldım.

yeni kimlik göndersem olmuyormu.

birde  adım adım onaylamanasıl yapılıyor bilen yazarsa herkes için iyi olur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Şimd yiğidi öldür hakkını yeme monetha 1 haftada mı ne dağıtmıştı ödülleri, hatta mail adresimde harf hatası olmuştu mesaj attım anında düzeltip faturayı göndermişti adamlar.O konuda çok iyilerdi gerçekten.
Ama tokenin değerinin düşmesi soğuttu herkesi, çünkü çok büyük umutla girmişti herkes.geldiğinde 6 eth eden tokenin değeri 1,5 eth şimdi hele ki btc olarak 0,42 ye satmadım kafamı duvara vuruyorum desem yeridir şu anda.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Bu adamlar monetha'dan daha iyiydi profesyonel falan diyen arkadaşlar nerde ?

Monetha 2.gün bounty dagıtırken adamlar daha tokenleri dagıtamamıs .

Olsun . İsminde trust var Wink

Trust ibaresi bulunan hiç bir projeye güvenim kalmadı artık . Zoraki güven aşılamaya çalışıyor olmuyor işte Cheesy . Monetha iyi olmaya çalısıyorlar sözde adamlar daha hızlı çıktı .
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bu adamlar monetha'dan daha iyiydi profesyonel falan diyen arkadaşlar nerde ?

Monetha 2.gün bounty dagıtırken adamlar daha tokenleri dagıtamamıs .

Olsun . İsminde trust var Wink
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ödülleri bırakın adamlar daha yatırımcılarına tokenleri dağıtamadı bana göre bu yavaşlıkla Utrust aynı Monetha'da olduğu gibi hayal kırıklığı yaşatacak.
sr. member
Activity: 588
"500 dolara yatırım yapan tüm yatırımcılar için (Pazartesi - Cuma) davet göndermeye devam ediyoruz ve yaklaşık 10 iş günü içinde bu işlemi tamamlamalıyız."

demişler. Ama ne gelen var ne giden. Bu adamlar projeyi kaplumbag hızıyla sürdüremezler.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bu adamlar iş daha da uzatacak gibi arkadaşlar, 2017 de unutun bence ödülleri belki 2018 in 1 veya 2. ayında anca alırsınız.daha kyc bitecek yatırımcılar alacak sonra sıra size gelecek yani daha çok var
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Ben 4 ay bekledim ama herhalde çok türkçe attığım için %50 saymışlar . Ama sıkıntı yapacak birşey yok . Zaten halen KYC olayını kesinleştiremedi mallar.
legendary
Merit: 1001
arkadaşlar ne durumdayız ne oldu bu coin bountyleri

Hocam bu şekilde sürekli bountylerin arkasını sorgularsanız kafayı yersiniz. Adamların kaçacağını ya da ödemeyeceğini sanmıyorum öderler sakin olun, zaten bountyler her zaman söylenenden geç ödenir.
full member
Activity: 616
Merit: 118
arkadaşlar ne durumdayız ne oldu bu coin bountyleri
member
Activity: 112
Merit: 11
scam cıkmadı degılmı arkadaşlar sadece yavas ıslıyor, odullerı ne zaman dagıtacaklar bır gelısme bır haber varmı bununla alakalı
hero member
Activity: 881
Pre-ICO ya katılanlar bakalım ne yapacaklar, o zamandan beri hem BTC hem ETH baya arttı.

Bence çok büyük bir dump gelmez gibi, çünkü zaten bir çok yatırımcıya token lar geç verilecek pasaport vs kontrolü derken.

Bounty cilere zaten dağıtmalarına epey var.
sr. member
Ekip kağnı hızında çalışıyor resmen, gerçi bundan yavaşlarıda var ICON a gireli kaç ay oldu hala token alamadık.Bundada süreç uzun süreceğe benzer, dahası ekip kıllatıpta bountycilerdende pasaport isterse kampanyaya girenler baya bi süre bekler gibi geliyor bana.
Ama içimden bir his bu coin dump yemeyecek diyor piyasaya çıkınca. Sebebide sürecin çok çetrefilli geçmesi.Belkide ters etki yapar millet bunlara söverek satar kestirmek zor

ICON bir alt yapı projesi uzun sürmesi cok normal. Sonu worldcore den belki biraz daha iyi olabilir. Yari yariya ilk ay sürünür.
legendary
Merit: 1000
Ekip kağnı hızında çalışıyor resmen, gerçi bundan yavaşlarıda var ICON a gireli kaç ay oldu hala token alamadık.Bundada süreç uzun süreceğe benzer, dahası ekip kıllatıpta bountycilerdende pasaport isterse kampanyaya girenler baya bi süre bekler gibi geliyor bana.
Ama içimden bir his bu coin dump yemeyecek diyor piyasaya çıkınca. Sebebide sürecin çok çetrefilli geçmesi.Belkide ters etki yapar millet bunlara söverek satar kestirmek zor
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Bu kadar yavaş takım bulmak çok zor . KYC bari erken bitirseydin nasıl yetiştirecekler 2017 bitmeden bakalım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Etherdeltaya girmiş mi utrust.Bize birşey gelmedi daha token falan.Uzun süre bekletmeseler bari.Güzel borsalara girse değerlense güzel olurdu.
sr. member
Worldcore gibi olacak bence bunun başlangıcıda . Etherdeltada 2,5 X zarar ' da alınıp satılıyor. Tabii hacim yüksek olmadığı için değişebilir.
hero member
Activity: 881
Gerçekten beceriksizler bunlar, tüm işlemler çok yavaş işliyor, görebildiğim kadarıyla token ı bile daha yaratamadılar.

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
bounty e katılanlardan pasaport istiyorlar mı ona göre b u hafta ıkartacağım

Takip ettiğim kadarıyla Bountyciler için kesin açıklama yapılmadı
Pages:
Jump to: