Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 12. (Read 1954 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Bitcoin uzun zamandır yerinde sayıyor ve genelde bu tarz durumlarda bir hareket gelir her iki yone de olabilir benim beklentim de bir nebze duseceği yonunde cok oyalandı bu seviyelerde gidebilse giderdi diye dusunuyorum, 6kusd lerin altına gelecek gibi gorunuyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bitcoinin 2-3 bin dolar daha düşmeye ihtiyacı var. bunu yaparsa sanki rahatlayacak gibi. çok maliyet yaptılar 6-10 bin arasında yüksekten, düşükten alan illa ki vardır.  onların korkutulmaya ihtiyacı var ki balinalara satsınlar.
member
Activity: 196
Merit: 11
bitcoin 7800 dolar notasında tutundu, pazar bir haftalık kayıplarını geri almaya başladı. 8000 dolar direnç noktasını geçtiğinde ileriye yönelik sert bir çıkış görülebilir ve 10k noktasına hareket görebiliriz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoin çok uzun süredir 7000 Dolar seviyesinde tutundu zaten. Bu fiyatın biraz sltınds biraz üstünde hareket edip duruyor. Bu fiyatların çok altına düşeceğini sanmam.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bitcoin analist Omkar Godbole'un bahsettiği şekilde düşsede moralimi bozmayacağım şahsen, çünkü Bitcoin kaç aydır yatay seyirde o kadar sıkıcı bir ortam var ki düşecekse düşsün dedirtiyor insana.
member
Activity: 322
Merit: 12
Bu değer bitcoin için bitis değeri değildir kesinlikle. Bu şekilde insanlar üzerinde psikoloji uygulamaya hiç gerek yok. Yılbaşından bu yana 6000 seviyelerini de gördü yine de daha berbat hallere gelmedi. Şimdi niçin 6900 oldunca düşüş yaşasın.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
6900 degilde asil sikinti yukseliste guzel tutunuyor fakat 10 bin dolardan sonrasina ulasamiyor. Bakalim uzerindeki basinc kalkacak mi.
newbie
Activity: 126
Herkes bir fiyat tahmini var ama piyasalara  etkisi yok..herekse sabır diliyorum...hiç birimiz  zengin olamıyacaz Cheesy
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin rakamı artık7200 ler oldu bu rakamda tutunacaktır, bundan sonraki süreçte bitcoinin dip noktası 7200 dolardır.dönem olarak ayı döneminin sonuna doğru gidiyoruz , boğa sezonuna hazır olmak lazım .
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Aylardır şunun olması için bu olması lazım veya şu seviyeyi görürse buraya geriler vs. diye yazıp çizip okuyup duruyoruz. Piyasa bütün tahminlerin ötesinde kafasına göre hareket ediyor, en iyi analizi bile çürüttüğü oluyor. Boğa için ümitlendik ama ne yazık ki umulan olmadı, umarım yeni bir kırılma ve düşüş trendi içine girmeyiz.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Temmuz ayının ortalarına doğru yeni bir trende girmesi gerekiyor yoksa bu trendde devam ederse 5000$ 'ı görmesi yüksek bir olasılık
Bir yandan da büyük bitcoin patronları böyle bir düşüşü isteyeceklerini sanmıyorum en geç yılın 3. çeyreğinde hareketli bir piyasa görmüş oluruz diye tahmın ediyorum YTD.
newbie
Activity: 168
Ülkeler bazında ortalama madencilik maliyetleri yaklaşık 6.000$ civarında bu seviyenin çok da altına düşülebileceğini düşünmüyorum. Piyasaya para girişi olursa da ciddi bir artış olabilir.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Katılıyorum gorus ve beklentilerine, 5400'u de gostereceklerini tahmin ediyorum ralli baslarsa eger orayı gordukten sonra ancak baslayabilir diye dusunuyorum aksi takdirde cıkacak olsa coktan 10kusd seviyelerini gormustu.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Daha buyuk bir dusus beklemiyorum artik bundan sonra umarim yukselis gelir. Daha cok beklemek istemiyoruz artik.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
6900 sorun degil artik. Bitcoin uzun zamandir yerinde saymaya basladi ne dusuyor ne yukseliyor. 10 bini gecmesi oldukca zor gibi gorunmeye basladi.
copper member
Activity: 149
bu durumda sert bir düşüş kapıda mı sizce ?
newbie
Activity: 126
6900 uzun zamandir yaklaşmadi bitcoin. 7 bin dolar artik taban fiyat oldu bence. Şu aralar 7500ü aşdı beklenti boğa sezonun başlayacağı yönde.
newbie
Activity: 140
Felâket senaryoları hiçbir zaman bitmez ki. Durmadan birisi saçma bir yazı yazar. İnsanlar da tabi ister istemez bunlari dikkate aldığı için ona göre yatırım yapıyorlar. Piyasayı şekillendiren insanların bu şekilde yorum yapmaları açıkçası hiç hoş değil.
copper member
Activity: 149
arkadaşlar unutmayalım ki bitcoin fiyatı dibe çekmeden veya zirveye çekmeden önce belli bir süre stabiş şekilde ufak düşüşler göstermiştir. bu sebeple panik yapan yatırımcılar yüzünden çok ciddi olmasada şuanki durumda bir düşüş söz konusu olabilir.
member
Activity: 322
Merit: 11
Bitcoin bu seneden beri 6500 seviyelerinde bile dayandı. Şimdi gelip de 6900 u görürse dip yapar demek saçma olur açıkçası. Ayrıca kısa zamanda ne kendisini arttıracak ne de ciddi düşüs yapacak. Belli bir seviyede kaliyor.
Pages:
Jump to: