Sunt peste 24 de ore de cand am transferat BTC, suma apare in lista de depuneri, dar totusi soldul contului meu ramane zero.
Ultimul mesaj de la o domnisoara de pe chat a fost azi pe la ora 16 si-mi spunea "Revin imediat, verificăm".
Sunt curios cat va dura pana se rezolva creditarea contului, daca se va rezolva vreodata.
Faptul ca dureaza atat de mult rezolvarea unei probleme, mie personal imi ridica semne de intrebare.
Stimate svdinu,
In primul rand imi cer scuze pentru problema tehnica intampinata. E un caz nou pentru noi si vom lucra pentru a gasi si rectifica bug-ul. Contul vostru a fost creditat acum cu valoarea tranzactiei si puteti vedea soldul inoit.
In al doilea rand imi cer scuze pentru deservirea proasta de care ati avut parte. In calitate de conducator al acestei organizatii, pun cea mai mare prioritate pe deservirea clientilor. Daca as raspunde personal la toate solicitarile clientilor nu am avea nici un client suparat, dar din pacate nu pot sa ma ocup cu toate intrebarile organizatorice si in plus la acestea si cu suport clienti, nu am destul timp. De aceea trebue sa construim o echipa de suport care consta din oameni care trebue instruiti pentru a produce un serviciu de calitate, iar acest lucru nu este usor. Si chiar si daca reusim sa aducem totul la nivel, mai intervin si greseli umane.
Cazul vostru a fost discutat astazi in interiorul echipei, si oamenii reposnabili sunt constienti de greseala comisa si vor depune efortul sa nu mai apara astfel de cazuri pe viitor. Vom cerceta si posibilitatea de a face modificari la sistemul de deservire pentru a evita astfel de situatii.
Sper sa nu va dezamagiti in noi si sa ramaneti clientul nostru pe viitor.