Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 13. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 30
Merit: 0
ben de bitcoinin o seviyelere geleceğini düşünmüyorum. yakında tekrar 10 bin bandını aşmasını bekliyorum
newbie
Activity: 210
Bitcoin bu noktadan kolay kolay sert dusus yapmaz. Yeniden yukselirse eger 10 bin civarina ve hacim yetersiz kalirsa o zaman gelecektir sert dusus.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoin tekrar 6900  dolar seviyesini göreceğini kesinlikle düşünmüyorum , bitcoinin bundan sonraki dip rakamı 7700 dolar civarı olacaktır,faka bu rakam bile bitcoin için yeterli bir seviye değil illa yukarı çıkış gösterecektir.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Abi böyle yorumlar açıklamalar olduğu için zaten değer kaybediyor iki ikişi çıkıp tahmin yapıyor bilmem ne yayınlıyor analiz vs. daha sonra millet paniğe kapılıp satıyor bu satışlarda zincirleme reaksiyon oluşturuyor yoksa bu spekülasyonlar olmasa çoktan 20k $ ı geçmişti
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bitcoin ne zaman düşse, düştüğü noktadaki fiyatın baz alınarak tutunamadığı taktirde sert düşüş olacağı tespitlerdr bulunan açıklamalar yapılıyor. Tabi ki tutunamazsa düşecek de, bunu söylemek uzmanlık gerektirmiyor.
newbie
Activity: 140
Benimde beklentim 6 bin seviyelerine geri geleceği yönündeydi ama şimdilik 7500 lerde takıldı kaldı eğer 1 veya 2 hafta daha burada kalırsa 6900 altına geri gelecektir yeterince destek yok demektir.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bitcoin son bir haftadır 7400 seviyelerine tutundu ve oradan aşağı inmedi bundan sonrada ineceğini sanmıyorum yakın zamanda da 8 bin dolar seviyelerinin üstüne çıkacaktır.
member
Activity: 713
Merit: 31
Sıkıldık artık bu fiyat bunalımından. Ama öngörüler bitmiyor birisi bugün çıkıcak diyor diğeri yarın düşer diyor. Takibi zor. Kısa dönemle işimiz yok ama bi aşağı bi yukarı altcoinleri darmadağın ediyor.
jr. member
Activity: 378
Bitcoin nerde tutunacağını şaşırdı artık , arefeyi göserip bayramı göstermiyor ,bitcoin rakamının artması için beklenen talep yoğunluğu oluşmuyor,finans şirketlerinin  bitcoin alımlarını bekleyecek artık fiyat artışı için.
copper member
Activity: 149
arkadaşlar 2 gün sonra yani 6 haziran tarihinde bitcoin madenciliği % 13 daha zorlaşacak diye söylentiler var bunları göz önüne alırsak azda olsa bir artış söz konusu olabilir.
newbie
Activity: 148
ne yani 6900 bandında durmazsa 1000 dolara mı düşecek?sonra hiç bir şekilde yükselmeyecek mi?bu yorumlara hiç inanmıyorum.
newbie
Activity: 101
ben böyle direnç noktasıdır, işte şu kadarın altı üstü önemlidir gibi şeyleri hiç önemsemiyorum.çok duyduk böyle farklı farklı sonuçlar oldu.araştırmaya devam..
jr. member
Activity: 434
Bu yükselişin belirleyici kısmını 9700 seviyesini güçlü vede hacimli bir şekilde geçip geçemeyeceğimiz belirleyecektir. Şayet geçemezsek yeniden 7000 li seviyelere geri döneriz.
newbie
Activity: 98
McAfee tam tersini söylüyordu yine büyük çuvallamış olacak .Dünya Kupası var, Rusyadaki durum malum kullanımın ciddi miktarda artacağı düşünülüyor.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
6900 baya güçlü bir destek olarak görünüyor bence. Pek kıracağını sanmıyorum ama kirarsa 5800lere kadar düşecek gibi duruyor. Umarım kirmadan 10kya kadar çıkarda rahat bir nefes alırız.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bitcoin fiyatında biraz yükseliş var, piyasa yeşillendi ama güven verici bir hareket henüz gelmedi, bu nedenle halen 6.900 altının gerçekleşebileceğini düşünüyorum, temkinli hareket etmeli.
member
Activity: 680
Merit: 10
Suanda yukselise gecti uzun vadede dusme beklemiyorum yil sonunda 10 bin dolari gececek tekrar piyasa yesillenecektir yani ben oyle umut ediyorum Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
6 kehaneti diye bir sey soyleniyor. mayista tepe yaptigina gore haziranda dip yapacak diye tahmin ediyorum. bi dusus gelebilir gibi duruyor.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Bitcoin kısa vadede hiç umut verici hareketlerde olacak gibi durmuyor zaten malesef. Şu sıralar 7700 dolar bandına sabitlenmiş gibi ve uzun bir süre daha bu değerlerde gezinecek gibi duruyor.
copper member
Activity: 149
tüm piyasa için hayırlı şeyler olur inşallah.
Pages:
Jump to: