Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 11. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Destek noktalarımiz da direnç noktalarımiz da maşallah çok kuvvetli. Öyle kolay kolay kırılmiyor. Oldugu yerde kalıyor. Kısa zaman önce bnb eth yapıldığı gibi pump yapılmadığı sürece de bu çıkış olmayacak gibi duruyor
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Tutunmada sikinti yasamiyor fakat yukselise geldi mi iste onu yapamiyor bitcoin. Yatirimci bir turlu tam guvenemiyor artik.
member
Activity: 429
Merit: 11
Benim korkum uzun süre yükseliş trendinden uzak kalması veya uzak kalması için zemin hazırlanması. Sene başında ki tahminler tutmadı bundan sonra tutar mı bilemem ama bu şekilde olması piyasa belirsizliklerini arttırır ve buda çok iyi bir sonuç doğurmaya bilir.
newbie
Activity: 140
Şuan düşüş başladı.
newbie
Activity: 84
Uzun zamandır 7000 doların altına düşmedi bitcoin, 7500 seviyelerinde de git gel yapıyor düşüş olmadığına göre yakında ser bir yükseliş yapabilir eğer yükselirse 10 bin doların üstünü test edecektir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Gözler sürekli Bitcoin'de maşallah hiç bir kriptoya rol kaptırmıyor, 7.000 USD altına düşecek mi düşerse yeni dip neresi olcak bunun cevabı şimdilik kimsede yok.
member
Activity: 574
Merit: 13
Şu an bizim psikolijimiz 7000 altından satisa doğru düzgün izin vermez ama yine de düşmüş olsa da bu durumun sonucunda dip yapması ciddi düşüş yapmasını bekleyemeyiz.

Biz bunu diye diye düşmeye devam etti. Ben 15K'dan beri düşmez diyorum. Hayır öyle de bir hal aldı ki, düşmez dediğimiz yere çıkıp çıkıp tekrar düşüyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
Şu an bizim psikolijimiz 7000 altından satisa doğru düzgün izin vermez ama yine de düşmüş olsa da bu durumun sonucunda dip yapması ciddi düşüş yapmasını bekleyemeyiz.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Bu düşüş olumlu bir haberden kaynaklanıyor . CFTC CME vadelileri kullanılarak BTC fiyatlarının manipüle edildiğine dair iddiaları sorusturuyormuş .

https://www.ccn.com/cftc-demands-trading-data-from-bitcoin-exchanges-in-price-manipulation-probe/

Kısa vadede düşüş göstermesi normal fakat uzun vadede manipile etmeye cesaret edemeyecekler .
jr. member
Activity: 434
Bir bitcoin üretim maliyeti düşünüldüğünde 6800 dolar altına inmesi pek olası değil, inse bile hemen toparlar. Ama yükseliş beklemek şu aralar çok doğru değil bu yatay seyir devam edecektir. 
jr. member
Activity: 182
cmc Price Graph (7d) takip edin her taraf kırmızı. ya artık ben bitcoinin düşmesini istiyorum ne olacaksa olsun. 6000 dolara doğru gidiyoruz sanki. oraya gelince tekrar alım dalgası gelebilir. zayıf veya güçlü olduğuna göre durum şekillenir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
CoinDesk analisti Omkar Godbole’aun yaklaşımları mantıklı, kısa dönemde yükseliş beklentisi olmadığını belirtmiş, analistler bize daha ne desin tüm olasılıkları rakam aralığı bazında vermiş gerisi bize kalmış kararlardır.

newbie
Activity: 79
piyasada Hacim yok dolayısı ile Bitcoin çıkışa geçemiyor. Belli bir düşüşü yapmadan da piyasaya sıcak para girişi olması zor gibi görünüyor.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
bitcoin bugünkü fiyat civarında tutundu, destek noktası oluştu ama direnç noktasının üzerine sert gidiş artış görmek için yeterli hava görünmüyor. sıcak para pazara girmeli kazanç sağlama isteği artmalı.
newbie
Activity: 150
yok şöyle olursa böyle olur, yok o öyle olmazsa böyle olur..geçin abi bunları ya böyle bir şey yok..nerden biliyorsunuz kimin ne zaman parasını çekeceğini ve yatıracağını..
newbie
Activity: 155
Şu hep söylenen madencilerin maliyetini karşılaması için söylenen sınırın destek noktası olması çok mantıklı bana göre. Düşse bile çok bekletmeden tekrar yukarı doğru seyredecektir. 6k 9k arasına sıkışmış durumda bitcoin. Can sıkıyor bu durum biraz.
member
Activity: 574
Merit: 13
Bu tarz yükselme kapı da düşüş kapıda gibi ifadelere çok kulak asmıyorum. Bence tamamen gündeme gelmek için yapılan açıklamalar. Zaten bir çoğu da boşa çıkan haberler oluyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Bitcoin su an piyasada oldukca tutundu bence fakat yukselis yapamiyor. Hala bir hareket yok. Surekli yerinde sayiyor. Bakalim ne kadar surecek.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bence ne kadar çok ümit bağlasak bitcoine fiyatının yükseleceğine o kadar çok hayal kırıklığına uğruyoruz , en güzeli 2018 yılı için bitcoin fiyatının yükseleceği umudunu unutalım, çıkarsada bahtımıza artık.
newbie
Activity: 98
9900 dolara çıkması bu aralar imkansız görünüyor. Biraz fiyatı artsa hemen hızlıca aşağı çekiyorlar tekrardan bu gidişle 3bin doları bu sene göreceğiz
Pages:
Jump to: