Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 2. (Read 1110306 times)

member
Activity: 112
Merit: 181
öyle veya böyle, bu kadar yaklaşmışken 100 bin seviyesini görmeden gideceğimizi asla düşünmüyorum. belki de sadece bir kapının açılmasını bekliyor gibi. sessiz sessiz etrafında dolaşıyor 100 binin. çok az kaldığına inanıyorum. buralardan geri dönmek artık çok zor. ama herkeste bir 100 bin korkusu oluşmuş gibi. yani 100 binde öyle bir düzeltme bekliyor ki çoğu kişi güvenemiyorlar.

ironik olan, şu anda 100 bini görmek isteyen de, görmesini engelleyen de bizleriz.

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
100 bin doları şöyle bir dünya gözüyle görelim istiyorum ama hala tam anlamıyla göremedik. 99 bin 588 dolar ile ATH yapmış durumda ve şimdi de fiyatta az biraz gerileme yaşandı.

Neyse biz yine de bekleriz sıkıntı yok.  Grin  100 bin dolar üzerine çıktıktan sonra nerede düzeltme yapar bilmiyorum ama mutlaka bir düzeltme beklerim. Trump'ın seçimleri kazanması piyasada çok önemli bir etki yarattı. Şu sıralar ciddi sayılarda BTC almaya devam eden büyük şirketler de var.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Bu hızla giderse bu gece 100 bin doları göreceğiz. Sadece 600 küsür dolar kaldı 6 haneleri görmeye. Bu tarihi anı kaçırmak istemediğim için borsanın başında yeşil mumları izliyorum. Smiley
Umarım herkesin istediği gibi olur ve 100 bin dolar geçildikten sonra hızlı bir düşüş yaşanmadan yükseliş devam eder.
Bu gece 100 bin dolar hayal değil dostlar.Artık geçmiş yıllardan beri heyecanla beklediğimiz an gerçek oluyor…Bu süreçte inanmıştık, olacak demiştik.20 binden 7 bin dolara düştüğümüzde geçtikleri dalgalarla umursamadan adet yükseltmiş veya maliyet azaltmıştık.Artık zamanı geliyor ve o hayal gerçek oluyor.100 bin dolar halvingden sonra beklediğim gibi oldu.Umarım herkes kazanmıştır buradan.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bu hızla giderse bu gece 100 bin doları göreceğiz. Sadece 600 küsür dolar kaldı 6 haneleri görmeye. Bu tarihi anı kaçırmak istemediğim için borsanın başında yeşil mumları izliyorum. Smiley
Umarım herkesin istediği gibi olur ve 100 bin dolar geçildikten sonra hızlı bir düşüş yaşanmadan yükseliş devam eder.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
Asıl fırtınanın 100 bin dolar geçildikten sonra kopmasını bekliyor herkes. Her gün yeni rekorlar kıran Bitcoin'de zirvenin sonu yok biliyorsunuz. Burayı tahmin etmek çok zor. Bitcoin 130 bin veya 440 bin doları görse hangimiz şaşırır? Sonuçta yükselişlerde çok hızlı şekilde ivmelendiğine önceki döngülerin hepsinde tanıklık ettik. Fazla umutlu olmak istemiyorum ama 100 bin aşıldığı takdirde yüklü alım emirleri ardı ardına gelir ve uluslararası medyada tamamen bu konu konuşulursa zirvenin bir limiti olmayacağını biliyorum.

Bu hafta sonu 100 bini bulacaktır diye düşünüyorum ondan sonra nasıl bir yol izleyecek Bitcoin gerçekten merak ediyorum. Bugün sabah saatlerinde 99.000 rekorunu kırdı.
Altlar fena halde eziliyor, çokta takılmıyorum önemli olan şuan Bitcoinin gidebildiği kadar gitmesi ondan sonra elbette para altlara akacaktır.

Haydi Bitcoin yap şovunu ve 200-300 bin ol biz de paranın altında kalalım Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Asıl fırtınanın 100 bin dolar geçildikten sonra kopmasını bekliyor herkes. Her gün yeni rekorlar kıran Bitcoin'de zirvenin sonu yok biliyorsunuz. Burayı tahmin etmek çok zor. Bitcoin 130 bin veya 440 bin doları görse hangimiz şaşırır? Sonuçta yükselişlerde çok hızlı şekilde ivmelendiğine önceki döngülerin hepsinde tanıklık ettik. Fazla umutlu olmak istemiyorum ama 100 bin aşıldığı takdirde yüklü alım emirleri ardı ardına gelir ve uluslararası medyada tamamen bu konu konuşulursa zirvenin bir limiti olmayacağını biliyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
400K  civarları

Sizin tecrübenize saygım sonsuz. En eskilerdensiniz burda. Ama 400 bin dolar için bi hikaye lazım Bitcoin'e. Amerikan merkez Bankası, Amerikan başkanlık seçimleri baya bi heyecan yarattı Bitcoin üzerinde. 98.000 dolara çıktı fiyat bi kaç hafta içinde. Aynı şekil 400 bin dolara çıkması için de bişiler olması gerekir. Halving yok yakın zamanda. Amerikan başkanlık seçimleri bitti. FED 2025 atraksiyonları fiyatlandı. Fikirlerinize saygım var. Ama 400 bin dolar olabilitesi için iyi bi hikaye yok bana göre.

ABd stratejik rezerv hamlesini yapmadı daha. Kulislerde 1 milyon bitcoin alacak haberleri dolanıyor. Ne olur göreceğiz. Daha Trump'ın göreve başlamasına 1 ay var ve yıl başı noel haftasına denk gelecek tamda. Yine önemli  tarihlerin kesişimine denk geleceğiz...
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
400K  civarları

Sizin tecrübenize saygım sonsuz. En eskilerdensiniz burda. Ama 400 bin dolar için bi hikaye lazım Bitcoin'e. Amerikan merkez Bankası, Amerikan başkanlık seçimleri baya bi heyecan yarattı Bitcoin üzerinde. 98.000 dolara çıktı fiyat bi kaç hafta içinde. Aynı şekil 400 bin dolara çıkması için de bişiler olması gerekir. Halving yok yakın zamanda. Amerikan başkanlık seçimleri bitti. FED 2025 atraksiyonları fiyatlandı. Fikirlerinize saygım var. Ama 400 bin dolar olabilitesi için iyi bi hikaye yok bana göre.
legendary
Merit: 1028

BTC Dom negatif uyumsuzluk vermeye başladı gibi.
Bu 91k seviyelerinde bir yukarı bir aşağı bir müddet daha takılırsa altcoinler coşar.
legendary
Activity: 1125
Merit: 1019
Bitcoin Trader
şuanda tahminlerime göre 90-95 arası seviyelerde bir süre daha takılıp sonrasında geri çekilme bekliyorum. Aslında bu seviyelerden ilk etapda çıkıp geri çekildiğinde tekrardan alınabilir

sonrasında yüne yukarı yönlü bir trend yakalayacağına inanıyorum

2025 kripto yılı gibi bir izlenim doğuruyor

birde nakit kısmında acil nakit ihtiyacı olanların bence bu seviyeleri kaçırmaması gerekiyor
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
 400K  civarları
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
FED toplantısı. ABD seçimleri. Bitcoin'in dili basit. Beklentiler çok normal bi şekil karşılık buluyor. Ama alt coinler aynı şekil diiil. Bitcoin gibi basit bi tahminleri yok. Daha karmaşıklar. Ne düşünüyorsunuz sevgili forumdaşlar. Nasıl bi yol haritanız var. Bitcoin'de hedefiniz tamam mı? ATH hedefiniz ne?

Ben pek bi fazlasını beklemiyorum. Çünkü bütün olaylar bitti. Seçimler bitti. FED faiz indirimlerine başladı. İndirimlere devam etti. Yeni bi olay yok Bitcoin için. Bana kalırsa bi tık daha artabilir. Ama sürpriz olur. Daha fazlası için gündemimiz yok çünkü. Bana göre altcoinlerin bi tık hareketlenmesi gerekiyor artık. Sizin beklentileriniz ne? Bitcoin'de, Alt coinlerde ne şekil bi beklentiniz var?
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

90K  direnç falan derken, haşırt diye delip geçti valla.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
87.000 Dolarlık yeni rekor da dan itibari ile gerçekleşmiş oldu, herkes kemerleri sıkı sıkı bağlasın saatler içinde tekrar rekor tazeleyebilir Bitcoin.
Bitcoinin bu şekilde yükselmesi alt sezonun yakında başlaması demek, daha önceki döngülerle bire bir gidiyor şuan, doğru yatırımlarla millet paranın altında kalabilir, bu fırsat her zaman gelmiyor maalesef çok doğru adımlar atmalıyız.

Seçimlerden sonraki etkiye bakarsak, Trump effect olarak adlandırabiliriz bu süreci. Arkasına Bitcoin alacak lider lazımdı ve Trump seçim öncesi bu vaatlerde bulunuyordu. Seçimden sonra daha net bir adım görmesek de bir çok spekülasyon oluşmuş olmalı ki 90 bin dolara kadar çıktık. Yakın zamanda 100 bin doları geçmemiz çok olası. İşte geliyoruz, bir şey demeden Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
87.000 Dolarlık yeni rekor da dan itibari ile gerçekleşmiş oldu, herkes kemerleri sıkı sıkı bağlasın saatler içinde tekrar rekor tazeleyebilir Bitcoin.
Bitcoinin bu şekilde yükselmesi alt sezonun yakında başlaması demek, daha önceki döngülerle bire bir gidiyor şuan, doğru yatırımlarla millet paranın altında kalabilir, bu fırsat her zaman gelmiyor maalesef çok doğru adımlar atmalıyız.
legendary
Merit: 1176
Bitcoin uçtu.
Sıra altlarda
Umarım gerçekleşir baksanıza 85 bin dolara geldi bitcoin ve altcoinlere de akacak para yavaş yavaş bayadır bekleyen kişiler olarak biraz bunu hak etmiştik bağıra çağıra diyorduk geliyor bitcoin fiyatı 100 bine diye umarım kazançlı çıkan arkadaş sayısı çoktur ve altcoinlerdeki olası ralli de kazanan da çok olur umarım
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
Bitcoin uçtu.
Sıra altlarda
legendary
Activity: 1125
Merit: 1019
Bitcoin Trader
Aslında beklenen senaryo birde her 5 yılda bir etf sonrasınd gerçekleşen duruma ek trump etkisi

ama tahminim 84 civarlarına cıkıp sonra geri çekilme yapacağını düsünüyorum sonrasında 2025 yılının ilk çeyreği bu seviyeninde üstüne çıkacağı konusunda tahminim mevcut

Ytd değildir uyarısı yapalım sadece düsünce ve tahmin

10 yıllık bitcoin tecrübeme dayanarak her yarılanmada herkesin beklediği çıkış yerine geri çekilme sonrasındaki 1 sene sonrasında ath olarak gördüm bu senenin artısı trump ekstrası
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
ucuyoruz beyler.haketmiştik artık bunu.
herkese hayırlı olsun.
legendary
Activity: 2170
Merit: 1520
Etf sonrası kimin baskan olacaginin bir önemi yok her türlü yükselecek Trump sadece zamanı öne aldı bu durumları sevmiyorum yalan yok kendi halinde hareket etmesi daha iyiydi
Pages:
Jump to: