Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 8. (Read 2116 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
şu an satış başlamış herhalde ama kimse birşey almamış gibi yada daha canlı degil bıraz duruma gore bende kyc almıştım katılım yapabılırım ama durum gidişatı onemlı

Hocam 2.5 milyon satılmış sanıyorum siz baktığınızda bar ilerlememişti ama şu an ilk çeyrek tamamlanmış görünüyor belkide balina falan topluca aldı çunku çok gezdi bu adamlar
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
şu an satış başlamış herhalde ama kimse birşey almamış gibi yada daha canlı degil bıraz duruma gore bende kyc almıştım katılım yapabılırım ama durum gidişatı onemlı
sr. member
Bende katıldım kyc ye bakalım aynen dediginiz gibi projenin gidiş yönüne ve toplanan yatırıma göre bende katılmayı düşünüyorum. Gizli bir yönü olduguna ve birde patlayacağına inanıyorum
sr. member
nucleus ne yapacak çok belırsız ama babb için ben buyuk beklentiye girdim neyın ne olacagı bellı olmuyor, babb da güzel proje
member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
Proje başarılı olacağa benzer whitelist kaydı kapanmış.Biraz geç farketmişiz anlaşılan yoksa kayıt yaptırmak isterdim.Nucleus a yükleneceğiz gibi duruyor bide gidişle.Bide bugün selfkey ico'su var sanırım hala kayıtlar açık ico araştıran varsa girebilir
full member
Activity: 266
Merit: 242

Benzersiz Yatırım adresinizi hesabınıza https://getbabb.com/me adresinden girdiğinizde göreceksiniz
full member

137 ülkeden 6.850 kişi kaydedildi.
full member
**ÖNEMLİ. KENDİNİZİ KORUYUN**

BABB ön satışında, ETH ile BAX token satın alıyorsanız, lütfen yalnızca benzersiz yatırım adresine ETH gönderin.

SADECE, https://getbabb.com/me adresinde oturum açtığınız zaman bu kişisel adresi göreceksiniz

Sosyal medya aracılığıyla asla ETH adresini yayınlamayacağız.

full member
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Banka projelerini sevmem ama satilamayan tokenler yakilacaksa 1-2 eth atar köşeme çekilir 10x'i beklerim.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bu proje eğer çok yatırım toplamazsa ben tak diye atlayacağım hidrocop'un da söylediği gibi sonradan değerleneceğine inanıyorum çünkü ekip baya çalışkan bir izlenim bıraktı bana.
sr. member
Bu projede sakli bir cevher var belki icoda cok para toplamayacak ama flixxo gibi borsada 5-6 kat degerlenecek diye hissediyorum
full member

BABB ön satış kaydı AÇIK! Arkadaşlar
full member

BABB, yarının parlak zekaları ile buluşmak ve projemizi sunmak için İtalya'daki Milan ve Pavia'ya gitti. Potansiyelimiz hakkında birçok harika görüşme yaptık ...
full member
full member
https://t.me/babb_official

Telegram kanalına katılın ve sorularınızı yanıtlayalım
full member

BABB Bank BAXMAS'a ev sahipliği yapıyor!
full member

Yeni bir video daha babb bir çok seminer dolaşıyor ve reklam çalışmalarını hızla yurutuyorlar
Pages:
Jump to: