Obisnuieste-te cu astfel de hateri )) Sunt peste tot.
Sunt doar niste bagatori in seama care habar nu au cum functioneaza aceasta platforma. Ei au impresia ca banii provin de la tine, iar daca urca BTC-ul, tu nu o sa mai ai bani sa le dai oamenilor... Acesti hateri nu stiu ce e ala ESCROW. Nu le da atentie.
Faptul cá încerc sá ii dau motive sá imi ofere incredere, consideri tu cá e hate? ... Practic i-am servit pe tavá unele subiecte prin care sá má motiveze cá nu am de ce sá imi fac grijá!
Well... si nu de bani(fiat) imi fac eu probleme, ci de bitcoin. Pentru cá banii nu au nici o valoare in ochii mei comparativ cu bitcoin. Ei chiar nu pot fi materializati din neant dacá nu ii ai. Si dacá o sá creascá pretul prea mult si nu ii ai... ce faci? Vinzi casa? masina? catelul? purcelul?? ... Si din ce povesteste nenea ásta pe aici, costurile de intretinere sunt pe undeva la 15.000 - 25.000 cu tot cu angajati. Deci dacá nu are cel putin 10.000 useri din 26 milioane de români cu un cont bancar (am inclus si cetátenii rep. Moldova), atunci ce se întâmplá cu toatá pierderea asta de 45.000 - 75.000 euro pe an, din care se amortizeazá sá zicem un 7-8% ?? Hmmm??
Buna savetherainforest,
Din cate inteleg aveti urmatoarele intrebari:
1. Din ce bani se acopera costurile de intretinere a platformei?
Costurile de intretinere sunt acoperite din investia proprietarilor - la momentul de fata de mine. Costurile de intretinere nu se achita din banii depusi de utilizatorii platformei. In cazul unui esec al proectului sau in cazul putin probabil in care nu vom mai avea dorinta sa dezvoltam acest proect, toti banii detinuti pe platforma vor fi rambursati clientilor.
2. Ce se intampla daca creste pretul la bitcoin?
Acest lucru nu afecteaza operatiunile platformei deoarece nu ne ocupam cu activitate investitionala. Toti banii depusi de clienti in fiat sau bitcoin se pastreaza pe conturile bancare si in walleturile platformei in forma depusa. Deci daca se depun bitcoin se tin in bitcoin, daca se depune fiat se tin in fiat. Astfel nu exista riscuri aferente volatilitatii pretului bitcoin.
3. Ce se intampla in caz cand platforma nu devine profitabila?
In acest caz, investitorii isi pierd banii investiti fix ca in orice alta afacere.
* Va rog sa ma clarificati de unde au provenit cifrele de 45.000-75.000 euro si la ce se atribue amortizarea de 7-8%?
4. Cum sa fiti siguri in folosirea platformei?
Daca aveti dubii la securitatea platformei/modelului de afacere, nu aveti decat sa retrageti banii din contul BtcXchange dupa finisarea tranzactiei.
5. De cati useri este nevoie pentru a ajunge la breakeven?
In dependenta de modelul de afacere pe care il vom adopta aceasta cifra variaza, dar indicatorul de baza ar fi volumul de tranzactionare si nu numarul de utilizatori. Volumul la momentul dat este unul modest dar in crestere continua.
Daca nu am raspuns la toate intrebarile va rog sa imi dati de stire.
Cu stima,
Max