Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 27. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
%20 ye ulaşıldı softcapa eriştiler. Ico bir hafta boyunca devam edecek
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bu ekibin monetha'ya FUD Yaptıgını ve bi halt yapamayacakları söylemiştim . Buyrun sonuc .

FUD yaptıklarına ben inanmıyorum ayrıca bu sonucu kendi salaklıklarına borçlular ki kötüde sonuç değil aslında softcap geçildi daha öncedende 3,5m toplamışlardı 13,5M topladılar totalde fena gitmiyorlar yani
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bu ekibin monetha'ya FUD Yaptıgını ve bi halt yapamayacakları söylemiştim . Buyrun sonuc .
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Beklenilen ödül miktarı gelemyecek muhtemelen umarım satılamyan tokenleri yakarlar yoksa gerek bountyciler gerek ise yatırım yapanlar sıkıntı yaşayacak daha soft capı bile aşamadılar bir de monetha ile yarışıyorlardı güya.

resmen kendi bindiği dalı kesti gerizekalı ekip, şu projeyi en başında söyledikleri tarihte yapsalardı eğer tur sistemine rağmen çok daha iyi satış yapabilirlerdi.tarihi ertelemek yerine tur sistemini kaldırarak zamanında yapılsa belki hardcap bile yapabilirdi. o zaman iyi heyecan ve istek yaratmıştı ama şimdi cazibesi kalmadı.bizim oralarda bi laf vardır aş sıcakken yenir diye.yanlış strateji ve pazarlamanın sonuçları bunlar.softcapi bi şekilde geçer ama yatırım miktarı 20m i bile görmeyecek bu gidişle

Herkez Monetha' ya bakıp "niye ICO' ya gireyim" diyip bir kıyaslama yapıyor. ICON projesi KYC leri vermeyenlerin ETH iade edeceğim demişti ve en azından elin korelisi ehliyet' i kabul ediyor' da Utrust kim oluyor da pasaport istiyor sonra dan . Hiç mantıklı gelmiyor.
legendary
Activity: 1092
Beklenilen ödül miktarı gelemyecek muhtemelen umarım satılamyan tokenleri yakarlar yoksa gerek bountyciler gerek ise yatırım yapanlar sıkıntı yaşayacak daha soft capı bile aşamadılar bir de monetha ile yarışıyorlardı güya.

resmen kendi bindiği dalı kesti gerizekalı ekip, şu projeyi en başında söyledikleri tarihte yapsalardı eğer tur sistemine rağmen çok daha iyi satış yapabilirlerdi.tarihi ertelemek yerine tur sistemini kaldırarak zamanında yapılsa belki hardcap bile yapabilirdi. o zaman iyi heyecan ve istek yaratmıştı ama şimdi cazibesi kalmadı.bizim oralarda bi laf vardır aş sıcakken yenir diye.yanlış strateji ve pazarlamanın sonuçları bunlar.softcapi bi şekilde geçer ama yatırım miktarı 20m i bile görmeyecek bu gidişle
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Telegramda birçok kişi ön-satışta yatırım yapdığını ve şu anda passportu olmadığını söylüyor. Noma'nın verdiği cevap ise "You need a passport." Yani birçok kişi mağdur olmuş durumda, bunu çözmeleri gerekiyor.

Böyle saçma şey mi olur? Bunu isteyen tüm projeler yatırım yapmadan önce passport alıyor olmayanlar ne yapacakmış şimdi  Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
presaleden sonra çok fazla beklemeden ico yapılsaydı daha çok para toplayacaklardı.

ama şu piyasada 10 milyona bile yaklaşmaları büyük başarı bence.
full member
Activity: 616
Merit: 118
resmen ellerinde patladı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Telegramda birçok kişi ön-satışta yatırım yapdığını ve şu anda passportu olmadığını söylüyor. Noma'nın verdiği cevap ise "You need a passport." Yani birçok kişi mağdur olmuş durumda, bunu çözmeleri gerekiyor.

Projenin adıyla yaptıkları iş çok çelişkili . Benim pasaport um var ama önceden söyleselerdi yatırım yapmazdım pre-Ico' da . Tam mallar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
legendary
Activity: 1218
bountyciler için kyc isteyeceklerini düşünmüyorum şahsen.bu arada softcap i birazdan geçecek sanırım ama hardcap yapması biraz zor grünüyor
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Sonunda başlayabildi nihayet, bu ortamda bu kadar toplamaları bile iyi bana göre.bi kaç saate softcap geçilirse rahat bir nefes alabiliriz kampanyaya katılanlar olarak.bide ödül miktarını bu kadar beklettikleri için direkt 50m coin yapsalar hiç fena olmaz çok güzel jest yapmış olurlar en azından o kadar süre beklediğimize değsin.
bide KYC işi çıkmış başımıza şimdi bounty e katılanlardan isterlermi sizce? kendi fikrim istemezler çünkü devasa bi katılım var ödüle kampanyasına o kadar adamın kyc işi 3-5 ayı geçer
sr. member
Anlaşılan ilgi azalmamış projeye, bu kadar ertwlemeye piyasanın durumuna ve kyc istemelerine rağmen 7.5 m topladılar şimdiden

Nereden takip ediyorsunuz acaba . Link verebilirmisiniz .

ICO yavaş ilerliyor.Kötü bir döneme denk geldi.Yine de belli olmaz bir süpriz yapabilir borsaya çıktığında.Sonu mth gibi olmasında.

Adamlar bekleyip en kötü döneme denk getirdiler bravo .

Utrust.io ‘dan takip edebilirsiniz şu anda %16 yatırım toplandı. Ico başlangıç  tarihi hakkında hata yaptılar, duyurdukları tarihte başlamış olsalar hardcapa erişme imkanları çok yüksekti ama şu anda maalesef beklentiyi karşılayamıyorlar.
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Anlaşılan ilgi azalmamış projeye, bu kadar ertwlemeye piyasanın durumuna ve kyc istemelerine rağmen 7.5 m topladılar şimdiden

Nereden takip ediyorsunuz acaba . Link verebilirmisiniz .

ICO yavaş ilerliyor.Kötü bir döneme denk geldi.Yine de belli olmaz bir süpriz yapabilir borsaya çıktığında.Sonu mth gibi olmasında.

Adamlar bekleyip en kötü döneme denk getirdiler bravo .
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
full member
Activity: 490
Merit: 193
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Satış detayları :

Price per token: $0.065

Minimum contribution: 0.02 BTC / 0.2 ETH

Tokens on offer: 700 million

Soft/Hardcap: $10 million / $49 million

Duration: 7 days or until sold out
sr. member
ICO Türkiye saati ile 17:00 da başlayacak. Son 1,5 saat
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
şimdi utrust bounty deyiz bizdende pasaport istemesinler şimdi.

Ben bu kyc yüzünden icolara bile girmiyorum bounty için isterlerse ilk olacak heralde 😂
Pages:
Jump to: