Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 8. (Read 1272 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
yıl sonu ifadesini kaldıralım 3-4 bin dolar olacak demek yanlış değil ama bu sene olması çok zor. bitcoinin klonu bile 4 bin doları gördü de (bch) ether neden göremesin. seneye veya ondan sonraki sene bitcoinde akla hayale gelmedik rakamlar görülebilir.
newbie
Activity: 140
Su andaki piyasa kosullarina gore zor gorunuyor, bitcoin fiyati tekrar 10000usd uzerine cikarsa, sene sonuna dair burun dusuncelerim degisecek
newbie
Activity: 112
Bitcoin icinde 25000usd  tahminleri gelmeye basladi. Eger Bitcoin oyle olursa etherium da 4000usd olabilir ama sahsi olarak katilmiyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Ben eth kullandığımda çok daha rahat hissediyorum şahsen yani çok kullanışlı bana göre, hakettiği noktalara da er ya da geç ulaşacağına inanıyorum.
newbie
Activity: 70
ethereum un o seviyelere çıkması olanaksız gibi geliyor özellikle bu can sıkıcı zamanda piyasada yaprak kımıldamıyor desek yalan söylemiş olmayız
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Yepyeni gelişmelerle birlikte Ethereum yıl sonu fiyatı 3-4 bin dolar olursa bana sürpriz olmaz açıkçası, bu aralar EOS güçlü bir rakip olarak gösteriliyor ama Ethereumda boş durmayacaktır tahminim.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Ethereum bence Bitcoin den çok daha güvenilir bir kripto para bir iş platformu hatta benim gözümde emtia..Ethereum'un en büyük sorunu sınırsız üretilebiliyor olması benim gözümde, Vitallik geçenlerde sınırlama olacağına dair sinyaller verdi. Önümüzdeki yıllarda platform doğru şekilde geliştirilirse ki şu an oldukça hızlı gelişiyor Rusya'nın da ılımlı ve destekçi tavrıyla beraber Bitcoini geçecektir.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
ethereum eğer gerekli güncellemeleri yaparsa ve programcılar uyumlu biçimde çalışmaya devam ederlerse neden olmasın imkansız bişey değil.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Son düşüşün sebebi nedir ethereumda allah aşkına ya bir anda değerinden değer kaybetti resmen şoka soktu herkesi.herkes yükseliş beklerken bu tam tersi düşüyor hemde hergün %10 %10 düşüyor.benimde yılsonu tahminim ikibin dolar falan ama böyle giderse bu rakamları ancak rüyamızda göreceğiz galiba.hold diye diye taklaya gelmeyiz inşallah
member
Activity: 560
Merit: 16
Ne konuşulsa içi dolmuyor maalesef gerçek şu ki btc diktatörünün eline bakıyor her şey.
O kıpraşmasın rahat dursun yeter ki gerisi kendiliğinden gelir  Smiley
newbie
Daha önceki dönemler hiç beklemediğimiz şekilde nasıl fiyatlandığını gördük, piyasa biraz düzelse çok zor değil.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Ethereum’un 3-4 bin doları göreceği konusuna ben de katılıyorum, bu fiyatlar Ethereum için sürpriz olmaz ama zamanlama konusu tamamen piyasanın durumuyla doğru orantılı. Piyasanın boğa sezonuna girmesi gerek.
newbie
Bitcoin tekrar 20.000 li rakamları görürse 4.000 rakamı mantıklı. Üstte de hesabı yapılmış. 0.2 btc yapıyor.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Çok hayal olarak görünen rakamlar değil ve gayet mantıklı bir açıklama bence yılsonu tahminleri 2k dolar civarıydı benimde. Tabi ki etherle birlikte bitcoin de sabit yerinde durmayacaktır ve ikisinin oranları 0.1-0.2 arası değişecektir gibi geliyor. Umarım çok daha fazlası olur da uzun yıllar beklemek zorunda kalmayız isteklerimiz için.
full member
Activity: 756
Merit: 104
1,500 dolar seviyesi bir geçilsin bakalım ordan sonrası nereye gidecek göreceğiz. Er yada geç gerçekleşecek diye düşünüyorum. Ethereum un pos olayı ne durumda asıl ona bakmak lazım.
full member
Activity: 206
Merit: 100
Ethereum zaten gerek teknoloji olarak gerek güvenilirlik olarak kendini ispatlamış bir coin yıl sonu yada zamanı belli olmasada bana göre cok yukarlara gidicek fiyatı şuan hakettigi fiyatlarda degil zaten
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Ethereum, kripto para camiasının lokomotifidir. Smart contract gibi bir ürünü kazandırarak, bir devri kapatıp yenisi açması gibi.

O yüzden Bitcoin bile hikaye diyebiliriz. Asıl burada değerli olması gereken Ethereum'dur. Transaction adetlerine bakarsanız, piyasayı domine eden de yine ETH'dur. Tüm bunları bildiğimiz halde maalesef kimse elinde çok fazla ETH tutmaz. Buna ben de dahilim.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Boğa piyasasına tahminen yaz ortasında geçileceğini düşünüyorum. Geçtiğim yıllardaki grafiklere baktığımızda durum benzer görünüyor. Dolayısıyla ilk boğada 2,000 USD hiç de sürpriz olmayacaktır Ethereum için. 3,000'e kadar da zorlayabilir yıl sonuna kadar.
newbie
Activity: 1
konunun uzmanları ? kim bu  adamlar neye göre bu tahmini yapıyorlar?
member
Activity: 406
Merit: 12
Gerçekten cesur bir tahmin olmuş. Sene sonunda 1000-1200 dolar bandının üzerine çıkarsa bu oldukça iyi bir gelişme olacaktır. 3-4 bin dolar gibi miktarlar sene sonu için pek mümkün değil diye düşünüyorum. Şu ana kadar 90x yapmış olabilir ama bu piyasada sene sonu 3-4 bin dolar hayalden başka bir şey değil.
Pages:
Jump to: