Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 29. (Read 15566 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sanki projeye olan ilgi azaldı mı ico ertelendikten sonra yoksa bana mı öyle geliyor? hardcape ulaşma ihtimalini ben düşük olarak görüyorum artık
hero member
Activity: 698
Merit: 506
uzun süreli icolardan bir cacık çıkmıyor nedense.
full member
Activity: 462
Merit: 100
UTrust ın bu beklenmedik uzatması ile Monetha ya gün doğdu bence,

özellikle bu hafta Biance e eklenirse bir ivme yakalayabilir.

Maalesef binance de kurtaramadı. Bu projeden 2018 e kadar pek de bişey beklemiyorum artık ben. Daha yeni yeni geliştirici buluyolar zira yol haritası da 2018 e yönelik.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
2 Kasım'da olacak süreci sabırla bekliyoruz ben hala Hard Cap yapacağını düşünüyorum. Hem yatırımcısına hemde katılımcılarına çok iyi kazandıracak gibi gözüküyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
arapsaçına dönderdiler işi resmen.yinede monethaya yarayacağını düşünmüyorum ben bu ertelemenin.son zamanlardaki en meşhur balon monethaydı fena aldılar havasını tekrar ne zaman şişirirler bilmek zor.çok güzel elimize verdiler sadece onu söyleyebilirim bende monethadan zarar yazanlar kervanındayım.utrustta aynısını yaşamayız inşallah
sr. member
Activity: 390
Merit: 250
Kesinlik imzada ilk katılanlara daha fazla stake verilmesi gerekiyor çünkü onların hakkı yeniyor onun dışında Utrust'un hard cap yapma ihtimali ne kadar olsada bu ihtimalden giderek uzaklaşıyorlar. Ya kardeşim yap bitsin, yatırımcın hazırdı zaten amma uzattınız.
full member
Activity: 490
Merit: 193

bizde ivme yakalamasını bekliyoruz ama gitgide çakılıyor elimde patlayacak diye korkuyorum, zararında da satmak istemiyorum.bekliyorum şu an sadece.utrust piyasaya çıkmadan yükselirse satacağım hepsini utrust un icosuna basacağım.yükselmezsede beklemeye devam
hero member
Activity: 881
Merit: 502

sr. member
Activity: 910
Merit: 255
İmzacılarına kötü olmuş. Benzer durumu rivetz de yaşamıştım ben. aylarca bekledik uzadıkça uzadı. Sonuçta bir sürü fırsat kaçtı ve beklediğimize de değmedi. pre-ico da yatırım yapanlara değinmiyorum bile Sancılı bir süreç bekliyor onları.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Kendi kendilerini bitiriyorlar ve bu kadar yatırımcıyı bekletiyorlar, insan gibi uzatmadan bu işi kısa sürede çözseydiler tam yatırım alabilirlerdi fakat şu saatten sonra tam yatırım alabileceklerini sanmıyorum. Heleki imza kampanyasında bekleyenlere yazık olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 118
umarım tamamen fiyasko olmaz aşırı uzun bir zaman bu

sebebini söylediler mi?
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
3,5 hafta var icosunun başlamasına preye katılanlardan sonra en çok kazan kaldıranlar uzun zamandır imzasında olanlardır herhalde.belki imza taşıyanlar için ek bonus ekliyebilirler çok fazla tepki alırlarsa.

Tam tersine süre uzadıkça ilk başta girenlerin kârı düşüyor. Oran orantı.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
3,5 hafta var icosunun başlamasına preye katılanlardan sonra en çok kazan kaldıranlar uzun zamandır imzasında olanlardır herhalde.belki imza taşıyanlar için ek bonus ekliyebilirler çok fazla tepki alırlarsa.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
vay arkadaş zaten yeterince sık giremiyorum foruma imza bitiyor diye seviniyordum ama dahada uzatmışlar işi.bi bildikleri vardır heralde yoksa güzel bi kitle yakalmışken bu kararı vermezlerdi. projeye artısı veya eksisi mi olacak ekibin icoya kadar yapacakları bunda önemli rol oynayacak şimdi bekleyip göreceğiz bakalım.belki güzel bi haber vardır bu ertelemenin ardında.bu arada tüm kampanyalara katılımı kapatmışlar
full member
Activity: 140
çok saçma olmuş bu kadar ertelemeleri, kendi ayaklarına sıkıyorlar. Demo falan yayınlamazlarsa işleri çok zor
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
En çok pre-icoya katılanlar üzgün ico tarihi bu kadar ertelenince doğal olarak 2,3 ay beklemek hiç hoş olamadı

En çokta pre-icoya katılanlar isyan etti zaten telegram grubunda haklı olarak hocam. Baya bir sıkıntılı ekip görüyorum karşımızda umarım bize lafımızı yedirirler de adam akıllı bir ICO geçirirler.
full member
Activity: 462
En çok pre-icoya katılanlar üzgün ico tarihi bu kadar ertelenince doğal olarak 2,3 ay beklemek hiç hoş olamadı
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Ekibin bu tarihi açıklamada bir bildikleri vardır vardır diye düşünmeden edemiyorum ancak ne bildikleri olduğunu da anlamıyorum. Zaten çok uzun bir tarihe ertelediler eğer birde adam akıllı bir demo çıkmazsa ortaya biraz zor hardcap yapar gibime geliyor umarım büyük yatırımcılarını şimdiden ayarlamışlardır yoksa bu sadece bitcointalk reklamıyla zor olur.
full member
Activity: 350
Merit: 106
bu haber hiç iyi olmadı bencede.şu an hardcape ulaşmak istiyorlarsa bi beta koyup millette bi heyecan yaratmaları gerekiyor.hardbidende ilk önce 20 eylüldeydi ico.madem hazır değildiniz neden böyle bi işe erkenden giriştiniz.ico ertelenmese rezil mi olcaktınız yani? neyse imzacılar beklesin bakalım biraz daha ortaya bişeyler koyulurda hardcap yaparsa pişman olmazlar
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Erteleye erteleye bi hal oldular en gıcık kaptığım şey. Madem hazır değilsin ne demeye başlatıyorsun? imzacılara geçmiş olsun Smiley
Pages:
Jump to: