Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 7. (Read 1272 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
temeli en sağlam olan koin bence ve sene sonunda olmuş olur mu bilemem ama uzun vadede geleceğini bitcoin ve diğer tüm koinlerden daha parlak görüyorum.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Şu anki gidişat birkaç ay içerisinde değişmezse çok zor. Havaya bakıldığında değişecek gibi de görünmüyor.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Başlığı görünce direk girdim içeriye. Hakikaten çok cesur bir tahmin olmuş 3-4 bin dolar olması çok zor. Gerçi zamanında 1400 olması da zor diyorlardı ama oldu. Ama grafikler sürekli aşağı doğru gidiyor. Hiç yükselcek umudu vermiyor piyasalar. Umarım dediğin gerçekleşir ve herkesin yüzü güler.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bir ay öncesine kadar benimde ethereumdan beklentim yüksekti, ama piyasada yön genel olarak aşağı. 
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Heralde bir sıfırı fazla atmışlar gibi duruyor.300-400 dolar civarı sene sonu demek istemişler gibi.Piyasa aşağı giderken böyle umut veren duyurular paylaşılsa da pek inandırıcı gelmiyor artık.O fiyata çıkması için madencilerin ve borsadaki yatırımcıların hiç satmaması yoğun bir alım olması lazım.Biraz artınca satış yiyor çıkışı engelleniyor.Sene sonu en fazla 1000 doları zorlayabilir.2019 iyi geçecek gibi gözüküyor ama bu sene den pek ümidim kalmadı.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Özellikle son 9-10 ay içerisinde yaşanmış ICO çılgınlıklarını düşünecek olursak Ethereum fiyatının neden yükseldiğinin de cevabını almış olacağız. Bunun yanı sıra 2018 yılının ilk 3 ayı içerisinde yapılan ICO yatırımları da düşünüldüğü zaman piyasa içerisinde Ethereum oldukça büyük bir pay elde etme fırsatını buldu. Bu sebepledir ki ICO çılgınlığı hız kesmeden bu şekilde devam ederse yıl sonu gibi Ethereum fiyatı en az 3.000 USD bandını görecektir. Tabii ki bu düşünceme ek olarak belirtmem gereken bir diğer nokta ise projelerin elinde bulundurduğu Ethereum fiyatı ile de market dump yapabilme ihtimalleridir. Bu durum emin olun ki en son gerçekleşmesi muhtemel olay olduğu gibi hiç bir yatırımcının düşünmek istemediği senaryo olarak da tahmin edilmektedir.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
Açıkçası böyle bir şeye şaşırmam ayrıca gerçekleşirse erc20ler hayal bile edilemeyen şişkinliğe ulaşır bu forumun yarısı falan zengin olur... Cheesy Özetle bu sene gerçekleşmez bu olay 2019 veya 2020 belki hani..
member
Activity: 336
Merit: 10
uzun süre oldu  piyasaların durumu vahim ve yükselişler hiç te iyi durumda değil bir nevi 2018 yılı kripto paralrın tükezleme yılı oldu şimdiye kadar eth şimdi ciddi bir azalış söz konusu ama düzelir mı hiç emin değilim artış ve azalışlar devam edecek ama ciddi bir yükselişten emın değilim
newbie
Activity: 196
umut ethereum yine bakalım ne olacak. böyle tahminlere takılmak da istemiyorum ama Umarım dedikleri olur , bitcoindense ethereum  diyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Ethereum için 3-4 bin dolar yıl sonu tahmini beklenen güncellemelerin gelmesi ve söz verilen şekilde platformun tıkır tıkır çalışması ile olur belki, çünkü küçük yatırımcı yoruldu büyük yatırımcı ise vurgun peşinde.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
9 Sayfa yazı var; genelde okurum tek tek ama üşendim valla. Benden daha önce de bu lafı söyleyenler olmuştur illa ki.

Ethereum ciddi bir coin'dir, akıllı sözleşmeler olsun falan. Bu ağ sorunlarını bir an önce çözmesi için yeni bir güncelleme gelmesi lazım. Bu sene bir güncelleme gelirse geçen yılın sonuna doğru 1.400 $ görmüşse bu sene sonunda 3.000 $ olabilir.

full member
Activity: 448
Merit: 124
3-4 bin dolar olabilme potansiyeli olan bir coin. yeni geçeceği POS sistemi hakkında olumsuz birşeyler çıkmadıktan sonra yükselme ihtimali yüksek.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Sanki biraz uç bir tahmin olmuş gibi gözüküyor. Ama belki 2000 $ deneyebilir diye düşünüyorum. Tabi bunun için de önce piyasanın düzelmesi lazım.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Kendi adıma konuşmam gerekirse elimde bir miktar ETH var ve ağustos ayına kadar 1000 $ olmadıktan sonra (bir yere lazım para) isterse sene sonunda 10000 $ olsun yine bir halta yaramıyor zamansız gelen paranın....
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Etherum er geç atılım yapacak fakat bu kısa zamanda olacağını sanmıyorum açıkçası bitcoinin yerini alması kısa vade de imkansız olarak görüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ethereum yavaş yavaş btc'nin yerini almaya başladı, özellikle merkezi olmayan borsaların canlanışı ile ether bazında al-sat yapma imkanına daha çok kapı aralandı. Ne kadar işlem-kullanım o kadar köfte! BTC piyasanın dominant parası ama yavaş yavaş ethereum'a kaptıracak gibi bu özelliğini ki gidişat o yönde! 3-4 bin dolar bence de gayet realist bir öngörü! Bu yıl ethereum yılı olabilir ancak sonrasında btc'deki gibi bir düşüş de yaşanabilir çünkü diğer altcoinlerde spekülatif artışlar sonrası satış da gelecektir+icolarda toplanan eth'lerin satışı bunda etkili rol oynayabilir.
member
Activity: 574
Merit: 14
ethereum son derece kaliteli coin. vitalik kadar uğraşan bir tane yazılımcı var mı? kedicik oyunu ağı yavaşlattığında bu problemi ortadan kaldırmak için saniyelik işlem sayısını mükemmel seviyeye çıkartmak için attığı adımlara bakın. ama bu demek değil ki fiyat bu sene sonunda 3 bin dolar olacak.  Wink
member
Activity: 207
Merit: 10
Bir umuttur yaşamak diye boşuna dememişler bu piyasada ne olacagını bılemeyız herkesın gorusune bır yerde saygımız var fakat detaylı grafık arastırması ve karsılastırılması yapılırsa ortalama ne fıyat cıkacagı da kacınılmaz son oluyor dıyebılırım.Ethereum suanda kı fıyatı ılede hakettıgı bır yerde oldugunu dusunmuyorum bekleyıp gorecegız.
newbie
Activity: 168
yıl sonu olduğunda 3 bin dolara gelmeyen ethereum ile bu açıklamayı yapanın sorumluluk aldığını mı sanıyorsunuz. işte bu sebeple önüne gelen herkesin şöyle, böyle olacak demesine göre yatırım kararı almayın. zararınızı bu eleman karşılamayacak.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bende sene başında 2000 2500 dolar olur diye düşünüyordum fakat artık umudum kalmadı iyice bıktırdılar bizleri bu piyasadan soğuttular.Bakalım neler olacak sene sonuna.
Pages:
Jump to: