Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 2. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

BTC Dom negatif uyumsuzluk vermeye başladı gibi.
Bu 91k seviyelerinde bir yukarı bir aşağı bir müddet daha takılırsa altcoinler coşar.
legendary
Activity: 1124
Merit: 1019
Bitcoin Trader
şuanda tahminlerime göre 90-95 arası seviyelerde bir süre daha takılıp sonrasında geri çekilme bekliyorum. Aslında bu seviyelerden ilk etapda çıkıp geri çekildiğinde tekrardan alınabilir

sonrasında yüne yukarı yönlü bir trend yakalayacağına inanıyorum

2025 kripto yılı gibi bir izlenim doğuruyor

birde nakit kısmında acil nakit ihtiyacı olanların bence bu seviyeleri kaçırmaması gerekiyor
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
 400K  civarları
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
FED toplantısı. ABD seçimleri. Bitcoin'in dili basit. Beklentiler çok normal bi şekil karşılık buluyor. Ama alt coinler aynı şekil diiil. Bitcoin gibi basit bi tahminleri yok. Daha karmaşıklar. Ne düşünüyorsunuz sevgili forumdaşlar. Nasıl bi yol haritanız var. Bitcoin'de hedefiniz tamam mı? ATH hedefiniz ne?

Ben pek bi fazlasını beklemiyorum. Çünkü bütün olaylar bitti. Seçimler bitti. FED faiz indirimlerine başladı. İndirimlere devam etti. Yeni bi olay yok Bitcoin için. Bana kalırsa bi tık daha artabilir. Ama sürpriz olur. Daha fazlası için gündemimiz yok çünkü. Bana göre altcoinlerin bi tık hareketlenmesi gerekiyor artık. Sizin beklentileriniz ne? Bitcoin'de, Alt coinlerde ne şekil bi beklentiniz var?
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

90K  direnç falan derken, haşırt diye delip geçti valla.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
87.000 Dolarlık yeni rekor da dan itibari ile gerçekleşmiş oldu, herkes kemerleri sıkı sıkı bağlasın saatler içinde tekrar rekor tazeleyebilir Bitcoin.
Bitcoinin bu şekilde yükselmesi alt sezonun yakında başlaması demek, daha önceki döngülerle bire bir gidiyor şuan, doğru yatırımlarla millet paranın altında kalabilir, bu fırsat her zaman gelmiyor maalesef çok doğru adımlar atmalıyız.

Seçimlerden sonraki etkiye bakarsak, Trump effect olarak adlandırabiliriz bu süreci. Arkasına Bitcoin alacak lider lazımdı ve Trump seçim öncesi bu vaatlerde bulunuyordu. Seçimden sonra daha net bir adım görmesek de bir çok spekülasyon oluşmuş olmalı ki 90 bin dolara kadar çıktık. Yakın zamanda 100 bin doları geçmemiz çok olası. İşte geliyoruz, bir şey demeden Smiley
legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
87.000 Dolarlık yeni rekor da dan itibari ile gerçekleşmiş oldu, herkes kemerleri sıkı sıkı bağlasın saatler içinde tekrar rekor tazeleyebilir Bitcoin.
Bitcoinin bu şekilde yükselmesi alt sezonun yakında başlaması demek, daha önceki döngülerle bire bir gidiyor şuan, doğru yatırımlarla millet paranın altında kalabilir, bu fırsat her zaman gelmiyor maalesef çok doğru adımlar atmalıyız.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Bitcoin uçtu.
Sıra altlarda
Umarım gerçekleşir baksanıza 85 bin dolara geldi bitcoin ve altcoinlere de akacak para yavaş yavaş bayadır bekleyen kişiler olarak biraz bunu hak etmiştik bağıra çağıra diyorduk geliyor bitcoin fiyatı 100 bine diye umarım kazançlı çıkan arkadaş sayısı çoktur ve altcoinlerdeki olası ralli de kazanan da çok olur umarım
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bitcoin uçtu.
Sıra altlarda
legendary
Bitcoin Trader
Aslında beklenen senaryo birde her 5 yılda bir etf sonrasınd gerçekleşen duruma ek trump etkisi

ama tahminim 84 civarlarına cıkıp sonra geri çekilme yapacağını düsünüyorum sonrasında 2025 yılının ilk çeyreği bu seviyeninde üstüne çıkacağı konusunda tahminim mevcut

Ytd değildir uyarısı yapalım sadece düsünce ve tahmin

10 yıllık bitcoin tecrübeme dayanarak her yarılanmada herkesin beklediği çıkış yerine geri çekilme sonrasındaki 1 sene sonrasında ath olarak gördüm bu senenin artısı trump ekstrası
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ucuyoruz beyler.haketmiştik artık bunu.
herkese hayırlı olsun.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Etf sonrası kimin baskan olacaginin bir önemi yok her türlü yükselecek Trump sadece zamanı öne aldı bu durumları sevmiyorum yalan yok kendi halinde hareket etmesi daha iyiydi
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Trump'ın seçilmesi zaten beklenen bir şeydi, diğer yandan bu beklenti zaten fiyatlanmaya açık bir şekilde bekliyordu. 70 bandından tekrar 67-68'lere düştükten sonra daha da aşağı salmamasının sebebi bence zaten seçim sonucunun bu şekilde gelecek olmasının tahmin edilebilir olmasıydı.
Şimdi sırada ne var onu göreceğiz. ATH geldi, buralarda sabitlenecek mi ve para altlara kayacak mı onu merak ediyorum. Piyasada fazlasıyla olumlu bir hava hakim, bu da biraz tedirgin edebiliyor Smiley
legendary
Bitcoin Trader
Aslında beklediğim bir atraksiyon oldu. Trump'ın seçilmesi durumunda olası beklentiler arasındaydı.

yalnız bu artış biraz geri çekilme ile yerini yapmaya devam ediceğini düşünüyor sonrasında 21 Kasımdan itibaren yukarı yönlü çıkışa devam ediceğini düşünüyorum.

Trump'ın seçilmesi bekleniyordu. Baya bi etkisi de oldu Bitcoin'e. Dünkü atraksiyon seçimlerden kaynaklı. Yarın akşam Türkiye saati ile 22:00'da bi atraksiyon daha var. FED sahne alacak bu kez. Beklenti 25 baz puanlık bi indirim. Uzmanlar kesin beklentide. Eylül'de 50 baz puanlık bi indirim yapmıştı FED. 4 senenin ardından yapılan ilk indirimdi. Yarın akşam bi 25. Senenin son toplantısında bi 25 daha indirilmesi bekleniyor faizlerin. 2024'ü hoş kapatacağız. Ama bana göre Powell'ın söyleyecekleri de çok önemli olacak. 2024'ü nasıl bi şekil tamamlayacağımız tahmin ediliyor. Ama 2025 hakkında çok fazla analiz yapabileceğimiz bişi yok. Powell belki bi kaç ip ucu verir bize yarın akşam.

Bu konuda katılıyorum Powell genelde konuşmasına başladığı gibi bitirmediği için manipülasyona hep açık oluyor sert başlayıp yumuşak yada yumuşak başlayıp sert bir sonuçla kapatıyor.

Beklentiler 25 baz puan indirmesi durumunda tabiki yukarı yönlü bir ivme zaten yapacağını ön görebiliriz. ama yinede bu konuşmanın ne şekilde olacağı da önemli.

Kısacası bekleyip göreceğiz.

hero member
Aslında beklediğim bir atraksiyon oldu. Trump'ın seçilmesi durumunda olası beklentiler arasındaydı.

yalnız bu artış biraz geri çekilme ile yerini yapmaya devam ediceğini düşünüyor sonrasında 21 Kasımdan itibaren yukarı yönlü çıkışa devam ediceğini düşünüyorum.

Trump'ın seçilmesi bekleniyordu. Baya bi etkisi de oldu Bitcoin'e. Dünkü atraksiyon seçimlerden kaynaklı. Yarın akşam Türkiye saati ile 22:00'da bi atraksiyon daha var. FED sahne alacak bu kez. Beklenti 25 baz puanlık bi indirim. Uzmanlar kesin beklentide. Eylül'de 50 baz puanlık bi indirim yapmıştı FED. 4 senenin ardından yapılan ilk indirimdi. Yarın akşam bi 25. Senenin son toplantısında bi 25 daha indirilmesi bekleniyor faizlerin. 2024'ü hoş kapatacağız. Ama bana göre Powell'ın söyleyecekleri de çok önemli olacak. 2024'ü nasıl bi şekil tamamlayacağımız tahmin ediliyor. Ama 2025 hakkında çok fazla analiz yapabileceğimiz bişi yok. Powell belki bi kaç ip ucu verir bize yarın akşam.
legendary
Bitcoin Trader

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
BTC Tüm zamanların en yüksek değerini 75.358 dolar olarak tazelemiş oldu. ETF sonrasında sanırım arz sıkıntısı göstermeye devam ederek fiyat uzunca bir süre yukarı yönlü hareket edecek gibi duruyor bari biraz altlara para kaysada rahat etsek.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
Bitcoinde hafta sonu düzeltmesi yapıldı, 68k lara kadar düşüş geldi, bu hafta Amerika seçimleri var ve seçim sonuçları Bitcoin ve Kriptoya çok etki edecektir. Trump kazanması durumunda yükseliş gelecektir, şuan önde götürüyor diye yazıyorlar ama az kaldı yakında belli olur.
Artık yükselişlerin devam edeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 154
Merit: 115
Yeni rekor kırıldı ''73,750.07'' rekorun yukarısında pek tutunamadı Bitcoin önümüzdeki günlerde önemli tarihler olacak.
Amerikan seçimleri , fed faiz kararı. Ters bir durum olmazsa hype daha da artar.
Fed faiz kararından süpriz bir sonuç çıkmazsa iyi olur beklentiler düşmesi yönünde Smiley
hero member
Bitcoin 70 bin doları geçti. Microsoft Bitcoin'e yatırım yapcak söylentileri var. Pensilvanya'da Bitcoin yasası geçti. Trump'ın kazanma oranı baya bi arttı. Bitcoin için pozitif gelişmeler var. Bu haberlerin hepsi çok değerli haberler. Ama bana kalırsa en önelisi FED. Bi çok uzman faizlerin düşeceğini söylüyor. BOFA CEO'su sene sonuna kadar 50 baz puan daha düşecek demiş. 2025'te 100 baz puan daha düşecek demiş. Her şey pozitif Bitcoin için. Yıl sonunu en çok kazandıran varlık olarak tamamlayacak bana göre. Haberlere daha çok girecek o zaman. Daha bi büyük hype o zaman gelecek. Gerçi o zamanlar satma zamanı da olabilir. Ama emin diilim.
Pages:
Jump to: