Aveti o eroare.
Am folosit "Ordin instnt" pentru a schimba 2 BTC si imi arata suma de 14,
648 RON, iar cand am plasat comanda am primit 14,
355 (ce-i drept, instant, dar cu 293 RON mai putin)
Stimate HrN,
Suma afișată la Total (aprox) este suma aproximativă, orderbookul poate arăta diferit la momentul actualei tranzacției. Se iau in calcul orderele existente la moment in order book și nu se ia în calcul comisionul de tranzacționare.
si eu am patit la fel la 1btc dar am crezut ca sunt comisioanele, d aia am zis sa se afiseze suma exacta pe care o primesti.
Stimate Bombardier,
Solicitarea voastra a fost adaugata in lista si va fi executata cat de curand posibil.
si eu am patit la fel la 1btc dar am crezut ca sunt comisioanele, d aia am zis sa se afiseze suma exacta pe care o primesti.
Cel mai probabil calculul este facut pentru primul pret din order book. Daca suma vanduta sau cumparata este mai mare decat primul order, atunci automat se trece la al doilea, dupa aia la al treilea pana se executa toata operatiunea (vanzare sau cumparare).
Din cate stiu eu, chiar daca se iau in calcul sumele exacte, din momentul afisarii si pana in momentul tranzactiei efective poate sa apara un ordin nou (sau sa dispara) din orderbook si atunci suma afisata nu o sa coincida cu suma reala.
Rog suportul BtcXchange sa ma corecteze in cazul in care nu asta este cauza diferentei deintre pretul afisat si cel tranzactionat.
Stimate jonsi,
Suma din Total (aprox) nu se calculează doar după primul preț din orderbook. Se iau în calcul toate orderele pentru a da o aproximație cât mai precisă.