Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 382. (Read 1110116 times)

full member
Activity: 344
Merit: 134
4100 ün üzerinde bir gün kapanışı olsa "dadından yinmez"

o zaman sonraki savaş 4500 de olur deriz...
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
4000 dolar bariyeri aşıldı ama türk borsaları hala tepki vermedi btc 14130 paribu 14100 seviyesinde eğer 4000 dolarda tutunursa hızlı bir fiyat artışı gelebilir , türk borsalarıda alım için avantajlı görünüyor .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Preev 14500 turk piyasaları 14100 saldırın

Edit: 30bin liralık btc aldım 14100den yukarı doğru cizerek hemen arkasından biri aşağı doğru çizdi. valla hangi piyasayı takip ediyor turk kullanıcılar merak ediyorum.
doları hala 3.40 falan sanıyorda olabilirler. Dolar 3.57 suan
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Ve roket formasyonu Grin

Dolar da 3.58 oldu duble roket
full member
ve yazdıktan yarım saat sonra 4k yı geçer   Grin
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
ben size soyle diyim btc 500 dolarada düşse sizin paranız değerli oldugu için 400 dolara dussunde alalım diyip yine almayacaksınız ben size şimdiden soyleyeyim.
o yuzden iyisi mi siz bir doner burger salonu açın hiç strese girmeyin az cok satar kazanırsınız bu yatırım olayı size gore değil.

kimse uzerine alınmasın sozum meclisden dışarı genel olarak konustum.
full member
tecrübe, birşeyin sınırında ne kadar dolaşırsan eninde sonunda o sınırı aşarsın diyor  Grin

4k sınırında çok dolaşıyor bu aralar....
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Yanlız acaip sıkıştı btc.2 gündür 10$ aralıklarında hareket ediyor.Bi tarafa kıracak ama hangi yöne.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
yemlemeyin adamları gelecekler gene başlıcaklar 1000 tl muhabbetlerine:)
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Düssün ya dibin dibini boylasin. Grin 10 gün önce alamadik zaten bir anda yükseldi.Umarim duser de toplariz

Di mi ya şöyle 850 TL olsun Grin Grin
Hadi inşallah düşer de bu sefer alırız. Smiley
legendary
Merit: 1014
Düssün ya dibin dibini boylasin. Grin 10 gün önce alamadik zaten bir anda yükseldi.Umarim duser de toplariz
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
o değilde bu trump sürekli birileriyle papaz oluyor. en son american football liginde fln oyunlara hepsini kovun fln dedi. bu dengesiz yarın bitcoine de bulaşırsa fena olur.

trump is adamidir, para nerede onu bulur. ulkeyi de isadami gibi yonetmeye calisiyor, sorun yasamasinin sebebi de bu.

peki ya bulasma yerine, bitcoin ile ilgili bir olumlu bir tweet atarsa ne olur ??

solugu nerede aliriz.?
full member
Activity: 1176
Merit: 159
o değilde bu trump sürekli birileriyle papaz oluyor. en son american football liginde fln oyunlara hepsini kovun fln dedi. bu dengesiz yarın bitcoine de bulaşırsa fena olur.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
Bu haftasonu anyayı konyayı göreceğiz gibi geliyor. Umarım piyasalar sakinleşene kadar aşırı bir iniş yapmaz.  Biraz soluklanmaya ihtiyacımız var. 4000 e yaklaşmakta zorlanıyor kaç gündür. kırarsa tam kıracak gibi ama bu 30 Eylülden önce zor..
full member
Activity: 434
Merit: 100
4000 dolara yaklaştı ama geçmekte zorlanıyor. Şöyle bir sağlam geçse kim bilir nerelere gidecek ama hala tutmaya çalışıyorlar.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Kasım HF sinyali ne zaman verilecek bilen varmı?

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Umarım bu yükseliş kısa süreli olmaz altlardan çıktım sonunda 3700usd iken btcye girdim. Hayırlısı ...
Eylül ayının sonlarına yaklaşıyoruz ve defalarca 4000 dolar dan geri dönüş oldu bu sefer de 4000 doları görecek gibi gidiyor ama şu an 3930 dolar seviyelerinde ben tekrar bir aşşağı yönde hareketin olacağını düşünüyorum .
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Umarım bu yükseliş kısa süreli olmaz altlardan çıktım sonunda 3700usd iken btcye girdim. Hayırlısı ...
iki defa düzeltme yaptı inşallah bu yeni zirveleri getirir. Smiley 5 k ya çıkartmayacaklar sanırım bu yılın sonuna kadar. herkesin ilgisini bu kadar çekmek sıkıntılı olabilir. yavaş yavaş değerlensin. birden olursa balinalar çöker bizde yem oluruz. Cool
full member
Activity: 616
Merit: 101
hero member
Merit: 773
oldu bile nerdeyse
3920 dolar Grin
Jump to: