Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 4. (Read 1899 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Çok hatalı bir yaklaşım, insanlık tarihinin başından beri yapılmış bütün işlerden daha fazla kar fırsatı yakalandığı ve tekrar tekrar gerçekleştirildiği için biraz da buna Crypto Revolution (Kripto Devrimi) deniyor. Kafe açmaya benzeseydi bütün dünyayı saran bir devrime dönüşemezdi herhalde Smiley))

Daha geçen sene forumdan biri 10,000 USD ile girdi Mart 2017'de, sene bitmeden 1,000,000 USD'a ulaştı. 5 tane altcoin seçerek sadece, buy & hold: alıp elde tutarak sadece yani, bunu da cryptocompare sitesinde bastı, isteyen herkes bakabilir görebilir, bana ulaşın linki gönderiim size.

Bunu Denizbank'ın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısına gösterdik, inanamadı adam, çünkü inansa 20 yıldır ezberlediği bütün kuralları yıkması gerekicekti... Çoğu Türk insanında maalesef bu var, bir konuyu defalarca ispat etsen bile zaten hassas olan psikolojisi / dünyası daha da sarsılmasın diye dogmatik yanlışlarında ısrar etmeye devam eder...

Kıssadan hisse, içinde bulunduğunuz koşulların üstüne çıkabilmek için önce bağnazlıktan kurtulmak gerekir.

Çok zor ama artık o 2017 yılındaki yükselişler bir daha gelmez gibi ben ilk dash aldığımda 6 dolardı, ilk ethereumu 10 dolardan almıştım. Tutmadık tabi elimizde o ayrı mesele ama ben şimdi 1000 dolardan aldığım ethereumun 50bin dolar olacagını hiç sanmıyorum olsada 5-10 yıl sonra belki olur ama oda çok zor

Bu iş Bitcoin, ethereum dash gibi coinleri alıp bekletmekle olmaz. Bir coine körü körüne bağlanmakla da olmaz. Bir coini veya tokeni alıp kurk oturmakla da olmaz.

Nasıl mı olur. Önce bu piyasada zarar edeceksiniz. Emek ve zaman harcıyacaksınız. Bilgi ve becerilerinizi arttıracaksınız. Sonrasında en az 5 tane projesi sağlam olan ama çıkışa bir türlü hala başlayamamış coin seçip. yatırım yapacaksınız ve piyasanın düşüş kaydettiği zamanlarda parada kalmayı bileceksiniz.... Yani zor bir süreç buralarda zenginlik hayalleri kurmak...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Çok hatalı bir yaklaşım, insanlık tarihinin başından beri yapılmış bütün işlerden daha fazla kar fırsatı yakalandığı ve tekrar tekrar gerçekleştirildiği için biraz da buna Crypto Revolution (Kripto Devrimi) deniyor. Kafe açmaya benzeseydi bütün dünyayı saran bir devrime dönüşemezdi herhalde Smiley))

Daha geçen sene forumdan biri 10,000 USD ile girdi Mart 2017'de, sene bitmeden 1,000,000 USD'a ulaştı. 5 tane altcoin seçerek sadece, buy & hold: alıp elde tutarak sadece yani, bunu da cryptocompare sitesinde bastı, isteyen herkes bakabilir görebilir, bana ulaşın linki gönderiim size.

Bunu Denizbank'ın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısına gösterdik, inanamadı adam, çünkü inansa 20 yıldır ezberlediği bütün kuralları yıkması gerekicekti... Çoğu Türk insanında maalesef bu var, bir konuyu defalarca ispat etsen bile zaten hassas olan psikolojisi / dünyası daha da sarsılmasın diye dogmatik yanlışlarında ısrar etmeye devam eder...

Kıssadan hisse, içinde bulunduğunuz koşulların üstüne çıkabilmek için önce bağnazlıktan kurtulmak gerekir.

Çok zor ama artık o 2017 yılındaki yükselişler bir daha gelmez gibi ben ilk dash aldığımda 6 dolardı, ilk ethereumu 10 dolardan almıştım. Tutmadık tabi elimizde o ayrı mesele ama ben şimdi 1000 dolardan aldığım ethereumun 50bin dolar olacagını hiç sanmıyorum olsada 5-10 yıl sonra belki olur ama oda çok zor
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bence kazandıkça kazanmak isteyeceksiniz hiç bir zaman yeter demiyeceksiniz 5 milyon kazandığında frene değil aksine tam gaza basarsın çünkü cazibesi dayanılmaz olacaktır
full member
Activity: 504
Merit: 120
Üzerine oturup düşünmedim ama kafamdaki soft cap 1M dolar, hard cap 10M dolar. Bundan daha fazlasına gerek yok, bu tutarlar ideal. Satılmayan tokenleri de yakarsak dadından yenmez olur  Grin
member
Activity: 294
Merit: 11
Kısa vade için 1 milyon usd uzun vade için 5-10 milyon usd lazım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Konuyu okuyunca gülmemek çok zor.Adam 1000 dolar koymuş 5 milyon dolar olunca çıkacakmış felan.Geçti borun pazarı canım sür bi zahmet eşeği Niğdeye.Öyle olması için 2012 de felan 30-40 dolardan btc alacaktın anca o zaman.Yani mantık kuralları gereği elinizdeki parayı 10x yaparsanız siz büyük adamsınız demektir.Normal şartlarda real hayatta iş yaparak 10 kat kazanmak 10 yılları alabilir.Bizim arkadaş kafe açtı 300 bin tl harcadı.4 yıl geçti daha yeni bağladığı parayı anca kazanabildi.Öyle 1000 dolarla 1000x bekleyen varsa gitsin piyango loto felan takılsın.
Tamam 10x ler 30x ler kazanılıyor belki ama karşılığında alınan risk paranızın tamamen sıfıra inmesidir.Bu riski alarak kazanılıyor.

full member
Activity: 424
Merit: 103
Konuyu okuyunca gülmemek çok zor.Adam 1000 dolar koymuş 5 milyon dolar olunca çıkacakmış felan.Geçti borun pazarı canım sür bi zahmet eşeği Niğdeye.Öyle olması için 2012 de felan 30-40 dolardan btc alacaktın anca o zaman.Yani mantık kuralları gereği elinizdeki parayı 10x yaparsanız siz büyük adamsınız demektir.Normal şartlarda real hayatta iş yaparak 10 kat kazanmak 10 yılları alabilir.Bizim arkadaş kafe açtı 300 bin tl harcadı.4 yıl geçti daha yeni bağladığı parayı anca kazanabildi.Öyle 1000 dolarla 1000x bekleyen varsa gitsin piyango loto felan takılsın.
Tamam 10x ler 30x ler kazanılıyor belki ama karşılığında alınan risk paranızın tamamen sıfıra inmesidir.Bu riski alarak kazanılıyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
emekli olmak için 300 milyar kadar sermaye gereklidir hocam, onunla hisse senedi alıp temettülerini tutarsınız. ya da harcarsınız,

Bu arkadaşın söylediği Memur emeklisi modeli oluyor :d Bende 500 bin TL emekli olurum diyordum. Hayallerimiz dahi ufacık bea Cheesy Neyse sağlık sıhhat olsun elbet kazanılır.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
emekli olmak için 300 milyar kadar sermaye gereklidir hocam, onunla hisse senedi alıp temettülerini tutarsınız. ya da harcarsınız,
full member
Activity: 420
Merit: 100
Hiçbir zaman emekli olmayı düşünmüyorum bir insan çalışmak varken neden boş yaşamayı tercih eder? Çalışma koşulları iyi olduktan sonra çalışmakta bir sıkıntı yaşamam şu an Allah'a şükür tradeden ev alacak kıvama geldim, bountylerden yana şanssız olsam da damlıyor üç beş bir şey zaten kazandıklarımı BTCÐ'ye gömüyorum yine. Benim için bir ev, bir araba, bir de eğitim masrafımı çıkartmak yeterlidir.

Zaten emeklilikten kasıt (en azından benim için) çalıştığım işi bırakıp bu işlerle ilgilenmek ve birazda gönlümüzce yaşamak.yoksa herşeyi bırakıp 60 yaşındaki adamın emeklilik hayali değil  Cheesy
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Hiçbir zaman emekli olmayı düşünmüyorum bir insan çalışmak varken neden boş yaşamayı tercih eder? Çalışma koşulları iyi olduktan sonra çalışmakta bir sıkıntı yaşamam şu an Allah'a şükür tradeden ev alacak kıvama geldim, bountylerden yana şanssız olsam da damlıyor üç beş bir şey zaten kazandıklarımı BTCÐ'ye gömüyorum yine. Benim için bir ev, bir araba, bir de eğitim masrafımı çıkartmak yeterlidir.
full member
Activity: 420
lan kaç aylık konuydu yine gündeme gelmiş.1 milyon arkadaşlar evet yanlış duymadınız 1 milyon türk lirası bi insanı emekli eder amk.buryı okuyan zannederki yazanların çoğunun babası fabrikatör milyon dolar olmadan yaşayamıyorlar.lan 1 milyonu bulayım topuklarım kıçıma vurarak sevinirim şener şenin koştuğu gibi.hedefimin 4 te 1 ini tamamladım sayılır zaten.şu piyasa düzene girse kalanıda toplayacağım inşallah
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
İnsanın isteği sınırı bitmez vallahi ev alırsın araba alırsın herşey bitti dersin yazlık boku çıkar, evlenirsin düğünü çoluğu çocuğu ufff.... hayattan soğudum Cheesy
full member
Activity: 186
Bence bu piyasanın emekliliği olmaz. ilk basta hedef koyarsin kendine o hedefe ulaşınca da hedefini yükseltirsin bu döngü olarak devam eder ta ki hedefine ulaşamayicaya kadar. Iste o zaman olabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum. Birçoğu gibi benim de milyoner olma hayalim var ama herkes milyoner olur çıkarım şunu bunu yaparım yazmış. Şahsen ben milyoner olup işimden ayrıldıktan sonra küçük-orta miktar paralarla kısa vadeli ticaret yapmayı düşünüyorum.
member
Activity: 112
Merit: 10
İnsanoğlu doyumsuzdur yeni mezun 3 kuruşa çalışır ay sonunu getirir, terfi alır maaşı artar ama borcu da artar çünkü standartı,lüksü artar. Burda da kazandıkça yetmez.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Bence bu piyasanın emekliliği olmaz. ilk basta hedef koyarsin kendine o hedefe ulaşınca da hedefini yükseltirsin bu döngü olarak devam eder ta ki hedefine ulaşamayicaya kadar. Iste o zaman olabilirsin.
full member
Activity: 350
Merit: 106
haha bu konu yine hortlamış arkadaş.ev ve arabayı çıktıktan sonra 1 milyon lira her türlü yeter ortalama bi hayat yaşayan insana, daha fazlası göz çıkarmaz tabi ama 1 milyonu hatta 500 bini bulsam işi gücü bırakırdım.milyon dolarları falan bulsamda her sene dünya turu yapardım heralde.belki söylerken basit geliyor ama 1 milyonu ömürboyu görmeyen bi dünya adam var amk memlekette
member
Activity: 217
Merit: 10
Kazanmak güzel kazancın olmadığı noktaya kadar giderek emekli olup ufak bir işletme açarım. Sermaye miktarı önemsiz iş bildikten sonra her para miktarı ile girişim yapılabilir.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
İnsan kazandıkça daha fazlasını ister hep. Bu her zaman için böyledir. Ben de ilk başladığım zaman aylık kazancım 200,300,500 derken giderek artıı. Aslında ilk zamanlarda böyle kazansam bile yeter diyordum ama işte şu an bile daha fazlasını istiyor insan. Bu nedenle emekli olmak gibi bir düşüncem yok şu an için. He 3-5 milyon tl param olursa eğer bir kısmını çekip gezerim kalanı yine btc,eth ve bazı coinlerde tutarım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
benım sgk gunlerım dolu 1 evım 2 arabam 1 yazlıgım var, son durumda kredı borçlarım ıcın 250bın tl ve kenara atmak ıcın 500 bın tl olsa bırakırım çalışmayı açıkcası. Bu durumda 200-250 bın dolar bu ıslerden para kazanmam lazım ama çok zor 500bın kenera koysam faızı yeter herhalde
Pages:
Jump to: