Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 369. (Read 1110088 times)

sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Şu konuyu düşünüyorum da yaklaşık 500 sayfaya ulaşmış durumda ve bir taraftan ülkemizde bitcoin'in henüz çok yeni tanınmasını aklıma getirince gelecekte buraya üye olacak binlerce kişi böyle konuları görünce hayret ederek şaşıracaktır biz nasıl bu kadar geç öğrenmişiz diyeceklerdir bundan eminim. Bu konuyu örnek vermem şundan dolayı en çok beklentiler bu konu üzerinden yürütülüyor yani bir 10 yıl sonra en az 5 yıl sonra konuyu yeni üyeler okuduğu zaman buradaki herkesi bitcoin zengini sanacaktır ama bence çok az kişi bunu başarabilecek. Daha kaç gün oldu 5000 dolara ulaşır mı, ha ulaşıyor ha gayret derken şimdi 6000 doları konuşuyoruz ancak çok az kişi 5 yıl 10 yıl gibi uzun bir dönem için plan yapıyor.
Geçen sene 2400TL olurmu diye konu açmışım Cheesy BTC 10000TL olurmu diye öylesine bir konu vardı, herkes imkansız diyordu.

Size senaryoyu anlatayım şimdi: Bugün herkes BTC'ye yatırım yapılacağına inandı ve yüzlerce kişi Paribu, BTCTürk, Koinim vs. borsalardan hesap açtı. Kasım ayına doğru BTC bir anda 4500 dolar seviyesine gerilediği zaman herkes BTC'ye yatırım yapılmaz diyecek.

Fakat biz BTC'yi eskiden tanıyanlar, düşükken asla affetmeyeceğiz ve alacağız. Hemde Fork sonrası Bitcoin Gold sahibide olacağız. Smiley

Yani anlayacağınız "yeni arkadaşlar kaybetmeye herzaman mahkumlar." Bizde böyle başladık sonuçta bu işe.

Yeni arkadaşlara nacizane bir nasihat vereyim, "kaybetmeden öğrenemezsiniz arkadaşlar bu işi." Burda ben kaybetmedim diyen 1 kişi yoktur.

Hoş  kalın, hoşçakalın Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Şu konuyu düşünüyorum da yaklaşık 500 sayfaya ulaşmış durumda ve bir taraftan ülkemizde bitcoin'in henüz çok yeni tanınmasını aklıma getirince gelecekte buraya üye olacak binlerce kişi böyle konuları görünce hayret ederek şaşıracaktır biz nasıl bu kadar geç öğrenmişiz diyeceklerdir bundan eminim. Bu konuyu örnek vermem şundan dolayı en çok beklentiler bu konu üzerinden yürütülüyor yani bir 10 yıl sonra en az 5 yıl sonra konuyu yeni üyeler okuduğu zaman buradaki herkesi bitcoin zengini sanacaktır ama bence çok az kişi bunu başarabilecek. Daha kaç gün oldu 5000 dolara ulaşır mı, ha ulaşıyor ha gayret derken şimdi 6000 doları konuşuyoruz ancak çok az kişi 5 yıl 10 yıl gibi uzun bir dönem için plan yapıyor.
full member
Activity: 504
Merit: 103
ben sattım demin ama garanti olsun diye. belki artmaya devam eder kim bilir 1 ocakta 10.000$ olur bile ama şöyle bir grafiğe baktım 4133$ den hiç durmadan 5920$ yapmış iyi artmış, geçmişte 3000$ psikolik sınırını kırınca 4000$ kırılmış ama 4200$ den dönmüş. şimdi 5k kırıldı hızını alamadı 6k da kırıldı diyelim 6100 den geri döner diye hissettim tamamen his tabi.

Bende öyle düşünüyorum ama satmadım ben daha hocam 6500 lere çıkacağını düşünüyorum dahada çıkacak oralardan düşeceğini düşünüyorum forkla beraber forkunda etkisi olacaktır bu artışa.
full member
Activity: 406
Merit: 102
suan zaten 5800 cıvarı bence ay sonunda 6000 doları gorucek rahatca hatta dhada artabılır frenı patlamıs kamyon gıbı yukselıse devam  Grin
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
6000 dolar denemesi yapmak icin guc topluyor
olsa iyi olur Smiley
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bu hafta 5700-5800 civarlarında geçeceğini düşünüyorum ondan sonrada düşüş olacak gibi bunlar anormal artışlardı çünkü.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
dünden beri izliyorum 5500 e gelinde aniden 5600 e kadar yüklü alım geliyor eksi yatırımcı karını alıyor çıkıyor yeni yatırımcı yüksekten alıyor bir anda dump olursa şaşırmam
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Biraz soluklanıp yine yukarı yönlü hareket yapmaya başlayabilir.6500$ civarına çıkar diyorum 25 ekime kadar.Sonrasında çakılır.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
İnanılmaz bir piyasa ve inanılmaz bir rant var. devamlı hedef yükseliyor. 1 ay öncesinin hayal fiyatları 1 ay sonra kabus fiyatlara dönüşebiliyor. 3 ay önce 4k usd herkesin hayallerini süslerken şimdi buradan 4k usd ye düşse millet bitcoine yatırım yapılmaz demeye başlar  Grin
full member
Activity: 350
Merit: 100
Bitcoin 5000'den 5500'e gelince %10 yapmış oluyor, Ethereum 300'den 330'a gelince. O yüzden pariteyi koruması çok sürpriz olmadı. Asıl yeniden 1:10 paritesine yaklaşabilecek mi ona bakmak lazım. Bunun için de Ethereum'un 550 dolar civarına yükselmesi gerekiyor.

Aynı pariteyi yakalayacaklarını düşünüyorum. Ethereum bitcoine ayak uydurup artışa geçti ama hızı bitcoinin gerisinde. Bunun en büyük nedeni de birkaç hafta içinde fork'un gerçekleşecek olması. Forktan sonra ethereum arap atı gibi açılacak gibi geliyor bana Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
En son bitcoini bıraktığımda 5000 doların altındaydı 4500 dolar seviyesindeydi çok değil 1 hafta önceydi bu olay şuan fiyatına bir bakıyorum neredeyse 6000 doları görecek gerçekten bitcoin'in bu kadar hızlı artması akıl alır gibi değil
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Planlı yapay bir düşüş. Çok büyük bir yükselişin başlangıcı. 10 bin dolar hayırlı olsun...

Tam olarak büyük yükselişten önce son döküş hareketi gibi görünüyor. Yarın 3900'ü gösterirlerse şaşırmam. Ekim Kasım aylarında çok hızlı bir şekilde 20 bin dolara bile gidebilir. Balon oluşacaksa o civarlarda olması lazım.
Eğer bu beklenen yükseliş olmazsa fiyatın ineceği nokta en kötü ihtimalle 1600-1800 dolar civarıdır. Karar sizin, olası bir 5x için /3 göze alır mısınız?

İşler yolunda gidiyor. Şunu paylaşmasam olmazdı, çok hoşuma gitti. Smiley

sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Bu fiyatların yükselmesi altcoinlere olan güveni de sarsıyor . Çoğu kişi aldanıp zararına altcoinlerden çıkıyor . Üzücü olan tarafı o . Tahminime göre bu hafta btc biraz düşüş yaşacak tekrar balinalar altcoinlere yönlenecek sonrasında tekrar BTC zirvesi yaşanacak tahminime göre .
full member
Activity: 252
5 binde kalır diye düşünüyordum ben de fakat baya hızlı arttı 5 bin dolar da kesmedi bitcoini. Dolar da zaten hızlı yükseldi Türkiye'de. Bakalım bunun sonun nereye gidecek merakla bekliyoruz.
full member
ethereum ne zaman fiyata baksam hep aynı yada düşüyor bitcoin nereden nereye geldi eth yerinde sayıyor güya 1000$ olucaktı 450$ olacağına bile inanmıyorum 2017 içinde bence sizde fazla bir beklentiye girmeyin.

ayrıca 25 ekime daha çok var o zamana kadar 5100 e kadar geri çekilme hissediyorum. buralarda 25 ekime kadar tutunamayak gibi kısa sürelide olsa 5100 e kadar hatta net rakam vereyim Cheesy 5040$ a kadar bir düşüşten sonra tekrar buralara gelir ve 6000$ üstü dener.

tamamen his.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Akşam BTC alacaktım, yorgunluktan alamadım. Sabahsa uyku sersemi 20.600 den BTC aldım şaşkın şaşkın. Yaşanacak düzeltemeler sonrası dahi bir daha 4xxx ile başlayan rakamlar göreceğimizi sanmıyorum. YTD

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Türk borsaları yetişmekte zorlanıyor. Smiley
Bitcoin 5810 dolar. 21.000 lirayı geçtik.
full member
hayda sattığıma pişman olacam sanırım ne ara 5800 yaptın Grin
full member
Activity: 434
Bitcoin 5000'den 5500'e gelince %10 yapmış oluyor, Ethereum 300'den 330'a gelince. O yüzden pariteyi koruması çok sürpriz olmadı. Asıl yeniden 1:10 paritesine yaklaşabilecek mi ona bakmak lazım. Bunun için de Ethereum'un 550 dolar civarına yükselmesi gerekiyor.
full member
ben sattım demin ama garanti olsun diye. belki artmaya devam eder kim bilir 1 ocakta 10.000$ olur bile ama şöyle bir grafiğe baktım 4133$ den hiç durmadan 5920$ yapmış iyi artmış, geçmişte 3000$ psikolik sınırını kırınca 4000$ kırılmış ama 4200$ den dönmüş. şimdi 5k kırıldı hızını alamadı 6k da kırıldı diyelim 6100 den geri döner diye hissettim tamamen his tabi.
Jump to: