Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 25. (Read 15574 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
vay arkadaş bunun kampanya tam bir rezalet, token sayısı 1 milyardan 500 milyona düşürülmüş ve ICO 20 kasıma kadar uzatılmış.bununla da yetinmeyip ödül oranı da 50 milyondan 25 milyona düşürülmüş.bununda ne kadarını bountycilere verecekler henüz belli değil.bildiğin arapsaçına dönderdiler işi bu ekipten bi bok olmaz bence.kararsız sevgili gibiler ne halt yiyeceklerini bilmiyorlar.olan 3 aydır imzada bekleyenlere oldu ne fırsatlar geldi geçti o sürede.emekleriniz zayi olmaz inş bizim forumdan baya giren var diye biliyorum.dağıtımıda eline yüzüne bulaştırır bunlar

Ekibin acemeci dahası ÇÖP olduğunu söyledim daha önce . Bu adamlar birde monethanın rakibi olacak değil mi ? Yine söylüyorum rakibine FUD Yapan'dan birşey olmaz .
full member
Activity: 420
Merit: 100
vay arkadaş bunun kampanya tam bir rezalet, token sayısı 1 milyardan 500 milyona düşürülmüş ve ICO 20 kasıma kadar uzatılmış.bununla da yetinmeyip ödül oranı da 50 milyondan 25 milyona düşürülmüş.bununda ne kadarını bountycilere verecekler henüz belli değil.bildiğin arapsaçına dönderdiler işi bu ekipten bi bok olmaz bence.kararsız sevgili gibiler ne halt yiyeceklerini bilmiyorlar.olan 3 aydır imzada bekleyenlere oldu ne fırsatlar geldi geçti o sürede.emekleriniz zayi olmaz inş bizim forumdan baya giren var diye biliyorum.dağıtımıda eline yüzüne bulaştırır bunlar
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Ben 2 ETH için kimseye pasaport vermem ama geri iade konusunda bir gelişme varmı .
full member
Activity: 490
Merit: 193
Herifler iyice oyuncak etti ico yu amk, hem süreyi uzattmışlar normalde bugün bitiyordu ico, hem supply düşürmüşler, ödül ü neye göre hesaplayacaklar şimdi oda muamma galiba. İmzaya girenlere allah sabır versin seneyi bitirdiler bununla amk
full member
Activity: 350
Merit: 171
Yarın kesin olarak bitiyor mu? Kendini bilmez birkaç densiz ICO'yu uzatın demeye başlamış.
Toplanması beklenen paranın yarısı bile toplanmamış. Bir de softcapi çok hızlı aştık diye övünüyorlardı.

Softcap'i aşmaları yeterli şimdilik. Ekip satılmayan tokenlerin yakılacağı sözünü verdi. Projelerin hard cap yapması zaten pekte birşey ifade etmiyor artık, son zamanlardaki örneklerde bunu çok gördük.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Yarın kesin olarak bitiyor mu? Kendini bilmez birkaç densiz ICO'yu uzatın demeye başlamış.
Toplanması beklenen paranın yarısı bile toplanmamış. Bir de softcapi çok hızlı aştık diye övünüyorlardı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Ben Utrust'a bu KYC sürecinde Türkiye'de sadece pasaport kabul etmeleri konusunda mail atmıştım biraz bekleyin konu ile alakalı duyuru yapıcaz demişlerdi. Halen bekliyorum bir kaç güne tekrardan bir mail atarım. Ben sonuçta pre-ico'da projeye girdim ve o zaman KYC ile ilgili bir bilgi vs.. yoktu bu konudan dolay beni mağdur edemezler.

En azından ehliyeti kabul etsinler . Benim pasaportum yok ve Pre-Ico ya girmiştim. Bilgi gelirse haber verirseniz sevinirim.
full member
Activity: 392
Ben Utrust'a bu KYC sürecinde Türkiye'de sadece pasaport kabul etmeleri konusunda mail atmıştım biraz bekleyin konu ile alakalı duyuru yapıcaz demişlerdi. Halen bekliyorum bir kaç güne tekrardan bir mail atarım. Ben sonuçta pre-ico'da projeye girdim ve o zaman KYC ile ilgili bir bilgi vs.. yoktu bu konudan dolay beni mağdur edemezler.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Bu tarz ödeme sistemleri ile alakalı projelere ilginiz varsa ve yatırım yapmak istiyorsanız şuan exchangelerde bu projeden daha başarılı bulduğum benzer projeler zaten ico fiyatının altında onları deneyin derim.

Katılıyorum. Söylediğiniz şey bu ve bütün icolar için geçerli aslında. Ne olduğu belli, icoda belli başarıyı yakalamış projeler şuan borsalarda ico fiyatı altında işlem görüyor, onlara güvenmek bana göre de daha mantıklı.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bu tarz ödeme sistemleri ile alakalı projelere ilginiz varsa ve yatırım yapmak istiyorsanız şuan exchangelerde bu projeden daha başarılı bulduğum benzer projeler zaten ico fiyatının altında onları deneyin derim.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
ben bu KYC sacmaligini anlamiyorum. bir defa bu piyasanin ruhuna ters. sonrasinda zaten dileyen borsadan aliyor. tokenlarin sahibi olmak icin illa insanlar kendilerini desifre mi etmeliler.  KYC uygulayan hicbir icoya da sicak bakmiyorum. Utrust guvendigim bir proje. borsadan alirim bi miktar.

Zaten bu da diğer bağlan ICO la gibi ico fiyatının altını görecektir . Borsadan almak gerçekten en mantıklısı .
full member
Activity: 364
ben bu KYC sacmaligini anlamiyorum. bir defa bu piyasanin ruhuna ters. sonrasinda zaten dileyen borsadan aliyor. tokenlarin sahibi olmak icin illa insanlar kendilerini desifre mi etmeliler.  KYC uygulayan hicbir icoya da sicak bakmiyorum. Utrust guvendigim bir proje. borsadan alirim bi miktar.
jr. member
Activity: 50
Merit: 10
daha büyük borsalar lazım.umarım en kısa zamanda diğer borsalara girer.
member
Activity: 95
İyide Türkiyeden yatırım yapınca tokenları çekebilecek miyiz?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VLB7fotMU8VYZFoZtgnX7V30rrAV9skDeS1Fq3lGuts/edit#gid=279118851

To be able to participate in our ICO, you need to state your nationality and country of residence, as part of our KYC process. Please keep in mind that you’ll be required to make proof of your nationality during the KYC process and you will NOT be able to withdraw your tokens if the KYC isn’t successful.

Pasaportunuz varsa ve bildirirseniz çekebileceksiniz . Ama yolun yarında kural değiştirmeleri ve türkiye için ehliyet  kabul etmemeleri çok kötü .

Attığımız maillere cevap gelse bişeyler yapıcaz da cevap veren de yok pek güvenemedim ben bu projeye
sr. member
Merit: 354

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VLB7fotMU8VYZFoZtgnX7V30rrAV9skDeS1Fq3lGuts/edit#gid=279118851

To be able to participate in our ICO, you need to state your nationality and country of residence, as part of our KYC process. Please keep in mind that you’ll be required to make proof of your nationality during the KYC process and you will NOT be able to withdraw your tokens if the KYC isn’t successful.

Pasaportunuz varsa ve bildirirseniz çekebileceksiniz . Ama yolun yarında kural değiştirmeleri ve türkiye için ehliyet  kabul etmemeleri çok kötü .
member
Activity: 95

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
daha piyasaya çıkmadan borsalarla anlaşma yapması güzel utrus'un.Yatırımcısını düşünüyor.İnşallah güzel seviyelere gelirde imzasına ve ıcosuna giren arkadaşlara kazandırır. Smiley
sr. member
Merit: 253
Ico'da satılmayan tokenlerin yakılacağı ile ilgili kesin bir bilgilendirme yapıldı mı, bununla ilgili bir bilgilendirme linki mevcut mu ? yoksa söylentiden mi ibaret sadece ?

Siteye girince anasayfada yazıyor tokenlerin yakılacağı

Bende borsada dip yapacağını düşünenlerdenim. Hem çok başarılı bir ico geçirmedi hem de omg, req gibi sağlam rakipleri var piyasada, borsada en azından başlangıç aşamasında başarı beklemeyin.

REQ çok daha başarılı bir ıco geçirmişti ve şimdiki durumu ortada. 2. Borsa Hitbtc olmuş arkadaşlar.

full member
Activity: 490
Merit: 193
Ico'da satılmayan tokenlerin yakılacağı ile ilgili kesin bir bilgilendirme yapıldı mı, bununla ilgili bir bilgilendirme linki mevcut mu ? yoksa söylentiden mi ibaret sadece ?

Siteye girince anasayfada yazıyor tokenlerin yakılacağı
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Bende borsada dip yapacağını düşünenlerdenim. Hem çok başarılı bir ico geçirmedi hem de omg, req gibi sağlam rakipleri var piyasada, borsada en azından başlangıç aşamasında başarı beklemeyin.
Pages:
Jump to: