Salut,
Incepand de luni, 22 ianuarie 2018, CoinFlux va avea o noua banca, Bancpost, si, implicit, noi conturi bancare. Conturile noastre bancare de la CEC Bank se vor inchide.
Pentru a evita situatii neplacute, va rugam parcurgeti informatiile de mai jos:1. Unde gasesc noul cont bancar?Noul cont bancar este vizibil pe paginile cu detalii de plata din Deposit si Orders, prin urmare il veti putea copia cu usurinta din platforma.
2. Ce am eu de facut?Incepand de luni, pentru orice achizitie de monede digitale facuta prin intermediul CoinFlux, va trebui sa transferi bani intr-unul dintre noile noastre conturi bancare, in lei si euro. Acest lucru este valabil atat pentru ordine de cumparare (Orders), cat si pentru depuneri in wallet-ul CoinFlux (Deposits).
3. Am deja bani in wallet-ul CoinFlux. Cum ma va afecta aceasta schimbare?Banii care exista deja in wallet-ul tau CoinFlux nu sunt afectati de schimbare si vor fi in siguranta. Trebuie doar sa ai grija ca, la depuneri viitoare, sa folosesti contul nou.
4. Am efectuat un ordin de plata (depunere) in acest weekend, catre contul vostru de CEC. Ce se intampla cu banii mei?Toate ordinele plasate in acest weekend (Sambata 20 ianuarie si Duminica 21 ianuarie) vor fi procesate pe masura ce devin vizibile in contul nostru bancar, Luni. Este posibil sa existe intarzieri cu alocarea incasarii datorita sistemului CEC Bank.
5. Ce se intampla daca, din greseala, voi trimite bani in vechiul cont, dupa ce anuntati noul cont?Contul nostru de la CEC bank se va inchide in prima parte a saptamanii viitoare. Daca vei vira bani in vechiul cont dupa ce acesta este inchis, CEC Bank va refuza incasarea si banii se vor intoarce in contul tau bancar in cateva zile. De aceea iti recomandam atentie la transferurile viitoare pentru e evita intarzierile.
6. De ce va schimbati contul bancar? Sistemul CEC Bank nu poate afisa tranzactiile pe contul nostru in timp real, rezultand in intarzieri pentru clienti nostri. Surprinzator, si CEC Bank a decis sa incheie colaborarea cu noi, astfel ca nu vom mai utiliza serviciile lor.
Am ales sa fim transparenti privind aceste detalii deoarece este important sa ne informam clientii despre reticienta multor banci din Romania de a lucra cu companii active in domeniul monedelor digitale. Multe dintre ele refuza sa ne deschida conturi deoarece piata noastra nu este inca reglementata.
Momentan suntem in discutii cu alte banci si speram ca, in curand, sa va putem oferi conturi multiple pentru depuneri. Deocamdata, speram ca noul nostru furnizor bancar va face fata volumului nostru de operatiuni, oferind un serviciu de calitate, atat noua cat si voua.
In incheiere, vrem sa va asiguram ca ne concentram in permanenta sa va oferim un serviciu bun, de incredere si, daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin serviciul de chat de pe platforma sau la
[email protected].
Echipa CoinFlux