Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 3. (Read 2116 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
19.8 milyondalar son 200bin dolar kalmış yanı 200 ethere bakıyor iş arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun takım kendileri atar hardcap yaptırır projelerine artık, imzaya bizden katılan çok var gördüğüm umarım kazanırsınız
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu iconun süresimi uzatıldı? daha önce 24 ünde bitiyor diye görmüştü ico sitesinde şimdi baktığımda 6 martta bitecek yazıyor.hardcape ulaşamayınca daha fazla toplayabilmek adına uzatma karararı aldılar galiba.çünkü daha önce 24 gördüğüme nerdeyse eminim.imzaya geç girenler için avantaj olmuş bu durum özellikle yüksek rütbeliler için
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Biraz daha kaktirmak lazim hardcap yaklasti epey, biraz gazladilar satisi. Bari bir balina gelsin toplasin kalanlari

Umarım öyle olur hocam.Son zamanlarda borsada yaşanan olumsuzluklar olmasaydı Babb çok önceden hardcap yapabilirdi diye düşünüyorum. Smiley Bakalım ıns projesi gibi son gününde hardcap yapsa yine ben razıyım.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Biraz daha kaktirmak lazim hardcap yaklasti epey, biraz gazladilar satisi. Bari bir balina gelsin toplasin kalanlari
sr. member
Activity: 546
ya şimdi ben bountysindeyim bunun acaba kampanya kaçına kadar devam edecek bilen biri varsa beni bilgilendirebilirse sevinirim cidden zaten son zamanda girdim ama ne zaman bitecek bilmiyorum

Açıkcası ben de ön satışta toplanan rakamı görünce babb kampanyasına katılma kararı almıştım.Aklımda kampanya ilk günden hardcap yapar düşüncesi vardı ama böyle giderse hardcap miktarına ulaşamayacaklar.  Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Baktımda hala hardcap yapmamış çok büyük ümitlerim vardı ama olmadı.Hardcap yapmayacak gibi gözüküyor bu dakikadan sonra bence bu yüzden kötü oldu

neredeyse yaptı bile. Smiley büyük hype oldu. borsaya cıkınca 2x yapabilir en az. takip olunması gereken bir proje.
hocam 2x yapması zor değil mi çıkar çıkmaz? icodan almayan neden gidip borsadan alsın bi gelişme olmadan.
full member
Activity: 588
Merit: 125
ya şimdi ben bountysindeyim bunun acaba kampanya kaçına kadar devam edecek bilen biri varsa beni bilgilendirebilirse sevinirim cidden zaten son zamanda girdim ama ne zaman bitecek bilmiyorum
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Baktımda hala hardcap yapmamış çok büyük ümitlerim vardı ama olmadı.Hardcap yapmayacak gibi gözüküyor bu dakikadan sonra bence bu yüzden kötü oldu

neredeyse yaptı bile. Smiley büyük hype oldu. borsaya cıkınca 2x yapabilir en az. takip olunması gereken bir proje.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
hardcap yapmasına 3.5m kalmış sadece. 1 hafta içinde yapacağını düşünsemde bi taraftanda bu saatten sonra kim girecek diyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 100
member
Activity: 140
Merit: 10
Bu piyasada 16.5 milyon dolar para toplamak büyük başarı, satış süreci biraz daha uzarsa ekibin hardcap ile kepenkleri kapatacağını düşünüyorum.. Banka projeleri bana göre 2x'i gördüğü an kaçılmalı şu anki en iyi banka projesi STK, onun dışında hepsinde 2x'te arazi olucaksın

Sizin gözünüzle bakarsak olaya gerçekten fena bir rakam değil üstelik piyasanın son zamanlarda pek iyi gitmediğini de hesaplarsak ama babb ekibi 16.5 milyon doların 10 milyon dolarını ön satışta toplamıştı.Forumdaki herkes iconun ilk günden hardcap yapacağını düşünüyordu.
full member
full member
Activity: 490
Merit: 193
Aslında bu piyasada hepsinden karı görünce kaçmak gerekiyor ama olası bi yükselişte en çöp projeler bile çok iyi yükselebiliyor.change misal 1,5 dolara kadar yükselmişti şuanda 30 centten işlem görüyor.yani sezona denk gelmek önemli.icolar içinde aynı şey geçerli eğer piyasadaki olumsuzluklar olmasa şimdiye hardcap yapardı bu proje
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bu piyasada 16.5 milyon dolar para toplamak büyük başarı, satış süreci biraz daha uzarsa ekibin hardcap ile kepenkleri kapatacağını düşünüyorum.. Banka projeleri bana göre 2x'i gördüğü an kaçılmalı şu anki en iyi banka projesi STK, onun dışında hepsinde 2x'te arazi olucaksın
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Ben gereginden fazla abartıldığını düşünüyordum nitekimde öyle oldu, presale tanıtımı çok uzun sürdü proje uzundur aktif ve sürekli gezerek yatırımcıları topladılar. Küçük yatırımcı katılmadı zaten ico'a büyüklerden de 10 milyon topladılar hızlıca
member
Activity: 112
Merit: 10
Şimdiye kadar hard cap yapmamasına şaşırdım piyasada az çok düzeldi sayılır dether vardı mesela 2 günde hard cap yaptı babb daha kaliteli proje.
full member
sr. member
Activity: 883
yatirim yapmayi dusunuyordum ama piyasa boyle olunca vazgectim iyi bir borsada listelenmezse elimizde kalabilir babblar.
Pages:
Jump to: