Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 2. (Read 2116 times)

member
Activity: 504
Merit: 10
20.000.000 milyon dolar topladıklarına göre 1 BAX = 0.0012 USD olduğuna ve total supply 50 milyar olduguna göre

50.000.000.000/20.000.000=0.0004$ ve icodaki fiyatı 0.0012$, zaten çok karlı satıldı bence büyük beklentiye girmemek lazım gerçi satılmayan tokenler yakılacak ama %60 ı satılıktı oda 30 milyar yapıyor bunun 20 milyarı satıldı ama bir ico daha olacak diye biliyorum ileride yani o kalan 10 milyonu yakmayacaklar.
Çok açıklayıcı olmuş ikinci icoyu bende duydum telegramda pinlemişlerdi mesajı aslında güzel bir hamle yaptılar hem bu dönemde 30 milton satmak zor hemde biz işimizi yapmazsak bizi cezalandırın demek oluyor
hero member
Activity: 728
Merit: 501
20.000.000 milyon dolar topladıklarına göre 1 BAX = 0.0012 USD olduğuna ve total supply 50 milyar olduguna göre

50.000.000.000/20.000.000=0.0004$ ve icodaki fiyatı 0.0012$, zaten çok karlı satıldı bence büyük beklentiye girmemek lazım gerçi satılmayan tokenler yakılacak ama %60 ı satılıktı oda 30 milyar yapıyor bunun 20 milyarı satıldı ama bir ico daha olacak diye biliyorum ileride yani o kalan 10 milyonu yakmayacaklar.

Açıkcası ben de genel olarak herkes ile aynı düşünüyorum.Babb uzun vadede ico fiyatının üstüne çıkabilir ama kısa vadeli olarak ico fiyatının altından işlem göreceğini düşünüyorum. Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bu projeyi bir arkadaşım söylemişti kripto paralar ile yeni haşır neşir olmaya başladı.Fiyatı düşük olduğu için dolar bazında daha kolay artabileceğini düşünüyor ama toplam token adetine bakarsak işin öyle olmadığını anlamak çok zor değil.
member
Activity: 378
Merit: 11
ico fiyatı 0.0012$ olan bir projenin sizce dolar bazında yükselme potansiyeli nedir, yani satılan 20 milyar tokene bu fıyattan bakınca zaten %40 primli satılmış bonuslarla oluyor, daha yükselebilirmi yoksa düşermi fikirlere göre alım yapmayı düşünüyorum
member
Activity: 182
İmzaları kaldırabileceğimiz söylendi telegram grubunda bu babb projesini araştırmıştım güzel bir projeye benziyor.Zaten forumda çoğu arkadaşa da imza kampanyasına katılmasını ben tavsiye etmiştim umarım güzel bir kazanç elde etme imkanı buluruz.
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Güzel proje, sizinde dediğiniz gibi ödüller sayılmış. Benimde duyduğuma göre imza kaldırılabilirmiş. Keşke daha önceden fark etseydim, daha erken katılsaydım her şey çok daha güzel olabilirdi Smiley Herkese hayırlı olsun.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
odullerin cogu sayilmis. telegramda hata yoksa imzalari kaldirabilirsiniz dediler. bi kontrol edin arkadaslar. supply miktari cok fazla ama fiyatta ona gore dusuk. ico fiyatindan borsaya giris yapabilir.
member
Activity: 504
Babb güzel bir hardcap yaptı zorladı zorladı ama bitirdi presale gibi olmadı, piyasada rakamsal olarak çok fazla topken var ama 0.0012 $ gibi bir fiyatı olacak bu hızlı yükselmesini sağlarmı sizce.
member
Activity: 546
İmza için stake sayımları ağır tempoda devam ediyor. sınırlı katılımcı kuralı ilk başta gelse daha çok takdir ederdim. günde 50-100 tane ancak sayıyorlar. Bountylerin gelmesi baya zaman alacak gibi daha listenin gönderilmesi, ekibin transfer yapması felan derken.
member
Activity: 378
Çok uzun soluklu olmuş bu proje, kasımda başlamış anca bitmiş baştan beri imzasında olan varsa çok birşey de kazanamaz ödül %2 zaten toplamda bari ödülü arttırsalar
member
Activity: 546
ICO tarihini uzatmakta ne kadar doğru karar olduğunu gösterdiler. ekibi kutlamak lazım. hardcap yapması zaten önemli olandı.

"herkes banka" olabilecek mi şimdi bu gidişatı takip etmek, incelemek lazım. topladıkları paraları Babb'ı istedikleri o noktalara ulaştırırsa zaten iş bitti demektir. artık gerçek anlamda çalışma vakti ekip için.
newbie
Activity: 87
Merit: 0

Bu youtube kanalı güzelmiş altcoin bitcoin hakkında güzel bilgilendirici.Bu arada babb icosuna son anda daldım.İnşallah umutlarımızı boşa çıkarmaz
full member
Activity: 588
Merit: 125
Babb sonunda hard cap yaptı hayırlı olsun diyelim yeni imza bakalım da merak ettiğim günlük mesaj istiyordu şimdi 10 mesajı bitirmek mi lazım yoksa her gün düzenli mesaj atalım mı merak ettim
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Herkese hayırlı olsun buna ben katılmadım ama iş yapacağını düşünüyorum.. Hardcap düşük olduğu için kısa vade de 2x-3x yapabilir bence 2x yaptığı anda satış emri vermek gerekir, pre-ico'da bonuslu satın alanlar oldu ve düşüş zamanına denk geldi bundan dolayı geç hardcap yaptı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Sonunda hardcape ulaştı proje ama postlar pazar günü sayılıyor diye biliyorum.yinede nolur nolmaz bugün tamamlamaya bakın arkadaşlar yönetici kıllık yapmasın.haftalık 10 mesajınızı pazartesiden bu yana kadar tamamlamadıysanız stake alamayabilirsiniz.ico ve bountye katılan herkese bol kazançlar dilerim
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bu imzada bittiğine göre sıradaki imzalara yelken acacagız.yalnız babb cıktıgı anda silip süpürürler diyordum , tahminimden oldukça uzun süre sonra hard cap yaptı. olsun yine de yatırımcısına ve bounty hunterina bol şanslar
full member
Activity: 266
Merit: 242
Hadi geçmiş olsun hardcap geldi sonunda, katılımcılar için kazançlı olur inşallah
member
Activity: 140
19.8 milyondalar son 200bin dolar kalmış yanı 200 ethere bakıyor iş arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun takım kendileri atar hardcap yaptırır projelerine artık, imzaya bizden katılan çok var gördüğüm umarım kazanırsınız

Açıkcası projenin çok daha erken bir şekilde hardcap yapacağını düşünüyordum yine de oluşan tabloya baktığımızda ekip bugün yarın hardcap için istenilen rakamı toplayacak gibi gözüküyor.
Pages:
Jump to: