Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 3. (Read 1899 times)

member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
2 milyon türk lirası benimde emekli olmam için yeterli olur eğer istediğim şeyler olursa muhtelemen 2-3 yıl sonra emekli olmuş olurum Smiley umarım hekes en kısa sürede emekli olur.
full member
Activity: 406
Merit: 101
Herkesin hedefi , düşüncesi, yaşam tarzı ve beklentileri farklı.
Kimine göre 100 bin çok para , kimine göre 1 milyon az para.
Hayal dünyamız, hedeflerimiz ve yapacaklarımızla alakalı. En önemlisi hırsımıza yenik düşmeyelim.
Yoksa ne zaman emekli olduğumuxun bir önemi yok
full member
Activity: 322
Merit: 154
beyler çok para gerekiyor. piyasa da kötü. yine de emeklilik dediğim bağ bahçeli bir hayat tarzı. çalışmadan asla olmaz.

ulan alt sezonu başlayacaksan başla artık
full member
Activity: 350
Merit: 100
Benim emekli olmama daha çok var her türlü kara geçtiğim bir döneme henüz gelemediğim için, her yıl ortalama kar ı 2ye katlayarak 15 yıla 1 milyonla şu piyasadan ayrılmak isterim artık çünkü daha fazla devam edersem kafamda saç kalmıcak
full member
Activity: 630
Merit: 102
işte en güzel konu Smiley hayali bile güzel

valla bu piyasaya girdiğim parayla bu dönemde bir telefon bile alınmıyor. Fakat emekli olmak (kimsenin ağız kokusunu çekmeden rahatça yaşamak) için ben rahat 2-3 milyon lira gerekli diye düşünüyorum. Ha şuan elimde o miktarda para olsa hiç acımam yarısını yurtdısı eğitimime harcarım
full member
Activity: 434
emekli olmak için büyük bir miktar gerekiyor hocam, milyon dolarlardan bahsediyorum anca öyle emekliliğimi veririm 3-5Milyon dolar olsa öyle tamamdır çekilirim ben Smiley
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Güzel bir ICO tutturursak 10k ile de ev alabiliriz aslında ama işte o kadar riske atacak para lazım.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Yukarıda yazanlara katılıyorum. 2015 2016 senelerinde sanal paralar dünyasına ayak basan kişinin kesinlikle 1 ev parası kazandığını düşünüyorum. 2017 de girenler bile neler gördü, bakiyeleri dudak uçuklattı sonra dump geldi eridik. Haksızsam haksızsın diyin ama kripto paralar dünyası sıfırdan veya küçük yatırımla giren herkese kazandırır Wink
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657

Çok hatalı bir yaklaşım, insanlık tarihinin başından beri yapılmış bütün işlerden daha fazla kar fırsatı yakalandığı ve tekrar tekrar gerçekleştirildiği için biraz da buna Crypto Revolution (Kripto Devrimi) deniyor. Kafe açmaya benzeseydi bütün dünyayı saran bir devrime dönüşemezdi herhalde Smiley))

Daha geçen sene forumdan biri 10,000 USD ile girdi Mart 2017'de, sene bitmeden 1,000,000 USD'a ulaştı. 5 tane altcoin seçerek sadece, buy & hold: alıp elde tutarak sadece yani, bunu da cryptocompare sitesinde bastı, isteyen herkes bakabilir görebilir, bana ulaşın linki gönderiim size.

Bunu Denizbank'ın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısına gösterdik, inanamadı adam, çünkü inansa 20 yıldır ezberlediği bütün kuralları yıkması gerekicekti... Çoğu Türk insanında maalesef bu var, bir konuyu defalarca ispat etsen bile zaten hassas olan psikolojisi / dünyası daha da sarsılmasın diye dogmatik yanlışlarında ısrar etmeye devam eder...

Kıssadan hisse, içinde bulunduğunuz koşulların üstüne çıkabilmek için önce bağnazlıktan kurtulmak gerekir.

İnsanlık tarihinin en büyük devrimi diyorsun yani..ne alırsak alalım 1000x yapacak o zaman.Nasıl devrimse yanlışlıkla eth adresine gönderilen etc leri yanlış oldu deyip tekrar gönderenin hesabına geri göndermeyi bile düşünememişler.Bahsettiğim Cafe olayı reel sektörde para kazanmanın 10x yapmanın ne kadar zor olduğunu anlatmak içindi.Kumar hariç hiçbir şirket yada kişi gerçek piyasada 1 yılda 10 kat kazanç sağlayamaz.Ancak kriptoda 1000 dolarla 1 yılda 1000x kazanmayı düşünmeyeni görmedim ben.1000 Dolarla milyoner olunmalı diyorsunuz..Ne deyim oda sizin ileri görüşlülüğünüz.Devrim oluyor ya o zaman 1 milyon dolar kazanmalı herkes.

İnsanlık tarihinde zaman zaman belli değişimler olur.Bu bir oyundur,yanılsamadır.Herkes tarafından değer görüyor diye bazen 1 dolarlık şeyi sana 1000 dolara satabilirler.Kitle yönetimi diye bir olay var.Çok dandik bir ürün sadece o markaya ait diye değerinin 20-30 kat fazlasına satılabiliyor.Yani şu an 100 milyar dolarlık piyasadan domates alsam domatesin fiyatı 3 lira iken bir anda 100 lira olur.Böyle yaparak yeni bir devrim (Revolution) başlatmış olurmuyum..

Kripto piyasasının temeli süpekülasyon ve ponzidir.Yani göz aldanmasıdır.Daha 3 ay önce 6000 dolar olan btc sadece 3 ay geçmesine rağmen şu an 10 bin dolardır, ancak fiyat düşük diye herkes ağlıyor.Neden? Çünkü kitleleri yönetenler sizin algınızı 20 bin dolara focusladılar..Aklınız size oyun oynuyor.Sizi kandırıyor ancak siz bunun 100 bin dolara gideceğine kesinlikle iman etmişsiniz.

Gelelim bir çiçekle bahar geldi sözünüze..Kimse 10 bin doları 1 milyon dolar yapan arkadaş, gerçekten alım zamanı çok iyiymiş.Ancak bahsettiğiniz durum 10000 de 1 olan bir durumdur ve istisnalar kaideyi bozmaz.Şu forumda kaç kişi sermayesini 100x yapmıştır.Mesajımda da belirtiğim üzere,kazanan kişilerin giriş yerleri çok önemlidir.Aralık 2017 de 10.000 usd ile giren arkadaşların şu an parası Bin dolardır.
Kısaca bize ne gösterilirse ona inanmak zorunda kalıyoruz.Sanıyorsunuz ki bitcoin, özgürlük merkezsizlik yada devrim..Oysa şu an bunu idare edenler dünyadaki en kapitalist para babaları.Şuan 16 milyon btc nin hepsini alsanız bile fiyat yükselmez.Çünkü bahsettiğim odaklar,fiyatın burada olmasını istiyorlar.Onlar istemeden hiçbir değişim olmaz.Tüm kripto piyasasının 1 dk da bitişi abd nin bir açıklamasına bakar.Neden yapmıyorlar neden kendi sistemlerine aykırı birşeyi bitirmiyorlar.Çünkü dünyada oluşturdukları köleliği size devrim diye yutturdular.Daha da köleleştirmek için digital devrime ihtiyaçları var.

Crypto para birimlerine 5 sene önce de ponzi, oyun, balon vs bir sürü eleştiri geliyordu, o 5 sene içinde Mt.Gox iflası gibi birkaç istisnai dönem dışında ne zaman girerse girsin çok sayıda insan zaten zengin oldu, ama dogmatik kafalar yerinde saymaya devam etti, senin gibi hala inatla aynı eleştirileri yapanlar var ama atı alan Üsküdar'ı geçti "balon" veya "hile" gibi nitelemeler anlamlarını yitirdi kazanılan astronomik servetler karşısında.

ABD'yi falan da gözünüzde fazla büyütmeyin, daha Irak'ın Afganistan'ın hakkından gelemiyorlar girdikleri her yer Amerika'dan nefret ediyor, Amerika'ya hayaller ülkesi diye gidenler, içi boşalmış etik değerlerini yitirmiş feminist ve "politically correct" Amerikan kültüründen ve polis devlet uygulamalrından nefret edip artık terk ediyorlar o ülkeyi... Yani dünyada birçok yeni gelişmelere hazır olun, 3. dünya savaşı da çıkabilir, çok büyük değişikliklere açık bir yüzyıldayız...
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Uzun vadede doğru yatırımlar kar getirir ancak halihazırda patlamış bir devrim için 100 katı kar beklemek akıl işi değil yada çok fazla şanslı olmak gerekir.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Sermayeden daha önemli etkenlerde var. Sabır, araştırma, takip ve soğukkanlılık. Örn: 50k $ yatıran kişi %50 zararda tüm coinlerini elden çıkartıp nakite kaçar, sen 10k $ yatırıp düşüşü umursamaz hodl devam edersin belki 1 ay sonra 5x yaparsın veya düşüşten 10x gelir. Doğal olarak sen emeklikiğini yakalamış olursun 50k yatıran zararını tescillemiş olur.
full member
Activity: 424
Merit: 103

Çok hatalı bir yaklaşım, insanlık tarihinin başından beri yapılmış bütün işlerden daha fazla kar fırsatı yakalandığı ve tekrar tekrar gerçekleştirildiği için biraz da buna Crypto Revolution (Kripto Devrimi) deniyor. Kafe açmaya benzeseydi bütün dünyayı saran bir devrime dönüşemezdi herhalde Smiley))

Daha geçen sene forumdan biri 10,000 USD ile girdi Mart 2017'de, sene bitmeden 1,000,000 USD'a ulaştı. 5 tane altcoin seçerek sadece, buy & hold: alıp elde tutarak sadece yani, bunu da cryptocompare sitesinde bastı, isteyen herkes bakabilir görebilir, bana ulaşın linki gönderiim size.

Bunu Denizbank'ın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısına gösterdik, inanamadı adam, çünkü inansa 20 yıldır ezberlediği bütün kuralları yıkması gerekicekti... Çoğu Türk insanında maalesef bu var, bir konuyu defalarca ispat etsen bile zaten hassas olan psikolojisi / dünyası daha da sarsılmasın diye dogmatik yanlışlarında ısrar etmeye devam eder...

Kıssadan hisse, içinde bulunduğunuz koşulların üstüne çıkabilmek için önce bağnazlıktan kurtulmak gerekir.

İnsanlık tarihinin en büyük devrimi diyorsun yani..ne alırsak alalım 1000x yapacak o zaman.Nasıl devrimse yanlışlıkla eth adresine gönderilen etc leri yanlış oldu deyip tekrar gönderenin hesabına geri göndermeyi bile düşünememişler.Bahsettiğim Cafe olayı reel sektörde para kazanmanın 10x yapmanın ne kadar zor olduğunu anlatmak içindi.Kumar hariç hiçbir şirket yada kişi gerçek piyasada 1 yılda 10 kat kazanç sağlayamaz.Ancak kriptoda 1000 dolarla 1 yılda 1000x kazanmayı düşünmeyeni görmedim ben.1000 Dolarla milyoner olunmalı diyorsunuz..Ne deyim oda sizin ileri görüşlülüğünüz.Devrim oluyor ya o zaman 1 milyon dolar kazanmalı herkes.

İnsanlık tarihinde zaman zaman belli değişimler olur.Bu bir oyundur,yanılsamadır.Herkes tarafından değer görüyor diye bazen 1 dolarlık şeyi sana 1000 dolara satabilirler.Kitle yönetimi diye bir olay var.Çok dandik bir ürün sadece o markaya ait diye değerinin 20-30 kat fazlasına satılabiliyor.Yani şu an 100 milyar dolarlık piyasadan domates alsam domatesin fiyatı 3 lira iken bir anda 100 lira olur.Böyle yaparak yeni bir devrim (Revolution) başlatmış olurmuyum..

Kripto piyasasının temeli süpekülasyon ve ponzidir.Yani göz aldanmasıdır.Daha 3 ay önce 6000 dolar olan btc sadece 3 ay geçmesine rağmen şu an 10 bin dolardır, ancak fiyat düşük diye herkes ağlıyor.Neden? Çünkü kitleleri yönetenler sizin algınızı 20 bin dolara focusladılar..Aklınız size oyun oynuyor.Sizi kandırıyor ancak siz bunun 100 bin dolara gideceğine kesinlikle iman etmişsiniz.

Gelelim bir çiçekle bahar geldi sözünüze..Kimse 10 bin doları 1 milyon dolar yapan arkadaş, gerçekten alım zamanı çok iyiymiş.Ancak bahsettiğiniz durum 10000 de 1 olan bir durumdur ve istisnalar kaideyi bozmaz.Şu forumda kaç kişi sermayesini 100x yapmıştır.Mesajımda da belirtiğim üzere,kazanan kişilerin giriş yerleri çok önemlidir.Aralık 2017 de 10.000 usd ile giren arkadaşların şu an parası Bin dolardır.
Kısaca bize ne gösterilirse ona inanmak zorunda kalıyoruz.Sanıyorsunuz ki bitcoin, özgürlük merkezsizlik yada devrim..Oysa şu an bunu idare edenler dünyadaki en kapitalist para babaları.Şuan 16 milyon btc nin hepsini alsanız bile fiyat yükselmez.Çünkü bahsettiğim odaklar,fiyatın burada olmasını istiyorlar.Onlar istemeden hiçbir değişim olmaz.Tüm kripto piyasasının 1 dk da bitişi abd nin bir açıklamasına bakar.Neden yapmıyorlar neden kendi sistemlerine aykırı birşeyi bitirmiyorlar.Çünkü dünyada oluşturdukları köleliği size devrim diye yutturdular.Daha da köleleştirmek için digital devrime ihtiyaçları var.

