Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 9. (Read 2116 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242

Tokenın nasıl satın alınacagı ile alakalı bır vıdeo
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Sürekli toplantı toplantı geziyorlar bende son zamanlarda takip etmeye başladım ico suna kesinlikle girmem banka projelerinden uzak duruyorum ama fena durmuyor proje olarak
full member

Yeni bir video daha geldi babb ekibi çok aktif durumdalar
full member
member
Activity: 168
Merit: 10
Bende son zamanlarda çok reklamını goruyorum BABB projesının katıldık ımzasına bakalım umarım akmasada damlar
member
Activity: 378
Merit: 11
Sessiz sedasız bir yukseliş geliyor gibi gözümüzün önündeki projeyi kaçıracakmıyız merak edıyorum, aktif bu adamlar
full member
member
Activity: 112
Adam gelmiş nece yazdıysa artık komık resmen gıt kardesim kendı konunda konuş burda ne yapmaya çalışıyorsun konuuy ustde tutmak için boyle mesaj atmaları çok gereksiz projenın adamları yapıyor bunu ireti oluyorum
member
Activity: 238
Merit: 10
Bu ilginç projeyle ilgileniyorum
Her ne kadar yeni başlayanlar olsam da kampaye'ye katılabilirim
sr. member
Babb yabana atılacak bır proje degıl bence göreceksiniz iyi bir proje ortaya çıkartacak bu arkadaşlar wp i inceledim bu block kart falan iş yapar gibi geliyor bana. Birde adamlar egitimli insanlar umarım guzel para toplarlar bakalım gorecegız ama işte kart projelerınden sıkıldı insanlar
member
Activity: 378
Sessiz sedasız yürüyor gibi proje banka dedinmi bir uzak duracaksın forty sevenı gordum adamlar resmen facia yaşıyorlar softcap falan aşılmaz o projede, babb da bunların arasına girecek gibi izlenim veriyor
sr. member
Bende sosyal medyada gordum bunları cok aktifler belkıde konferanslar arası gezerek kendılerıne buyuk balık avlamak pesındeler ama swissborg da çıkıyor o piyasadakı butun parayı toplar bence
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Babb ekibi dikkat çekmedi ama çok aktif duruyorlar bende twittera girdim baktım sürekli bir konferans içindeler, bu arada projeyi kim geliştiriyor abiler geziyor paso konuşma falan yapıyorlar
full member

BABB Ekibi Pavia Üniversitesinde BABB ve Blockchain Technology hakkında konuşacağız
full member

Bugün Milan'daki Fintech toplantısına katılmış ekip, çok aktifler bu sıralar
full member
Amsterdam konferansından bir video

sr. member
Babb aslında fena durmuyor inceden takip ediyorum bankacılık lisansları olsaydı yatırım yapabılırdım ama lisansları yok ileride alacaklarmış. Birde çok fazla token basıyorlar ilk 5 yılda yakacaklarmış yarısını
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Banka projesi mi aman diyerekten es geçiyorum gerçekten Smiley O kadar çoğalmaya başladılar ki dur durak bilmiyorlar .

Yatırım yapmam almam da satmam da . Çeviri için teşekkürler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
yeni bir banka daha ama diger banka ve kart projelerıne gore amator duruyor ben pek para toplayacağını düşünmüyorum bu projenın, sosyal medyada epey aktifler ama belkide buyuk yatırımcıların ilgisini çekerler
sr. member
Aynen yaa ya banka ya da kumar bıktık artık bende farklı şeyler bekliyorum artık bu ıyıymış lan diyeceğim proje goremez oldum artık
Pages:
Jump to: