Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 6. (Read 2116 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
Activity: 266
Merit: 242
bu yılın ilk çeyreğinde BABB'nin neden en yüksek değerli tokenlerden biri olduğuyla alakalı bir makale
https://hackernoon.com/the-complete-guide-to-upcoming-icos-q1-2018-56d0de4763a1
sr. member
Activity: 285
Merit: 250
ico basladıktan sonra max 2 gün içinde hard cap yapacaklar hemen hemen kesin gibi duruyor.zaten pre sale'de tokenların yüzde 50'sini sattılar , geriye de 10 milyon kaldı.onlarda dogal olarak icoya cıkar cıkmaz bitecektir
member
Activity: 378
Merit: 11
https://icobench.com/ico/babb sitesinde puanı 4.2 olmuş 5 üzerinden daha düşüktü ama başarılı bir presale sonrası yukselmiş, ben yatırımımı yaptım ve izliyorum. Sizlere tek tavsiyem şu olur bounty hunter arkadaşlar telegram kanalına mutlaka katılın yoksa ödüllerden men edilirsiniz.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bende bu projeye güveniyorum hem imzasına hemde icosuna gireceğim arkadaşlar sağlam icolar zor bulunuyor artık bu yüzden kaçırmayın girin

Ben de bu projeye güveniyorum hocam imza kampanyasına katılmasamda icosuna katılmayı planlıyorum.Aslında bu ara icolar insanlara kazandırıyor ama her kazandıran iconun sağlam olduğunu düşünmüyorum uzun vadede kaybettirebilir elden çıkarılmazsa.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Babb çok iyi bir çıkışla presalede 10 milyon doları rahatlıkla ve hızlıca topladı bence hardcap yapamayabilir ama yinede güzel bir kademeye çıkabilecek potansiyeli var
full member
Activity: 588
Merit: 125
Bende bu projeye güveniyorum hem imzasına hemde icosuna gireceğim arkadaşlar sağlam icolar zor bulunuyor artık bu yüzden kaçırmayın girin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Son günlerde bende çöyle bir izlenim oluştu bu amazix ekibinin aldığı projelerde bir hype oluşuyor wepower-restart enerji-fortknoxter-babb-tatinium gibi projeler hem hardcap yapıyorlar hemde telegram kanalları yıkılıyor kalabalıktan bunda ekibin etkişi oldugunu düşünüyorum
member
presalede sanıyorum 10 milyon dolar topladılar ve 2 defa ico yapma kararı aldılar, yol haritasına uymazlarsa ikinci icoda topluluğun kendilerini cezalandıracaklarını düşünüyorlar ve bu şekilde prestij topluyorlar ve bence işe yarıyor
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Proje çok hoş duruyor gerek vaadettikleri gerekse tasarımları süper.Bende geçte olsa imza kampanyasına katılmaya karar verdim.Katıldığım bikaç ICO kanalında adı baya geçti.hem icoya gireceğim hemde burdan ne gelirse bekletmeyi düşünüyorum uzun vadede güzel yerlere gelebilir

Merhaba;

Gerçekten çok güzel bir noktaya değinmişsiniz açıkcası tek kelimeyle Babb projesinin tasarımlarına bayıldım.Günümüzde projelerin içeriği kadar görselliği de ilgi topluyor ve bu görselliğe göre projeler yatırım alabiliyor. Smiley

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
güzel bi proje bence. çoğu kişide imzasını görüyorum. memur kafasında olmasam oaxtan çıkıp buna girebilirdim.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Proje çok hoş duruyor gerek vaadettikleri gerekse tasarımları süper.Bende geçte olsa imza kampanyasına katılmaya karar verdim.Katıldığım bikaç ICO kanalında adı baya geçti.hem icoya gireceğim hemde burdan ne gelirse bekletmeyi düşünüyorum uzun vadede güzel yerlere gelebilir
member
Activity: 532
Merit: 18
Umarım güzel bir borsa ile anlaşma yapmayı başarabilir Babb projesi uzun zamandır incelediğim bir projeydi ön satışına katılmak kısmet olmadı umarım icosuna katılmayı başarabilirim tahminime göre çok kısa bir sürede hardcap yapacaktır.
member
Activity: 546
Merit: 10
Elinizde ne kadar ether, btc olursa olsun gündelik hayatta ihtiyacınız olan nakittir. Bu alanda banka hesabı, kart vs Babb ile entegre edebilecekler mi izleyip görmek lazım. Türkiye'deki hiçbir borsayı kullanmadan, yurtdışından gelen banka kartı ile ATM'den para çekmeyi gerçekten isterim. Gerçi başlıkta banka hesabı denilmiş.

member
Güzel projeymiş ama neden iki defa ico yapacaklar onu anlamadım yapmaları gerekn görevleri yerlerine getirmezlerse ikinci icoda insanlar satın almasınmı demek istiyorlar
member
Activity: 210
Borsa bilgisi verilmedi diye biliyorum ben on satisa katildim ve telegram kanalindayim. Cok fazla mesaj oluyor kacirmis.olabilirim ama borsa ile alakali gorusmeler devam ediyor dediler
full member
Activity: 588
Merit: 104
banka hesabı denmiş ama aslında sadece bir kriptopara cüzdanının biraz şekil verilmiş mobil uygulaması. yani bir şeye banka hesabı demek için swift eft gibi en temel işlemleri yapabilmem lazım değil mi. çıkaracağı kart da tam bir soru işareti. çipsiz olacak ve ne mastercard ne de visa olacak. hangi bankamatikte çalışacak ki bu kart.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Hangi borsalara gireceği ve ne zaman gireceği ile ilgili bir bilgi var mı?

Böyle bir bilgiyi veren bir ico gördünüzmü acaba, ben daha önce ico başlamadan veya bitmeden bu şekilde bilgi veren hiç bir icoyu görmedim. Sizinde gördügünüzü sanmıyorum.

Evet çok gördüm. bancor mesela, daha ico döneminde bittrex ile anlaştığını ve ico bitinden 1 ay içerisinde gireceğini duyurmuştu, girdi. atlant aynı şekilde yobitle anlaşmayı ico sürecinde duyurmuştu. hdac, ico daha başlamadan sanırım, ya da ico döneminde, mart ayında korede açılacak yeni bor borsaya gireceğini duyurdu, dexxo gibi bişeydi adı hatta daha açılmadı. mutlaka bu tarz bir bilgi verilmeli ve vermiş olabilirler diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: