mesela btc/tl marketi diyelim,bitkapitalde ise bu market şu adlarla var kapital/open.btc
kapital tl oluyor,open.btc ise btc.onay aynı,çekim aynı.umarım en kısa zamanda iyi bir hacime ulaşır bu borsa
nasıl fark yok ya, bitshares merkezsiz bir platform, bitkapital onun üzerinden çalışıyor. btcturk ile temelden ayrışıyorlar.
bunu biliyorum,ama pratikte kullanımda bir fark yok.bunu belirtmek istedim.
pratik kullanım açısından bence daha zor , cüzdan bilgileri kaybedersen, çaldırırsan yada şifreni unutursan tüm fonların uçabilir.
btctürk te şifre hatırlatma mailine bakıyordu olay
Bilgisayarına kurduğun bitcoin cüzdanı için de aynı şeyler geçerli değil mi? Soru şu, fonlarını başkasının emanetinde mi tutmak, yoksa kendi cüzdanın da mı tutmak senin için daha iyi olacak. Bu verilecek cevaba göre kişiden kişiye değişir tabi..
burda mevzu sen yada ben değil,biz yıllardır sistemin içindeyiz , mevzu sisteme yeni katılan ahmet amca, örneğin getmyadds için birsürü bitcoin peşinde koşan bitcoin acemisi var,yada bitcoini yeni duyup yatırım yapmak isteyen biri için oldukça karmaşık
Sen derken Sen'i kastetmemiştim genel konuşmuştum. Bence geleceğin borsaları zamanla bu şekilde evrim geçirecek, sistem bir tane daha büyük borsanın haklenip milyonlarca usd'lik btc nin çalınmasını kaldıramayabilir.
Video tutorial'larımız bittiğinde daha kolay adapte olunabileceğini düşünüyoruz.