Daha geçen sene forumdan biri 10,000 USD ile girdi Mart 2017'de, sene bitmeden 1,000,000 USD'a ulaştı. 5 tane altcoin seçerek sadece, buy & hold: alıp elde tutarak sadece yani, bunu da cryptocompare sitesinde bastı, isteyen herkes bakabilir görebilir, bana ulaşın linki gönderiim size.
Bunu Denizbank'ın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısına gösterdik, inanamadı adam, çünkü inansa 20 yıldır ezberlediği bütün kuralları yıkması gerekicekti... Çoğu Türk insanında maalesef bu var, bir konuyu defalarca ispat etsen bile zaten hassas olan psikolojisi / dünyası daha da sarsılmasın diye dogmatik yanlışlarında ısrar etmeye devam eder...
Kıssadan hisse, içinde bulunduğunuz koşulların üstüne çıkabilmek için önce bağnazlıktan kurtulmak gerekir.
Çok zor ama artık o 2017 yılındaki yükselişler bir daha gelmez gibi ben ilk dash aldığımda 6 dolardı, ilk ethereumu 10 dolardan almıştım. Tutmadık tabi elimizde o ayrı mesele ama ben şimdi 1000 dolardan aldığım ethereumun 50bin dolar olacagını hiç sanmıyorum olsada 5-10 yıl sonra belki olur ama oda çok zor
Bu iş Bitcoin, ethereum dash gibi coinleri alıp bekletmekle olmaz. Bir coine körü körüne bağlanmakla da olmaz. Bir coini veya tokeni alıp kurk oturmakla da olmaz.
Nasıl mı olur. Önce bu piyasada zarar edeceksiniz. Emek ve zaman harcıyacaksınız. Bilgi ve becerilerinizi arttıracaksınız. Sonrasında en az 5 tane projesi sağlam olan ama çıkışa bir türlü hala başlayamamış coin seçip. yatırım yapacaksınız ve piyasanın düşüş kaydettiği zamanlarda parada kalmayı bileceksiniz.... Yani zor bir süreç buralarda zenginlik hayalleri kurmak...