Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 11. (Read 1272 times)

full member
Activity: 630
Merit: 102
Bu piyasa da kolay kolay bir coine sırtını yaslamaz yatırımcılar fakat ETH bu güveni veriyor bence. Çünkü belli bir amaca hizmet eden temel taşı olan bir coin kendisi. Yatırımcılar bu yüzden arsa almak gibi garanti yatırım olarak düşünüyorlar. Bence +3k dolar hiç zor değil
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Benim tahminim biraz minimal; 2k $ düşünüyorum. Uzun süre yerinde saydı artık yükselmesi şart. Madencisi mağdur yatırımcısı aç kaldı. Geleceği olması için ekibin veya balinaların hamle yapıp 1k 1,5k üzerine taşımaları gerekiyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Tahmin gerçekten çok cesurca, market hacmindeki düşüklük bence de en büyük problem yükseliş yaşanmamasında. İlerleyen günlerde ateşli yaz günleri piyasayı da alevelendirir mi bilemiyorum ama umutluyum.
member
Activity: 114
Merit: 10
Ethereum güzel yerlere gelebilecek olan tokenlerden birisi. Kaldı ki ykın zamanda birinci sırada görmeyi bekledğim coindir kendileri
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ethereum sağlam bir duruş sergiliyor olabilir ama market hacmi belirli bir seviyenin üzerine çıkmadığı sürece 3-4bin dolar şeklinde tahmin yürütmek açıkçası biraz farazi olur. Daha gerçekçi olursak 1000-1500 dolar seviyeleri bu sene içerisinde ethereum için daha ulaşılabilir hedefler.
member
Activity: 378
Merit: 11
Hiç sanmıyorum bu yıl bence bu şekilde market max.500milyar dolar olacak şekilde gidecektir. Yazın belki biraz yükseliş olabilir ama etheruem 1000 doları bile zor görür
newbie
Activity: 196
Merit: 0
yıl sonunda zannetmiyorum 3 4 bin dolar seviyesinde olacağını, 2 bin dolar seviyesini zorlayıp ulaşırsa gayet tatmin edici seviyede olacaktır.
member
Activity: 406
Kripto piyasası için uzun vade sayılabilecek bir süre için tahmin iyi sayılır.
Zaten bir aydır fiyatlanıyor, casper sonrası fiyat daha da uçacaktır.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
1-2 ay içerisinde 2.000 dolar seviyelerini göreceğini düşünüyorum. Yıl sonu için 3000-4000 mantıklı hedefler. 
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Ethereumun 2000-2500 dolar seviyelerini yıl sonunda görebileceğini düşünüyorum. Ancak 4000 dolar seviyelerini görebileceğini pek düşünmüyorum.
member
Activity: 164
Uzun vadede elimde tuttugum ethereumlar var inşallah dedigimiz gibi olur.Geçen sene sonu gördügü fiyatı bu senede görecekmiş gibi geliyor bana.Altcoinler populer oldukca fıyatı da degerlenecegını dusunuyorum.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Ethereum artmıcakta hangi coin artıcak bu kadar potanesiyeli olan başka bir coin daha yok piyasada neo , waves falan hikaye ethereum al kafan rahat olsun sene sonu +2k garanti
full member
Activity: 546
Elimde bir miktar ethreum tutuyorum bu seviyelere çıkmasını ben de çok isterim. 2.000$ ı bile görmesi çok güzel  olur. Altcoinlerin popülerliğinin artması ve yaygınlaşması ethereum'a daha fazla güç katacaktır.
full member
Activity: 350
Paylaşım için teşekkürler. Öncelikle açıklama bana göre çok iyimser olmuş ve 3-4 bin tahminleri de gerçekten biraz fazla cesur. ama umarım gerçekleşir eth yükselişi bütün altcoin piyasasını olumlu etkiler.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Tahmin çok cesur denilse de bence mantıklı; şöyle düşünelim bitcoin 9k seviyesinde iken ethereum da 700$ seviyelerinde kaba hesap 10 da biri fiyatı diyelim. Bitcoin 30k olduğunda da ethereum 3k seviyesine ulaşabilir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Bu piyasada olamayacak dediğimiz şeyler olup ters köse yaptırıyor. Fakat 3-4 K biraz fazla cesur olmuş .
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Olabilir neden olmasın bitcoinden sonra en güvendiğim coin etherum etherumda o potansiyel var ara ara düşüşler yaşayıp bizi uzsede yıl sonuna kadar güzel bir yükseliş yaşayacağını dusunuyorum
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Kripto piyasası için çok normal rakamlar bence ve bitcoinin ardından gelen en büyük altcoinlerden biri ethereum zaten bitcoinin dolar karşısında değer kazanması ve ethereum da bitcoin karşısında değer kazanmasıyla birlikte daha fazlası da olabilir, herşey krala bağlı, bitcoin çok fiyatlanırsa zaten birçok altcoin dolar karşısında yüksek rakamları görecektir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Yükseleceğini ben de bekliyorum ancak bahsetmiş olduğun rakamlar konusunda biraz endişelerim var önümüzde G20 zirvesi var, mtgox vakası var. ETH nin o kadar yükselmesi için önce bu hendekleri geçmek lazım piyasanın olumlu gitmesi ile birlikte bir ivme kazanabilir.
member
Activity: 336
Metahash
Olası muhtemel hedefı 4000usd civarında olur ama bu kadar ico ya alım satıma göre bu yıl ciddi düşüş yaşadı geçen yıl etherium için efsanevi bir yıldı. Ben de etherium tutuyorum
Pages:
Jump to: