Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 7. (Read 2116 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250

Paylaştığınız video anladığım kadarıyla 9 Ocak tarihine ait.Bu arada Babb ön satışta topladığı rakamdan anladığım kadarıyla normal satışın başladığı ilk gün hardcap yapabilecek potansiyele sahip.Bundan dolayı katılmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hangi borsalara gireceği ve ne zaman gireceği ile ilgili bir bilgi var mı?

Böyle bir bilgiyi veren bir ico gördünüzmü acaba, ben daha önce ico başlamadan veya bitmeden bu şekilde bilgi veren hiç bir icoyu görmedim. Sizinde gördügünüzü sanmıyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Pre-sale'de 10 milyon dolar tutarında yatırım toplayarak token satışlarıyla beraber bu işi hardcap yaparak tamamlayacaklarını kanıtlamış oldular. Ben Babb'ın hem yatırımcısının hemde ödül katılımcısının yüzünü güldüreceğine inanıyorum.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Hangi borsalara gireceği ve ne zaman gireceği ile ilgili bir bilgi var mı?
sr. member
Merit: 253
Bence de çok güzel yerinde bir karar olmuş ama banka projelerinden artık tiksinti geldi bu kadar çok banka projesi ve hiçbiri aktif olarak kullanılmıyor. STK videosu çok samimi ama ne derece doğru orası tartışılır, o pos makinelerini kim uretıyor acaba çok şey askıda
member
Activity: 756
Merit: 17
Kolay bir şekilde hardcap yapamaz bence ama 2 sefer ico süreci olacak bazı km taşlarını oturtmadan bütün parayı toplamak istemiyorlar buda takdir edilecek birşey bunun benzerinin titaniumda da gördüm onlarda kendi tokenlerini toplulugun oyları sayesınde kilitlerini açabilecekleri şekilde yaptılar.

Amaçları sadece para toplamak olmayan projelere olan güvenim benim diğer projelere oranla çok daha fazla oluyor.Ico sürecine katılmayı plandığım projelerden biri ama bir miktar daha ekibi araştırmak istiyorum. Smiley
full member
Kolay bir şekilde hardcap yapamaz bence ama 2 sefer ico süreci olacak bazı km taşlarını oturtmadan bütün parayı toplamak istemiyorlar buda takdir edilecek birşey bunun benzerinin titaniumda da gördüm onlarda kendi tokenlerini toplulugun oyları sayesınde kilitlerini açabilecekleri şekilde yaptılar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben de kampanyasını gördüm katıldım.Exortis çevirisini yaptığına göre kampanya'nın duyurusu yapılalı çok olmuş nasıl gözümüzden kaçmış anlayamadım.Ön satışta gerçekten iyi bir rakam toplamışlar genelde böyle rakam toplayan projeler ico sürecinde hardcap yapabiliyor.
sr. member
%20 presale de hızlıda satıldığına göre en az %30 daha satılır, güzel para sayılır sonuçta proje çok güzel işler yapma taahhütü veriyor bakalım çok uzatmazlar umarım zamanı
full member
Total Tokens: 50,000,000,000
ICO Token Price: 1 BAX = 0.0012 USD

ICO pazarındaki son değişiklikler düşünmemizi sağladı.Daha tutumlu bir yaklaşım ve token alıcılarının arzularına dayalı bir satış düşünüyoruz.  Toptan satışlarımızı iki aşamalı olarak yapmaya karar verdik, ikinci aşamada belirli görevlerin teslimat şartı olacak. Bu 2019'dan önce olmayacak. Bu yaklaşım erken katılımcılar için değeri maksium seviyeye çıkaracaktır, uygulama kullanımı, tokenin faydaları, token serbest bırakılması, bağlantılar ve teknolojik gelişimler, banka lisansı elde etmemizi ve ortaklıkları güvence altına alacaktır.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Toplam token miktarını sorabilirmiyim ön satışta 10 milyar satıldıysa kaç milyar token var acaba, bu kadar fazla token basmak neden gerekiyor onu anlamadım ama 2.ico olayı mantıklı iş yapmazlarsa hava alırlar yani
member
Activity: 210
Merit: 11
ico 2 parçalı olacakmış ilk parçadan sonra 2019 da herhalde ikincisini yapacaklar arada km taşlarını yapacaklar o yuzden guven vermeye çalışıyor insanlara Babb bence dürüst bir proje
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ico tarihi hakkında bi bilgi göremedim. net bi tarih yok mu yoksa ico tarihi benim mi gözümden kaçtı?
full member
sr. member
10,000,000,000 BAX tokenler satışmış hayırlı olsun. 30 mılyarmıydı toplam token sayısı acaba, ico surecıne gore o zaman 3 de 1 i tamamlanmış oldu
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Ön-satışta iyi bir miktar yatırım toplanmış bana göre ileride üzmeyecek bir proje olacak olsada reklam kampayaları yerel başlıklarda pek ilgi görmemiş gibi gözüküyor.
sr. member
Merit: 253
Neredeyse butun tokenler satılmış gerçekten gayet başarılı oldu presale, ımzasında bizim tayfadan kimse yok. Kazananlar yine türkler olmayacak desenize.
full member
Pages:
Jump to: