Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 30. (Read 15566 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Yaklaşık bir ay önceden ICO tarihini bilmemiz iyi oldu ona göre hazırlık yapabiliriz.

ICO WILL START 2nd November 2017 AT 2PM UTC
Today, we are happy to announce that our ICO will start on the 2nd of November at 2PM UTC. We will host a token sale of 1 round at $0.065 per token lasting a maximum of 7 days or until sold out, whichever occurs first. Unsold tokens  — if any — will be burned, permanently reducing the total supply.

UTRUST is being incorporated as a Swiss GmbH, furthermore, UTRUST remains fully committed to adhere to all rules and regulations by entities such as the Swiss Financial Market Supervisory Authority (FINMA) in order to assure a legally compliant, and future-proof platform. Specifically, the implementation of KYC/AML. Cryptocurrency exchanges are also moving toward listing KYC/AML compliant tokens only.

The UTRUST token will not give any redemption rights. The token cannot be used as means of payment until the regulatory qualification with the Swiss regulator FINMA has been completed.
The whitepaper and the terms of use are currently being updated to reflect the aforementioned changes and the KYC/AML onboarding process will be announced soon.
We look forward to a successful start and share some good news with you along the way!
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
2 kasım olduğuna göre ürünün beta sürümünü falan görmemiz lazım ico başlamadan.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
yeminediyorum mal bu damlar.normalde 20 eylülde başlayacak olan icoyu hangi akla mantığa hizmet 2 kasıma erteliyorsun ki? güzel bir hava yakalamışken yapmaları bence en doğru olandı.en geç önümüzdeki hafta olur diye düşünüyordum ama çok uzattılar icoyu.bence bu kayıplara sebep olacak hardcap potansiyelini düşürdüler böyle yaparak.benim düşüncelerim böyle

Ben de 16 sında falan başlar diye bekliyordum ama öyle olmadı. Baya tepki çektiler bu yüzden, şimdi de demo veya mvp beklentisi oluştu yatırımcılarda. Beklentiyi karşılayamazlarsa iyice sıkıntıya girecekler. Bekleyip göreceğiz süreci
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
yeminediyorum mal bu damlar.normalde 20 eylülde başlayacak olan icoyu hangi akla mantığa hizmet 2 kasıma erteliyorsun ki? güzel bir hava yakalamışken yapmaları bence en doğru olandı.en geç önümüzdeki hafta olur diye düşünüyordum ama çok uzattılar icoyu.bence bu kayıplara sebep olacak hardcap potansiyelini düşürdüler böyle yaparak.benim düşüncelerim böyle
sr. member
Bir kaç saat içinde ico başlangıç tarihi ilan edilecek. Duyuruları slack ve telegram kanalından takip edebilirsiniz. Ayrıca telegram kanalına şurdan ulaşabilirsiniz: https://t.me/utrustofficial

Sonunda ICO tarihini bildirecek olması sevindirici bir haber . Sırf Uturst un icosuna katılmak için çok fırsat kaçırdım.

ICO tarihi belli oldu, 2 kasımda başlayacak. Telegramdan yönetici soruları cevaplıyor şu an bir kaç saat daha online olacakmış. Tarihi açıkladıktan sonra baya tepki çektiler, topluluğu sakinleştirmeye çalışıyorlar galiba Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Bir kaç saat içinde ico başlangıç tarihi ilan edilecek. Duyuruları slack ve telegram kanalından takip edebilirsiniz. Ayrıca telegram kanalına şurdan ulaşabilirsiniz: https://t.me/utrustofficial

Sonunda ICO tarihini bildirecek olması sevindirici bir haber . Sırf Uturst un icosuna katılmak için çok fırsat kaçırdım.
sr. member
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
Hem Utrust hem Monetha yı takip ediyorum
Monethaya FUD Kampanyası yürütmelerinden belli ne kadar sağlam oldukları Cheesy

bunu henüz kimse kanıtlamadı, sadece söylentiler o yöndeydi bir dönem..
umarım bu son olur erteleme konusunda. guzel bir hype var projeyle ilgili  bu ertelemer kötü etkiliyor projeyi.
full member
Merit: 102
Hem Utrust hem Monetha yı takip ediyorum
Monethaya FUD Kampanyası yürütmelerinden belli ne kadar sağlam oldukları Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
ICO için yatırımcıları umarım tavlamışlardır yani sadece buradan yapılan reklam ile yatırımcı bekliyorlarsa biraz sıkıntılı olabilir. Zaten Pre-ICO da alım yaparlar ağaç oldu daha ne kadar bekleyecekler, sabırları da kalmadı.
full member
Activity: 462
Bu kadar ciddi bi projede icoyu devamlı ertelemeleri hiç hoş değil. Özellikle pre-ico ya katılanların bir hayli canı sıkıllmış durumda. En kötü senaryoda eylül sonu gibi tokenlerimizi cüzdanımıza çekip borsalara eklenme haberleri duyacağımızı ümit ederken hala ico ne zaman olacak diye soruyorız.
full member
Activity: 139
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

Hocam ICO tarihi ile ilgili hala resmi bir açıklama yok mu acaba? Ana konuya baktım ancak bir şey göremedim sizin bir bilginiz var diye düşünüyorum.

En son baktığımda yöneticilerden birinin ülke dışında olduğunu 3 ekimde geleceğini ondan sonra duyuru yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi siz yazınca tekrar kanallarını kontrol ettim, cuma gününe kadar ico tarihini ilan etmiş olacaklarmış

Cuma gününe kadar ICO tarihi açıklanacaksa ne ala hocam, umarım bir kez daha ertelemezler. Bounty kampanyalarına bile alımları kapattılar umarım sağlam bir ICO geçirirler
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Bu kadar ilgi görmesi beklenen bir ICO nun tarihinin belli olmaması bence yatırım miktarını düşürecek. Özelikle günümüzde ki ICO ların performans düşüklüğü ICO ları daha da zor duruma düşürüyor.
sr. member

Hocam ICO tarihi ile ilgili hala resmi bir açıklama yok mu acaba? Ana konuya baktım ancak bir şey göremedim sizin bir bilginiz var diye düşünüyorum.

En son baktığımda yöneticilerden birinin ülke dışında olduğunu 3 ekimde geleceğini ondan sonra duyuru yapacaklarını söylemişlerdi. Şimdi siz yazınca tekrar kanallarını kontrol ettim, cuma gününe kadar ico tarihini ilan etmiş olacaklarmış
full member
Activity: 139
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bounty için alımlar kapanmış ama hala girmeye çalışan arkadaşlar var.1 ekimden sonra giren varsa boşuna beklemesin bence imzada
hero member
Activity: 504
Merit: 500
halen açıklanmadı mı ico tarihi?? bi minerva bide bu projeyi bekliyorum ico için ikisininde ico tarihi belli değil daha.bekleyelim bakalım yakında belli olur heralde
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
İtibarları pek sarsırlmış gibi gözükmüyor forumda, herkes bu sene içerisinde ICO fiyatının 3x yapacağını söylüyor birçok kişide katılıyor tabii ki bundan emin olamayız belki de ICO ekibinin tuttuğu paralı adamlarda olabilri ancak ben ICO performansının Monetha'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.

İyi bir borsaya da giriş yaparsa tadından yenmez en azından Binance ve HitBTC gibi bir borsayı kastediyorum.
Ben artık icolar hakkında bişeyler söylemeye çekinir oldum. Monetha 16 dakikada hardcap yaptı ico fiyatının altında primalbase 1 günde hardcap yaptı ico fiyatının 4te 1 nerdeyse. Ben monethadan daha iyi bi ico geçireceğini sanmıyorum kademeli ico fikirleri vardı allahtan ondan vazgeçmişler, bana göre rezaletti. Neblio icosu 2 hafta sürdü mesela 500 btc gibi komik bi rakam topladılar. Ki ilk gün %20 bonusla sadece 70 btc toplamışlardı. Sadece cryptopiada var ve 12 katla giriş yaptı. Artık bu işler hiç belli olmamaya başladı. Utrust için 3 kat yapacağını sanmıyorum bu yüzden sene içinde. Tabiki bu benim şahsi düşüncem  Smiley
Pages:
Jump to: