Pages:
Author

Topic: [ANN][SALE] BABB - Blockchain Temeline Sahip Banka Hesabı- Ön Satış Aralık 2017 - page 4. (Read 2116 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
Şaşırdım açıkçası ilk günden hard cap yapmamasına ama şu piyasanın haline bakınca çok normal şöyle ortalık biraz daha yeşillenirse uzun sürmez hard cap yapması.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
14.1 milyar adetle iyi satış yapmışlar.. Bunu 10 milyarı pre-sale'de satıldı piyasa durumundan dolayı 4.1 milyar adeti şimdi satılmış. Ben projenin hardcap yapacağından eminim sadece piyasadaki durgunluk Babb'ı da etkilemiş gibi gözüküyor.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Aynen öyle piyasa yüzünden hardcap yapmadı şimdiye kadar çoktan yapmıştı ama olsun bir iki güne banko hardcap yapacaktır yine de ben ümitliyim hardcap yapacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
ICO başlamış fakat beklkediğimden yavaş gidiyor.bunda da en büyük pay piyasanın şu anki hali sanırım.daha olumlu bir hava olsa şimdiye kadar hardcap yapacak potansiyel vardı projede.bu döneme icosu denk gelenler başarı yakalaması zor gibi duruyor

Katılıyorum hocam piyasa bu halde olmasaydı şimdiye kadar çoktan hardcap yapmış olurdu yine de ben ilerleyen süreçte Babb projesinin hardcap oranını yakalayacağını düşünüyorum. Smiley
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICO başlamış fakat beklkediğimden yavaş gidiyor.bunda da en büyük pay piyasanın şu anki hali sanırım.daha olumlu bir hava olsa şimdiye kadar hardcap yapacak potansiyel vardı projede.bu döneme icosu denk gelenler başarı yakalaması zor gibi duruyor
full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
Activity: 462
Merit: 102
İmzası son zamanlarda dolup taşmış girenler iyide yapmış aslında kısa sürede yüksek kazanç bırakabilecek projelerdn bitanesi babb, icosu aynı bugün arcblockta olduğu gibi dakikalar içinde bitecektir diye düşünüyorum.bu arada site grafik tasarımları falan cidden çok hoş olmuş en son stk yı bu kadar beğenmiştim

Açıkcası son zamanlarda imzaya katılanlardan hoşlanmıyorum bizim alacağımız payı küçültüyorlar.Yine de saygı duymak gerekiyor.Umarım babb projesi ico sürecinin başladığı ilk gün hardcap yapmayı başarır. Grin Türk arkadaşlardan da görebildiğim kadarıyla baya katılacak var.

Bence de yakın zamanda adından söz ettiren bir ico olacak gibi. Banka projeleri içinden yıldızı parlamış bir şekilde sıyrılmışa benziyor. Hardcap yapar mı onu hepimiz göreceğiz ama ufakta olsa bir şeyler atmak gerekiyor diye düşünüyorum yatırım için. Bu kriz ortamı nasıl etkiler işin orası da var..

Hocam ben hardcap yapacağından neredeyse emindim ama bitcoin öyle bir düşüş yaşadı ve yaşıyorki insanlar icolara katılma konusunda bir çekince yaşayabilir.O yüzden tüm icolar hakkındaki tahminlerimi tekrardan gözden geçireceğim.

bende emindim hardcap yapacağına şüphelerim vardı ama projeye baktım ben yatırım yapacağım bekliyorum daha ucuzdan alacağız tl bazında babb ları benim hoşuma bile gitti
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
İmzası son zamanlarda dolup taşmış girenler iyide yapmış aslında kısa sürede yüksek kazanç bırakabilecek projelerdn bitanesi babb, icosu aynı bugün arcblockta olduğu gibi dakikalar içinde bitecektir diye düşünüyorum.bu arada site grafik tasarımları falan cidden çok hoş olmuş en son stk yı bu kadar beğenmiştim

Açıkcası son zamanlarda imzaya katılanlardan hoşlanmıyorum bizim alacağımız payı küçültüyorlar.Yine de saygı duymak gerekiyor.Umarım babb projesi ico sürecinin başladığı ilk gün hardcap yapmayı başarır. Grin Türk arkadaşlardan da görebildiğim kadarıyla baya katılacak var.

Bence de yakın zamanda adından söz ettiren bir ico olacak gibi. Banka projeleri içinden yıldızı parlamış bir şekilde sıyrılmışa benziyor. Hardcap yapar mı onu hepimiz göreceğiz ama ufakta olsa bir şeyler atmak gerekiyor diye düşünüyorum yatırım için. Bu kriz ortamı nasıl etkiler işin orası da var..

Hocam ben hardcap yapacağından neredeyse emindim ama bitcoin öyle bir düşüş yaşadı ve yaşıyorki insanlar icolara katılma konusunda bir çekince yaşayabilir.O yüzden tüm icolar hakkındaki tahminlerimi tekrardan gözden geçireceğim.
full member
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

sr. member
Activity: 560
Merit: 256

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sr. member
Merit: 250
Takip edebildiğim kadarılya 6 Şubatta ico süreci başlayacak.Piyasadaki bu olumsuz havaya rağmen babb ilk günden hardcap yapabilir diye düşünüyorum.Bu düşüncemdeki en önemli sebep hardcap miktarının yarısının ön satışta toplanması. Smiley
full member
full member
member
Activity: 378
Merit: 11
sadece son günlerde bu konuyu üst sıralarda görüyorum, presale de hızlıca 10 miyon topladılar ama bence icoda o kadar hızlı olamayacak hem piyasalar patladı
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ben babb icosuna girmeyi planlıyordum ama türkçe konusu pek ilgi çekmemiş iki haneli rakamları bile görmemiş sayfa sayısı ilginç ama bizim girmediğimiz konuşmadığımız token veya coin daha değerli oluyor bu zamanlarda Smiley
sr. member
Merit: 262
Son hafta olmasına rağmen hala imzaya girmeye devam ediyor millet, hype üst seviyede son zamanlardaki ışık hızında biten icolardan olacak buda

Katılıyorum hocam borsa son zamanlarda kan ağlasa da Babb projesi,sizin dediğiniz gibi hardcap yapacaktır diye düşünüyorum.İmzasına katılan arkadaşlar umarım projeyi araştırıp katılmışlardır. Cheesy Ben ico sürecine de katılmayı planlıyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Güzel bir proje olmasa presale de bu kadar toplayamazlardır herhalde ayrıca bırde 2 defa ico yapmaları güzel birşey yani temel taşları oturtmazlarsa kimse yatırım yapmayacaktır
Pages:
Jump to: