Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 28. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
ICO başlamasına 1,5 saat falan kaldı . Bakalım bu kadar çok ertelenen bir ico nun sonucu ne olacak .
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Girmeyin zaten ICO sonrası düşer ondan sonra bile almayın yine düşer hiç almayın yükselmez bitcoin alın.  Cheesy Birde pasaport istemişler, belgenin doğruluğunu teyit edemezlerse verilmeyecekmiş, korkup yatırım yapmaktan uzak duracaklardır aslında kimse girmese ne güzel olur anonim dediler anonim mi kaldı hayatımda hiçbir yere vermediğim şeyler istenmeye başlandı.
full member
Activity: 616
Merit: 118
şimdi utrust bounty deyiz bizdende pasaport istemesinler şimdi.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Sonunda beklenen gün geldi ben bu olumsuz havanın toplanan yatırım miktarını etkileyeceğini düşünüyorum fakat Utrust şu ana kadar çok iyi bir reklam kampanyası yürüttü dolayısıyla hala hardcap yapma potansiyelinin mevcut olduğunu varsayıyorum. Piyasaya ilk çıktığında herkes tur sisteminden dolayı şikayetçiydi fakat tur sistemi kaldırıldı şu an ön satıştan alabilmiş kişiler mutlu olmalı, iyi bir fiyata aldılar.

0.065 USD ' den almıştım ben . Ama işin kötü tarafı pasaport istiyorlar . Ehliyet falan kurtarmıyor.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VLB7fotMU8VYZFoZtgnX7V30rrAV9skDeS1Fq3lGuts/edit#gid=279118851
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Sonunda beklenen gün geldi ben bu olumsuz havanın toplanan yatırım miktarını etkileyeceğini düşünüyorum fakat Utrust şu ana kadar çok iyi bir reklam kampanyası yürüttü dolayısıyla hala hardcap yapma potansiyelinin mevcut olduğunu varsayıyorum. Piyasaya ilk çıktığında herkes tur sisteminden dolayı şikayetçiydi fakat tur sistemi kaldırıldı şu an ön satıştan alabilmiş kişiler mutlu olmalı, iyi bir fiyata aldılar.
sr. member
Ben Pre-ICO ya girmiştim . Ozamanlar KYC muhabbeti yoktu . Şimdi KYC istiyorlar vermek zorundamıyım. Zaten topu topu 5 ETH atmıştım.

5 eth az mı hocam  Smiley zaten piyasa allak bullak çok kötü zamana denk geldi bence icosu ve beklediğimiz başarıyı yakalayacağından artık şüpheliyim bide KYC muhabbeti çıkarmışlar çoğu adam bile yatırım yapmaz o yüzden be ben dahil.çok kötü yönettiler ico sürecini kural değişikliği erteleme falan derken çk heves kaçırdılar

KYC yi vereceksem deymesi lazım usta . 20-25 ETH güvendiğim projeye gireceksem KYC ci verebilirim anca . Sonradan iş çıkarıyorlar. Yok böyle saçmalık.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Ben Pre-ICO ya girmiştim . Ozamanlar KYC muhabbeti yoktu . Şimdi KYC istiyorlar vermek zorundamıyım. Zaten topu topu 5 ETH atmıştım.

5 eth az mı hocam  Smiley zaten piyasa allak bullak çok kötü zamana denk geldi bence icosu ve beklediğimiz başarıyı yakalayacağından artık şüpheliyim bide KYC muhabbeti çıkarmışlar çoğu adam bile yatırım yapmaz o yüzden be ben dahil.çok kötü yönettiler ico sürecini kural değişikliği erteleme falan derken çk heves kaçırdılar
sr. member

Şimdi bu mallar birde bounty içinde KYC isteyebilirler. Konu ile ilgili bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
monetha rekabeti diye geldi üstüne request çıkıp alayına gol attı bundan daha cacık olmaz erteleyip dursunlar imzacılar ağaç oldu zaten

harbidende öyle oldu hocam. eylül 20 de ico olacaktı sözde uzadıda uzadı ve tadı kaçtı açıkçası.imzada bile geçirdiğim zaman hatrına kalıyorum 2 ay olacak gireli nerdeyse.ilk zamanlar fikrim çok olumluydu proje için şu an ise hedeflenen tutarın yarısını bile toplamaları zor bence
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
monetha rekabeti diye geldi üstüne request çıkıp alayına gol attı bundan daha cacık olmaz erteleyip dursunlar imzacılar ağaç oldu zaten
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
İmzasında iyi süründüm valla 3 aydır buradayım 4. aya doğru gidiyorum .
hero member
Activity: 574
Merit: 500
İlk belirledikleri tarihte icoyu gerçekleştirseler, rahat rahat hardcap yaparlardı ama şu durumda yatırımcının ilgisi diğer projelere kaymış gibi görünüyor
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Projenin ismide cok ironik ha yaptıgı hareketlere göre. Trustmıs, nasıl trust duyalım sizlere simdi icoyu boyuna erteleyip dururken  Roll Eyes
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
bu kadar amator ico yönetimi olamaz, yani bunların hiç mi planlayıcısı insan yok ekipte, zaten baştan falso vermiş oldular bu şekilde, yani yapılacak olan belli, düzgün bir şekilde takvimlerine uymaları gerekiyordu.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
ilk kez imza kampanyasına katıldım, o da 3 ay sürdü Smiley bencede heyecanın kaçtı. Hard cap yapsa bile borsada çok yükseklere çıkmasını zor görüyorum.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
İkinci bir rivetz vakası yaşanmış, imzacılar için tam bir gol ertelenen icolar,
Proje dedidiğin 1 ay içinde başlayıp bitecek, pre-ico, ico, bounty süreç ne kadar hızlı olursa herkes için o kadar iyi oluyor, Sündükçe herkesin heyecanı kaçıyor
full member
Activity: 616
Merit: 118
imzada kaldık adamlarda kaç aydır ya neyi bekliyorlarsa artık.
sr. member
Monetha çok güçlü rakip olarak görmüyorum ama Request Network bu iki projedende güçlü olacak .
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Utrust Türkiye telegram grubu açılmıştır. Linkten gruba katılabilirsiniz : https://t.me/joinchat/FXty5A10qwL_FrJkFu_ioA
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Utrusttan ümitliydim ama bu ico ertelemeleri falan kafamı karıştırdı. Bakalım yeni dönemde başarabilecek mi ?
Pages:
Jump to: