Şu konuyu düşünüyorum da yaklaşık 500 sayfaya ulaşmış durumda ve bir taraftan ülkemizde bitcoin'in henüz çok yeni tanınmasını aklıma getirince gelecekte buraya üye olacak binlerce kişi böyle konuları görünce hayret ederek şaşıracaktır biz nasıl bu kadar geç öğrenmişiz diyeceklerdir bundan eminim. Bu konuyu örnek vermem şundan dolayı en çok beklentiler bu konu üzerinden yürütülüyor yani bir 10 yıl sonra en az 5 yıl sonra konuyu yeni üyeler okuduğu zaman buradaki herkesi bitcoin zengini sanacaktır ama bence çok az kişi bunu başarabilecek. Daha kaç gün oldu 5000 dolara ulaşır mı, ha ulaşıyor ha gayret derken şimdi 6000 doları konuşuyoruz ancak çok az kişi 5 yıl 10 yıl gibi uzun bir dönem için plan yapıyor.
Geçen sene 2400TL olurmu diye konu açmışım
BTC 10000TL olurmu diye öylesine bir konu vardı, herkes imkansız diyordu.
Size senaryoyu anlatayım şimdi: Bugün herkes BTC'ye yatırım yapılacağına inandı ve yüzlerce kişi Paribu, BTCTürk, Koinim vs. borsalardan hesap açtı. Kasım ayına doğru BTC bir anda 4500 dolar seviyesine gerilediği zaman herkes BTC'ye yatırım yapılmaz diyecek.
Fakat biz BTC'yi eskiden tanıyanlar, düşükken asla affetmeyeceğiz ve alacağız. Hemde Fork sonrası Bitcoin Gold sahibide olacağız.
Yani anlayacağınız "yeni arkadaşlar kaybetmeye herzaman mahkumlar." Bizde böyle başladık sonuçta bu işe.
Yeni arkadaşlara nacizane bir nasihat vereyim, "kaybetmeden öğrenemezsiniz arkadaşlar bu işi." Burda ben kaybetmedim diyen 1 kişi yoktur.
Hoş kalın, hoşçakalın