Avares o kadar cehalet kokan bir mesaj yazmışsın ki hiç cevap vermeye değmez ama forumu takip eden akıllı ve iyi niyetli arkadaşların hatrına kısa bir yanıt yazacağım.
Crypto para birimlerinin en önemli varoluş sebeplerinden biri zaten karşılıksız (ve sınırsız) para arzıyla dünyadaki bütün ekonomik faaliyetleri sömürmeye ve kontrol altında tutmaya çalışan merkez bankalarına ve onları yönlendiren siyasi güçlere karşı bireyi özgürleştirmektir.
FED kararıyla Crypto piyasalarının sarsılacağını düşünüyorsan, senin en baştan tekrar üniversite okuman lazım güzel kardeşim, lütfen tamamen boş ve palavra yorumlarınla insanları meşgul etme, eğit kendini...
Bu forumdaki en egolu bencil kişiliksiz,bir boktan anlamayan tek kişisin.Herkese ukala ukala mesaj yazarak bir boktan anladığınımı sanıyorsun..Sen kimsin ki bana ve diğer yukardaki herkese cahil bağnaz bilmem ne diye hitap ediyorsun.İnsan olsan zaten tanımadığın kişilere böyle hitap etmezsin.
Biz ne diyoruz orda siqiq önce bi anla.
ABD tek kararla btc felan yok edebilecek güçte dedik. Geçenki SEC kararı olumsuz gelseydi senin btc 3000 dolarlarda idi şimdi.Adamlar azıcık olumlu konuştu diye btc 12.000 e dayandı.Kafanı kumdan çıkar.Kim ne derse desin ABD dünyada üretilenin %40 ını tek balşına tüketir.21 trilyon dolar gibi devasa yıllık geliriyle dünyanın en büyük ekonomisidir.Dünyada istediğinide yapar bir şekilde.
FED KRİPTO PİYASASINI ETKİLİYOR MU YAZMIŞIZ. FED DÜNYA BORSALARINI VE DÜNYA PARA BİRİMLERİNİ BİREBİR ÇOK FAZLA ETKİLİYOR. yazmışız.
Forex piyasasının günlük hacmi ne kadar biliyormusun cahil şey. Bilmiyosan öğren 5.5 TRILYON DOLAR.
Senin devrim dediğin kriptoda ne kadar biliyon mu 17 milyar dolar.. Sadece abd dow jonesin günlük hacmi ne kadar biliyon mu sen.500 milyar dolar.sadece dow da işlem gören tek şirketin büyüklüğü 10 tane kripto piyasası eder. senin kripto devrim dediğin şey 400 milyar dolar. abdnin sadece google bile bundan daha değerli.
Senin gibi cahil insanların burada insanları yanlış yönlendirmesine müsademi edecez. Hiç hayatında forexte bir pariteye girdiğinde abd tarım dışı verisi kötü geldiğinde ne oluyor baktın mı? Senin gibi bi sikimden anlamayan adamların gerçekleri kabul etmesi zaten imkansız.At gözlüğüyle geziyon ortalıkta.Senin hayatın boyunca öğrendiklerini ben günlük unutuyorum.Saygısız dingil.