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
emekli olmak için 300 milyar kadar sermaye gereklidir hocam, onunla hisse senedi alıp temettülerini tutarsınız. ya da harcarsınız,

Bu arkadaşın söylediği Memur emeklisi modeli oluyor :d Bende 500 bin TL emekli olurum diyordum. Hayallerimiz dahi ufacık bea Cheesy Neyse sağlık sıhhat olsun elbet kazanılır.
emekli maaşınız olmayacaksa 300-500bin ile 10 yıla kalmaz koltukları kemirmeye başlarsınız. gelir sıfırken 300-500k paranın erimesi hızlı olur. Ha 300-500k ile borsada para ceviricem derseniz o zaten iş oluyor emekli olmuyorsunuz Smiley

Anladığım kadarıyla altın vuruş şeklinde bir emeklilik modeli bu, ben yine para çevirecektim ama sabit bir iş ile uğraşmayacaktım..
trade yapınca emekli olmus sayılmazsın.Trade yaparken hosunuza gittiği icin size iş gibi gelmeyebilir ama hem stresli hemde zihnen yorucu bir iş. emekli demek hicbir işle ugrasmamak demek yani hazır gelen parayı yeme demek benim icin onun icinde yası 30 olan birisi icin birkaç milyon tl gerekir. Emekli olup gezip tozmadıktan sonra hayatı yasamadıktan sonra ne anlamı var. Emekli olup halkekmekten ekmek kovalayıp bayramdan bayrama et eve giren tarz emeklilikse işi neden bırakıyorsun
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
emekli olmak için 300 milyar kadar sermaye gereklidir hocam, onunla hisse senedi alıp temettülerini tutarsınız. ya da harcarsınız,

Bu arkadaşın söylediği Memur emeklisi modeli oluyor :d Bende 500 bin TL emekli olurum diyordum. Hayallerimiz dahi ufacık bea Cheesy Neyse sağlık sıhhat olsun elbet kazanılır.
emekli maaşınız olmayacaksa 300-500bin ile 10 yıla kalmaz koltukları kemirmeye başlarsınız. gelir sıfırken 300-500k paranın erimesi hızlı olur. Ha 300-500k ile borsada para ceviricem derseniz o zaten iş oluyor emekli olmuyorsunuz Smiley

Anladığım kadarıyla altın vuruş şeklinde bir emeklilik modeli bu, ben yine para çevirecektim ama sabit bir iş ile uğraşmayacaktım..
sr. member
Activity: 710
Merit: 255

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Son fiyatlarla birlikte gerçek dünyaya indik sanırım, hakikaten gerçekler acıymış.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Herkesin normal dünyada emekli olmak ev araba almak gibi hayali olur ama o 65 yaşında. Benim kripto dünyasındaki hayalim mining rig kurmak, onlar kendini amorti ederken ben yaptığım yatırımlardan elde ettiğim kar ile ev araba vs almak var 35-40 yaşına kadar. Tabi adı üstünde hayal ama hedef de denebilir aynı zamanda bunun için de kovalamak gerek.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
BEnim emeklilik hayalim yok daha ysim genc ama gerekli sermayeyi bulursam yapacagim yatirimin adi belli, gecenlerde twitterda gordum hepimizin tanidigi amerikali recep ivedik fatih, 30 tane ev dikiyormus Smiley helali hos olsun allah bereket versin umarim turkiyede yapiyordur yatirimini ama bu adam emekli benim gozumde suan Smiley 30 evin derdi bitmez.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Zengin olmak icin hala usd bazinda hayalimizdeki paralari yaziyoruz doayisiyla Bitcoin hala entegre olamamis demektir:) Buda gidecek yolu var demektir.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Valla nekadar sermaye olsa da nekadar kazanç veya kayıp olsa da her zaman bu işlerin bir kenarında kıyısında en azından olucağımızı düşünüyorum, bu piyasanın tadını almış insan kolay kolay bırakamaz bence.
Pages:
Jump to: