Fakat fiyat anlamnda hevesim kursağımda kaldı. Şimdiden 50 milyon dolar topladılar. En kötü 75, iyi ihtimal 100'ü bulacaklar. E şimdi kaça katlayabilir ki? Ethereum zaten 800m cap e sahip. 8 e katlasa ethereum u yakalayacak. Bu da herhangi bir altcoinin bitcoinden daha değerli olması gibi bir saçmalığı doğrurur.
Ya da hazır etherlerin %6-7sini piyasadan çektiler. Ki digix ve augurdaki etherler de cabası. Ethereum fiyatı artış sürecine girebilir (ben de dahil herkesin beklentisi bir dump iken) Etherin market capi 2 milyar dolara ulaşır ve bizim DAO'da ancak bu şekilde 500m gibi bir market cap görebilir.
Kazanç beklentimi öldürdüm, arkama yaslandım ve bu devrimi izliyorum. Bir de şunu ekleyeyim, Vitalik büyük adam.
(495,919,676.553437) adet TheDAO (79,954,485.03) adet ETHER var, fiyat konusunda belirleyici olan pazar değerinden ziyade adet değil midir? Elbette arz talep dengesine göre yükselir/düşer (bu durumda DAO yine çok yükselecek gibi durmuyor) ama direkt olarak pazar değeri ile bir alakası var mıdır bilmediğim için soruyorum