Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 6. (Read 1272 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Yıl sonunda eski fiyatı olan 1400 doları görürse dua edeceğim kriptopara birimi.

Belki yeni teknoloji ve sistem yeniliğiyle beraber eski fiyatı Kasim'da gorebilir
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
ethereum'u en çok zorlayacak olayın yeni projelerin çoğunun eth tırtıklamak amaçlı yapılıyor olması. Geçen sene bile oran %50 idi.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Ethereum blokzincirindeki gelişmeler fiyatını normal şartlar altında 3-4 bin dolara çıkarırdı zaten ama SEC ve Amerika’nın ardarda açtığı soruşturmalar kripto para piyasası üzerinde baskı unsuru. Bu nedenle yüksek fiyatlardan söz etmek şimdilik zor görünüyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
safları sık ve düzgün tutalım aziz cemaat! merak etmeyin hiçbir şey olduğu yok! satan kendine eder, haftasonu fırsat bu fırsat dökme harekatına kalktılar, son bir hücum var ama babayı alırlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
yilin yarisini gectik fiyatlar beklenen etkiyi yapamadi bir turlu ama yazdan sonra bir seyler olmasini bekliyorum.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Yıl sonuna 6 ay kaldı ve son 3 aylık grafiğe bakacak olursak 3 bin dolar hedefinin pekde mümkün olmadığı çok net bir şekilde gözüküyor.
member
Activity: 406
Merit: 14
BTC atak yapmadığı sürece Ethereum 3-4 bin dolarları göremez. Bunu da tüm trade yapan arkadaşlar görüyor. BTC 10 K barajını aşıp eski seviyesine dönecekki Ethereumda 1400 doları aşıp o seviyeleri görebilsin. Yani daha yolu var ethereumun.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bu tahminlerle millet ciddi gaza geldi ve maalesef sonuç ortada. Piyasayı nerden tutsak elimizde kalıyor en çok ethere güveniyorduk onun da hali ortada.
full member
Activity: 350
Merit: 102
ether 1000 doları bile göremez bence. buna izin vereceklerini sanmıyorum. 1400 doları gördüğünde kimse ether almıyordu artık. hacimlerde düşüş olmuştu. böylesi değerli bir teknolojinin bu kadar pahallı olması sirkülasyondaki parayı sadece düşürür. sıcak para için etherin fiyatının 1000 doların altında kalması lazım. yoksa balianalar kazanamaz.
member
Activity: 294
Merit: 10
Ethereum icin yine bir alim firsati yasanmaya basladigina inaniyorum. Pazartesi $400 altini gorebilir. Sonrasinda is 700 civarilarina tekrardan yaklasacaktir. Ancak sene sonunda 4 bin dolar gibi bir rakami gormesi pek de olasi gorunmuyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
3-4 bin artık şuan imkansız bi sayı neden derseniz sec var o var denetleme kurumları var bu seneye 3-4 bin olmaz yaptırmazlar eski fiyatı 1400-1500 lere gibi gelir diye düşünüyorum yıl sonuna
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Şuanki durum ETH 400 dolar olacak gibi göstersede umarım bu tahmin doğru çıkar piyasaya hacim gelir ve eski günlerimize döneriz :/
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Düşüş döneminde iyi kar bıraksada Ethereumun en kötü özelliği çok fazla ico yoksa ve borsa hacimsizse ani pump yemiyor. Bu yüzden uzun süreli ETH bulundurmam elimde
member
Activity: 302
Merit: 12
Ben de öyle düşünüyorum.Neo ve ethereum geleceği en parlak coinler.Param olsa ilk sıraya neo ikinci sıraya ethereum koyardım.Altcoin de alacaksan neo altcoinleri daha mantıklı olur.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
3 bin dolar beklerken 300 dolar görürsek ne gülerim ama. Smiley
Hiç şaşırtıcı olmaz aslında. Birçok analize göre düşüş devam edecek. Uzmanlar şimdiden ikiye ayrılmış gibi görünüyor.
member
Activity: 574
Merit: 13
Aslında ben daha yüksek bile olabilir diyordum. Ancak bunun olması için BTC'nin en az şu anda olduğunun iki katı olması lazım. Çünkü Bitcoin'e karşı değer kazanmadıkça bu yükselişi başlayamayacak.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Şuan da ETH de dahil olmak üzere neredeyse tüm coinler BTC ye bakıyor maalesef

BTC yukarı herşey yukarı, BTC aşağı herşey aşağı  Embarrassed

ne zaman bağımsızlığını ilan edeceksin eyyy ETHEREUM  Grin
full member
Activity: 398
Merit: 101
Tabiiki 3k-4k olucak. Ama 2018 sonu değil en erken 2020 sonunda olur.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
haha 3-4 bin olacağını hepimiz bekliyoruz uzun vadede ama gidşat şuanda 300-400 dolar olacak gibi görünüyor.gece her ne olduysa haberlere bakamadım çok fena düşüşe geçti piyasa tabi btc eth ve diğer altcoinler özellikle bundan fazlasıyla nasibini almış durumda şuanda.altcoinlerin güzel kazandırdığı gerçek ama güzelde kaybettiriyorlar bi kez daha görmüş olduk
Pages:
Jump to: