Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 5. (Read 2116 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
londra da yasiyorum ve ingilterede bankacilik faliyeti tc ye gore daha kolay eger lisans alabilerse paranizin bir bolumu devlet garantisinde.projeye gelince bilemiyorum bankacilik yada bu alt yapidan gelen finans sektorundeki adamlar bana hic guven vermiyorlar sanirim benim gibi kucuk yatirimci daha yaratici ademiyetci proje arayisinda.kim bilir belkide ben de bir gun kick start projemle cikarim  Smiley

full member
Activity: 322
Merit: 112
Son hafta olmasına rağmen hala imzaya girmeye devam ediyor millet, hype üst seviyede son zamanlardaki ışık hızında biten icolardan olacak buda
full member
Activity: 266
Merit: 242
member
Activity: 532
Merit: 18
presalede 10m toplamışlar 6 şuabtta ico başlar başlamaz 20m toplayacaklar gibi görünüyor. başarılı bi ico süreci geçirecekler gibi.
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Gerçek bankalarda yavaş yavaş kripto ticaretine başlıyorlar müşterilerine verecekleri önerilerde kripto fonlarda yer alacak mesela sberbank var rusya bankası onlarda artık kripto ile ilgileniyor yani bir yerden sonra kripto banka ve kart projeleri lisans almak zorunda

Dediğiniz çok doğru, bankalarda yavaş yavaş yer almaya başlayacaktır. Türkiye'de bildiğim kadarıyla Akbank baya ilgiliydi bu konulara.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Gerçek bankalarda yavaş yavaş kripto ticaretine başlıyorlar müşterilerine verecekleri önerilerde kripto fonlarda yer alacak mesela sberbank var rusya bankası onlarda artık kripto ile ilgileniyor yani bir yerden sonra kripto banka ve kart projeleri lisans almak zorunda
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Bu kaçıncı bankacılık projesi bilmiyorum ama gerçekten değerleneceğini düşünüyorum bundan dolayı hem yatırım yapabilirim hemde uzun süredir ödül kampanyasına katılmıştım, ödüller gelince uzun vade için saklamayı düşünüyorum hardcap düşük
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bu banka kart projeleri nerde banka lisansi derse orda kaybediyor %99'u alamıyacak o lisansı imkansız o %1 ilerde bir regulasyonun degistigini varsayılarak bıraktıgım bisey sonuc hepsi bos visayla anlastik diyip wavecrestle anlasan TenX mi dersin hepsi aynı seyi yapıyor birde millet bunun gazıyla pumplıyor.
bence mutlaka başaranlar çıkacaktır. devlet destekli projeler güçlü adamlar vs geleceklerdir. zamanında debit kartlar içinde imkansız diye düşünüyorduk şimdi önüne gelen proje yapıyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ben Babb projesinin hem imzasına katıldım hem de icosuna katılmayı planlıyorum.Diğer banka projelerinin aksine söyledikleri işleri kısa sürede yapabileceklerini düşünüyorum.Umuyorum yanılmıyorumdur zaten ön satışta hardcap miktarının yarısını toplamaları benimle hemfikir olan çok fazla kişi olduğunu gösteriyor.
member
Activity: 123
Merit: 10
Bu banka kart projeleri nerde banka lisansi derse orda kaybediyor %99'u alamıyacak o lisansı imkansız o %1 ilerde bir regulasyonun degistigini varsayılarak bıraktıgım bisey sonuc hepsi bos visayla anlastik diyip wavecrestle anlasan TenX mi dersin hepsi aynı seyi yapıyor birde millet bunun gazıyla pumplıyor.
full member
Activity: 462
Merit: 107
proje güzel açıkçası. bende girdim imzasına. güzel bi şey kazandıracağını umuyorum. umarım kyc falan istemezler bounty sonrasında.
member
Activity: 378
Merit: 11
Babb presale katılmış biri oalrak benim çok ama gerçekten çok beğendiğim bir proje
icoda ne kadar toplar bilmiyorum ama bana hardcap uzak geliyor, gerçi çok önemli degil presalede toplanan 10 milyon dolar büyük bir başarı bence
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Listeye baktımda imzaya en çok katılım son haftalarda olmuş, projenin potansiyelini herhalde son günlerde farketmişler.Bende güzel ödül dağıtacaklarını düşünüyorum ve açıkçası creditste olmasam bu projeye girerdim ama imzayı o kadar uzattılar ki çıkamıyorum malesef.sözde 15 ocakta ico olacaktı 1 şubata ertelendi.şimdide 15 şubata ertelemişler mecburen bekliyorum inşallah pişman olmayız
member
Activity: 308
İmzasına yeni girdim, proje gerçekten güzel gözüküyor. Bilgi paylaşımı da oldukça iyi. Kararsız kalan arkadaşlar değerlendirebilir.

Ben de sizin gibi imza kampanyasına yeni katıldım ama bu saatten sonra çok fazla bir kazanç elde edebileceğimizi düşünmüyorum sadece babb'ın icosuna katılacağım icodan gelen tokenların yanına 3-5 ek olur düşüncesindeyim. Smiley
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
İmzasına yeni girdim, proje gerçekten güzel gözüküyor. Bilgi paylaşımı da oldukça iyi. Kararsız kalan arkadaşlar değerlendirebilir.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Benim adım Rushd Averroes ve ben BABB'nin kurucusuyum. Arkadaşlar çok güzel bir makale

https://medium.com/@BABB/babb-chapter-one-how-it-all-started-6a40d8ba4c89

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
İmzaya girmeye değer mi arkadaşlar ico'ya az bir süre kaldı sanırım ne dersiniz? Güzel proje ama imza için geç kaldık sanırım?

Proje almak istedigi yatırımın tamamını alacaktır ama şu andan itibaren kampanyaya giriş yapmak tamamen fuzuli bir hareket olacaktır.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
İmzaya girmeye değer mi arkadaşlar ico'ya az bir süre kaldı sanırım ne dersiniz? Güzel proje ama imza için geç kaldık sanırım?
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Bankacılık projeleri gerçekten çok yaygın bu aralar.Babb projesinin telegram grubundayım hardcap miktarı olarak 20 milyon dolar gibi bir rakam belirlemişler ama gruptaki havadan anladığım kadarıyla bu rakamın çok daha üstünde bir yatırım toplayabilirlerdi.
full member
Activity: 546
Merit: 100
projeyi güçlü buluyorum gerçekten, blockchain teknolojisi kullanarak banka hesabı, şu an zaten blockchainin bir çok eski teknolojiyi devirecek projeleri bu alanda da başarılı olacaktır diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: