Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 14. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 79
Merit: 0
7900 dolar seviyelerinden tekrar bir düşüş gelme ihtimali olabilir. 7100 seviyelerine tutunamazsa 6800 ü görür bu noktadan kırmakta zorlandıgı 7640 seviyesini çok rahat bir şekilde hacimli kıracağını ve 10k ya kadar çıkış sağlayabileceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bitcoin 7700 dolar seviyelerinde seyretmekte. Henüz o beklenen çıkışı yakalayamadı ama en azından 7000 dolar seviyesinden yükselmiş durumda. Ben uzun bir süre daha bu civarlarda devam edip daha sonra bir ivmelenmenin başlamasını bekliyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin bütün herkesi bu düşüş ile perişan etti piyasaya baktığımzda yatırımcıların bir çoğu inancını kaybetmek üzere , 2018 yılını bitcoin geleceği açısından pek iyi yıl olmayacak ,6900 dolardan daha aşağılarada gidecek yakında.
member
Activity: 182
Merit: 10
2018 bitcoinin yılı olacak dendi hakikaten öyle oluyor bi para bu kadar değer kaybeder mi? Eğer 6900 de de tutunamaz ise belli bir süre bu işten uzak durmak gerekir. Uzun süre artış olmaz.
newbie
Activity: 238
Bitcoin 6900 dolarda tutundu ve ibreyi yukarı doğru göstedi diyebiliriz.Bitcoin ilerleyen günlerde 8 k üzerine çıkarsa 10 bin seviyesini tekrar görmek isteyecektir ,umarım artık 10 k üzerini göreceğimiz günler tekrar gelir.
newbie
Activity: 168
bitcoin artık eşek değilse buradan alıp yürümesi lazım. direnç trend çizgisinin üzerinde halen ve 6500'e gelse bile yine üzerinde olacak. 1000 dolar kadar toleransı kaldı. bence buradan fırlatmaları gerek. yapmazlar ise yeni dump ve birkaç ay daha yükselmesi için bekleyeceğiz demektir.
newbie
Activity: 112
Birileri havadan çok güzel paralar kazanıyor. 3 bin dolarlık düşünler hiçte az değil ben artık çok fazla artacağını sanmıyorum bitcoinin bakalım zaman neler gösterecek.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Valla insan psikolojisi değişik, 20k'ları gördükten sonra şu an ki durumu gören , en ufak bir yükselmede kar edeyim diye satış yapar. Bu durumunda etkisi olduğunu düşünüyorum bir türlü yükselememesinin. İnsanları alıştırdılar bir yükseliyor bir düşüyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Ben rakam vermiyorum ama daha yeni dip noktasına ulaşmadı desek yanılmayız herhalde, yine bir coin süpürme operasyonu gerçekleştiriyorlar, biraz daha titiz çalışma ve sabırla bu dalgayı da atlatacaz gibi
member
Activity: 448
Bitcoin yeni dip rakamı olarak artık bundan sonra 6900 dolar diyebiliriz ,Fiyat artık bu seviyeden yukarı verecektir ,önümüzde boğa mevsimine girecek olduğumuzu düşünürsek bitcoin 10 bin dolara kadar gidecektir.
newbie
Activity: 154
Bu sene bitcoin beklendiği gibi gitmiyor maalesef yılın beş ayı hep terste bıraktı, umarım daha fazla bu şekilde gitmez 6900 den aşağısı duman eder beni. Angry
newbie
Activity: 182
Şimdilik 7 bin doların altına düşmedi artık buradan yükseliş trendine girecektir bitcoin ve alt koinler. Uzun zamandır boğa sezonunu bekliyoruz daha fazla beklemek zorunda kalmayız inşallah.
newbie
Activity: 280
    Sürekli düşüş yükseliş gösteriyor kırılgan bir yapıya sahip olduğu için fakat 7500 dolara kadar yükseldi Umarım yukarı yönlü artış sürecektir
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bir kaç gündür 6900ü zorladı ama ney seki o seviyeye düşmeden yeniden 7400 e doğru yükselişe geçti piyasa. Bu yükseliş devam ederse haziranın ilk haftası 9 bin dolar seviyelerini görebiliriz.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin 6000 10000 dolar arasında yatay seyir halinde ve benim görüşüm max düşüşün 6000 dolara kadar olacağı oradan da tepki alımlarıyla beraber ta ki ralliye başlayıncaya kadar fiyatın bu aralıklarda  iniş çıkış yaşayacağı , bu bence korkulacak bir tablo değil aksine bitcoinin doğasında olan bir şey onun için bu günleri değerlendirin arkadaşlar.
member
Activity: 308
Nisan dedik olmadı mayıs dedik yine bir tık yok bitcoinde haziranda da bir yükseliş olmazsa pılımı pırtımı toplayıp çıkacağım bu kripto piyasasından yeter sabır kalmadı artık. Angry
full member
Activity: 518
Merit: 102
Şu vadeli işlemler ortalığın amk resmen, bu gidişle iyasa adamların keyfine göre şekillenecek ben kısa vadede bir yükseliş beklemiyorum, tabi dip yaptırıp sonra da pumplayabilirler dikkatli olmak lazım
newbie
Activity: 19
Btc durumunun ne yöne evrileceği yönünde bir çok seçenek olması ve btc nin 9k bandının üstüne atmaması durumunda durgun piyasa hakimiyeti devam edecektir
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Artık haziran ayına sayılı günler kala bitconden yukarı bir hamle bekliyoruz , uzun süredir düşüş seyrinde olan bitcoin yeni bir toparlanmaya muhakkak haziran ayının içerisinde girecektir, eğer denildiği gibi bitcoin 10 bin bandını kırarsa 15 bin dolara kadar önü açık.
newbie
Activity: 238
Piyasa biraz toparlamaya başlıyor gibi bitcoin yönünü yukarı çevirecek gibi, 7100 dolar seviyesinden hızı bir çıkış yaparak 7500 dolar seviyesine çıktı ,bir kaç gün daha böyle yükselişe devam ederse yeniden 10 bin dolar seviyelerine doğru yön verebilir.
Pages:
Jump to: