Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 26. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Ico'da satılmayan tokenlerin yakılacağı ile ilgili kesin bir bilgilendirme yapıldı mı, bununla ilgili bir bilgilendirme linki mevcut mu ? yoksa söylentiden mi ibaret sadece ?
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
hayretler içindeyim bu kadar sıradan bır bir ico bu kadar para topluyor anlamıyorum, bu kripto alemi bir garip arkadaşlar
neyse borsada dipten alınır zaten
full member
Activity: 350
Merit: 106
İlk defa imza kampanyasına girdim. Ne zaman dağıtırlar yaklaşık fikri olan var mı? Fiyat çok uçmazsa borsadanda bir miktar alırım.

konusunu inceledim bugün twiter a girmiştim bende. en az 2 hafta sürer demişlerdi konuda hesaplamalar için dağıtım da sanırım ico bittikten sonra 1 ay içinde yapılır yani aralık 10 gibi diye düşünüyorum
hero member
Activity: 881
Merit: 502
İlk defa imza kampanyasına girdim. Ne zaman dağıtırlar yaklaşık fikri olan var mı? Fiyat çok uçmazsa borsadanda bir miktar alırım.
full member
Utrust borsaya çıkınca şaşırtabilir.Mth'nin düştüğü hatalara düşmeyip yatırımcısına kazandırır umarım.Tabi bu arada imzasına girenleri de kazandırmasını umut ediyoruz.Ico'da toplanan rakam güzel.Hayırlısı herkese. Smiley

diğer projelerdeki gibi ödül düşürmezlerse dağıtacakları oran çok iyi görünüyor,bence imzasına giren kazançlı çıkacaklar
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Utrust borsaya çıkınca şaşırtabilir.Mth'nin düştüğü hatalara düşmeyip yatırımcısına kazandırır umarım.Tabi bu arada imzasına girenleri de kazandırmasını umut ediyoruz.Ico'da toplanan rakam güzel.Hayırlısı herkese. Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 100
Çok iyi para toplamış bu piyasada. İco balonu hala patlamamış demek ki. Sonu yine yatırımcı için hüsran olacak büyük ihtimalle.
full member
Activity: 406
Merit: 158
26 milyon liradan fazla para toplamış olarak gözüküyor şu an için baya iyi durumdalar bana kalırsa eğer satılmayan tokenelrde yakılırsa bountyler açısından karlı bir durum olabilir diye düşünüyorum ben.
Hocam sıtelerındekı datayı yanlıs yorumlamıs olabılır mıyız, dun sıtelerınde %20 seklınde gozukuyordu yanı 10 mılyon dolar, sonrasında garıp bır gorunume cevırdıler ve tam net olarak anlasılmıyor durduk yere nerdeyse yarısı satıldı mı harbıden yoksa yanlıslık mı var cozemedım, ıcodrops'ta ıse hala 10 mılyon dolar olarak gozukuyor

https://icodrops.com/utrust/

Yanlışlık olmaması lazım . 1,000,000,000 tokenin 413,048,570 si satış gibi gözüküyor. % 41 i olması lazım .
Suan 416 mılyon olmus satılan adet, artmaya devam edıyor. İcodrops guncellemedı henuz demekkı datayı orası hala %10da takılmıs, asıl sıtelerı daha dogrudur. Baya guzel saglam toplamıslar, pıyasa demekkı normal olsa cok rahat hardcap yapacaklarmıs bir iki gunde.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Ödeme sistemi ile ilgili projeler güzel ilgi görüyor. Hard cap yapmamış ama güzel bir yatırım almış yine de. Tokenleri yakacağız haberi yatırımı arttırmak için yapılmış gibi geliyor bana. Ama güzel olur yatırımcılar için.
full member
Activity: 126
mail attılar ilk borsaya girdi hayırlısı olsun  kucoinde
full member
Activity: 420
şimdi ne oldu da girmedim bountysine diyorum iyi miktar toplanmış şu her şeyin dip olduğu zamanda çok pişman oldum keşke girseymişim bountysine yav
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
26 milyon liradan fazla para toplamış olarak gözüküyor şu an için baya iyi durumdalar bana kalırsa eğer satılmayan tokenelrde yakılırsa bountyler açısından karlı bir durum olabilir diye düşünüyorum ben.
Hocam sıtelerındekı datayı yanlıs yorumlamıs olabılır mıyız, dun sıtelerınde %20 seklınde gozukuyordu yanı 10 mılyon dolar, sonrasında garıp bır gorunume cevırdıler ve tam net olarak anlasılmıyor durduk yere nerdeyse yarısı satıldı mı harbıden yoksa yanlıslık mı var cozemedım, ıcodrops'ta ıse hala 10 mılyon dolar olarak gozukuyor

Yanlışlık olmaması lazım . 1,000,000,000 tokenin 413,048,570 si satış gibi gözüküyor. % 41 i olması lazım .
full member
Merit: 158

full member
Activity: 588
Merit: 104
Buradaki herkesi ters köşe yaptılar galiba  Grin Beklenenden çok daha iyi gidiyor. Son zamanlarda beklenti düşmüştü. Keşke bountysine katılsaymışız belki birşeyler getirirmiş. Umarım katılan arkadaşlar kar ederler.
full member
Activity: 616
Merit: 118
arkadaş bir gece yatıyorum olaya bak dün gece aşırı yavaş ilerliyorlardı helal olsun bu token ı satmam gibi
full member
böyle bi zamanda bu kadar para topladılarsa ileride iyi bir yere geleceğini düşünüyorum projenin.ama ICO ya girip girmeme konusunda kararsızım sonradan monetha gibi düşerde pişman eder diye korkuyorum
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
full member
Activity: 420
bence satış çok iyi gidiyor, adamlar %50 sini sattılar nerdeyse e daha ne olsun 25 milyon toplayabilen kaç proje var ki artık.Ayrıca tokenleri yakması çok hoş olmuş hem enflasyon açısından hemde bountycilerin daha kazançlı çıkması için çok faydalı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ödül için endiselenen arkadaslar rahatlayin satilamayan tokenlerin tamami yakilacak, kesin bilgi.
sr. member
Merit: 252
Yüzde 40'ı geçmiş olarak gözüküyor, hardcap yapabilir takip etmek gerekiyor.
Pages:
Jump to: