La mine e down site-ul...
Probleme ceva?
Se fac modificari la platforma. Dureaza mai mult decat a fost anticipat. Vom fi live in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere.
Cu stima,
Echipa BtcXchange
este a doua oara cand cade site-ul exact in timpul exploziei pretului , sa fie asta coincidenta sau un mod de subminare a clientilor?
Stimate Gabyas,
Va asiguram ca nimic de acest gen nu se intampla pe platforma noastra. Suntem in proces de lansare a noului design din acest motiv a survenit aceasta problema tehnica care a afectat doar un subset de vizitatori si doar partea de frontend al site-ului (toate comenzile plasate se executau normal).
La mine e down site-ul...
Probleme ceva?
Se fac modificari la platforma. Dureaza mai mult decat a fost anticipat. Vom fi live in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere.
Cu stima,
Echipa BtcXchange
Ok..
Ma gandeam ca se inchide ... ca aveam si ceva btc in cont
)
Ne bucuram ca ati deschis totusi un cont la noi
nu ne inchidem fiti pe pace, din contra ne dezvoltam. Speram sa va placa modificarile ce urmeaza.
Sper sa nu fie iar probleme si cu retragerile.
Stimate Bombardier,
Tinem sa mentionam ca noi nu am avut niciodata problem cu retragerile. Noi ne-am asumat responsabilitatea sa efectuam toate retragerile in mai putin de 48 de ore si inca nu a existat un caz in care acest termen sa fi fost depasit. Daca dumneavoastra aveti un caz in care aceasta regula nu a fost respectata, va rugam sa ne comunicati.
Este adevarat ca depunem efort sa efectuam toate retragerile cat mai curand. Astfel credem ca ar fi cazul sa ne complimentati in acele cazuri cand facem mai mult decat am promis si sa nu criticati fara sens.
Cu stima,
Echipa BtcXchange
Stimate BtcXchange_Support,
In primul rand cred ca trebuie sa lasati la latitudinea noastra, a celor care va folosesc serviciile, cand trebuie sa va complimentam. Si daca ati citit primele mele postari at vazut ca v-am lasat feedback pozitiv.
In al doilea rand, cand am zis "probleme cu retragerile" m-am referit(dupa cum se vede intr-un post putin mai vechi de-al meu) la faptul ca acum ceva timp cand am facut o retragere mai mare (aprox. 300 milioane lei vechi) a durat aproape 2 zile eu fiind invatat cu un timp mult mai scurt, deoarece de cate ori am facut retrageri mai mici, eu facandu-le de obicei noaptea, cand ma trezeam aveam banii in cont. DAR ulterior citind FAQ am vazut ca retragerile dureaza intre 2-7 zile voi procesandu-le mai repede ce e drept. Daca as fi citit asta inainte nu as mai fi zis nimic. Mea culpa!
P.S Si ca sa revenim la complimente, cred ca am facut mai mult decat atat, chiar v-am recomandat unor prieteni sa va foloseasca cu incredere.
Bafta cu noul proiect!