Pages:
Author

Topic: Česky (Czech) - page 73. (Read 1247988 times)

newbie
Activity: 11
Merit: 0
January 03, 2012, 08:20:10 AM
Poridil jsem si novou grafiku a kolega me nalakal zkusit si ten bitcoin. Po pravde jsem moc nevedel poradne o co jde a porad mam v tom nejaky zmatek. Sice jsem nasel par ceskych clanku ale moc mi to nedalo, spis mam v tom jeste vetsi gulas nez jsem mel. Bohuzel anglicky umim jen par slovicek.
Nasel by se tady nekdo kdo by mi mohl do zacatku dat par rad, navodu co a jak? Stahl, nainstaloval a nastavil jsem si tyto programy:
- GUIMiner
- Officialni Bitcoin

Na https://mining.bitcoin.cz/ jsem si zalozil ucet, vytvoril workera a snazim se neco tezit. Jede mi to kolem 285Mhash/s ale za tech par dni co mi to jede nemam jeste ani 1 bitcoin. Je to normalni nebo mam nekde neco spatne? Muze to byt treba i spatnym nastavenim mineru nebo tak neco? Za kadou radu, pomoc a navod budu velice vdecny.  Roll Eyes
legendary
Activity: 1232
Merit: 1076
October 23, 2011, 09:12:34 AM
The European Bitcoin Conference is being held in Prague.

Prague conference: conference.bitgroups.org
newbie
Activity: 20
August 18, 2011, 03:50:00 AM
@Tenobis   Jo, to jsem zjistil asi pred tydnem. Nevim, jak jsem drive nevidel .cz na konci domenu, ale uz jsem clenem. Cheesy 

Stejne jsem ale n00b a porad neco zmenim, abych mel lepsi Mhash/s/W. Mam zatim 2x Sapphire 6790 s celkem 430Mhash/s, ale cely pocitac cerpa kolem 315W. Pouzivam AMDOverdrivectrl, ale vim, ze neni mozne extremne zmenit paramatery, napr. GPU max. do 950Mhz, pamet nejmene do 850. Volty asi se neda zmenit. Kdyz zkusim, stejne cerpa tolik wattu. Jeste jsem neco cetl v anglictine, ale stale shanim reseni.

newbie
Activity: 7
August 17, 2011, 08:16:35 PM
No ved Zaujem v cechach urcite je - ved mate jeden z najvedcich mining poolou http://mining.bitcoin.cz

Smiley

@BEGYcz  nepridavaj k GPU aj CPU, racej si zaobstaraj dalsiu GPU
newbie
Activity: 1
August 15, 2011, 07:46:49 AM
zrovna to také zkouším. Jen zápasím s nastavením GUIMera

"zatím" jedu na obstarožní 6770 kde mám +- 156MHash. Problém nastane když skusím přidat CPU. Okamžitě výkon na GPU padne a podělí se s výkonem přes CPU.
Tedy např potom mě dává GPU-80MHash a CPU-70MHash

jinak moje sestava: AMD 6770 1G DDR5, AMD Athlon II X3 445@X4, 4G DDR3
newbie
Activity: 20
July 30, 2011, 02:12:22 PM
Jaký je zájem o bitcoinu v České republice?

Můžeme nějak rozšířit znalost bitcoinů pro čechy?

Máte otázky o bitcoinu?

Já bych chtěl vědět, jestli jsou nějaké obchody v ČR, které přijímají bitcoiny.

Crispin
Pages:
Jump to: