acuma cum a intrat si ca v-a deranjat ca pun intrebari pentru bani mei
Cred ca ar trebui sa te interesezi mai mult cum functioneaza bancile si cum trag de timp cu banii tai. (Transferurile cu valuta sunt scumpe si lente.)
Apoi vezi de limitele de timp pe care site-ul le afiseaza si vezi daca se respecta.
Abia apoi deschizi tichet, si chiar si atunci incearca sa vorbesti frumos, ca probabil cel care iti deserveste tichetul nu este acelasi care poate o fi gresit.
Dar aici nu este cazul si nu cred ca 800 Euro este mare lucru pentru un exchange, sunt clienti cu mii si zeci de mii de euro si fara probleme.
Avand in vedere comportamentul tau, imi pare rau sa spun, dar si eu as fi procedat cam la fel, cu toata bunavointa. (Deci ai inteles-o gresit: tu ai incercat sa faci pe regele, nu ei.)
Iti scriu nu ca sa le tin partea, ci cu speranta sa inveti din asta si sa iti fie mai bine pe viitor. (Si eu as fi si mai nervos stiind ca mai pierd o tura de bani bancilor prin transferul inapoi.)
Am avut si eu probleme si cu btxchange, si cu alte exchange-uri - de obicei transferuri de crypto intarziate sau pierdute. Dar am vorbit frumos, am avut rabdare si pana acum toate mi s-au rezolvat favorabil si in timp mai mult decat rezonabil.
TL; DR; Iti sugerez cu toata bunavointa: in viitor citeste mai mult si comporta-te mai frumos si vei avea o viata mai usoara.