Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 14. (Read 1272 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Olabilir neden olmasın. Pos zamanı kesin 3k yaparlar madencilik bitecegi için fiyatında yüksemesi gerek neden derseniz cazibesi olması gerek insanlarin ethereum stoklaması için
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Sene sonuna kadar 2 bin olma ihtimali yüksek ama 3-4 bin olma ihtimali çok düşük 2 olursa öp başına koy 3-4 hayal bu sene sonuna kadar
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bencede imkansız o fiyatlar bu sene sonu için.
ha olurda btc 40 bin dolar olursa olabilir ama bence o da imkansız bu sene sonuna.
tahminim eth 1.1k btcde 16-17k usd olacak bu sene sonu aralıkta.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Ocak ayındaki gazla şu yazıyı okusam tamam derdim yılsonuna kalmaz 3-4k doları görebilir ama öyle bir korkuttular ki gözümüzü 1400 den 365 dolara kadar geriledi fiyatı.tabi tüm olumsuzluklar üst üste geldi mtgox olayı,g20 gerginliği falan derken nerdeyse kabus gibi 3 ay geçirdik.eth 3-4k görecek potansiyele sahip bunda hemfikiriz ama bence bu yılsonuna kadar görmeyebilir
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Eth. şuan alınabilir rakamlarda olduğunu düşünüyorum. Yıl sonuna 3-4k zor bence. Tahminim 0,8 ila 1.2k arasında seyredeceği.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bu yıl sonu için o kadar yüksek bir tahmin olması beni şaşırttı önümüzdeki 2 yıl falan olsa belki bi ihtimal ama ben bu yıl maximum bin dolara kadar yükselebileceğini düşünüyorum
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Kimse bahsetmemiş ama Ethereum'u bekleyen en büyük tehlike madencilerdir. Vitalik POS yapısına geçmeyi düşünüyordu. Bu yapıya geçerse, madencilerin düzeni bozulacağı için fiyatı yerle bir edebilirler. Gerçi bunun bile geçici bir kriz olacağını düşünüyorum çünkü Ethereum bu piyasanın biraz ilerisinde hareket ediyor, diğer coinler sadece gelişen teknolojiye ayak uyduruyor.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ethereum 1400 dolar seviyelerinden geldi ve 400 dolar seviyelerinin altını gördü buralardan toparlandı ve şimdi 660 dolar civarında  bitcoinin fiyatı tüm kripto para dünyası için belirleyici bitcoinin 10 000 doları açması ve 20 000 lara çıkması ile ben ethereum fiyatının ona endeksli olarak 10 da 1 oranında kalacağını düşünüyorum yani yıl sonunda btc 25 000 dolar olursa ether 2500 dolar olabilir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bir ay içinde böyle güzel yükselmesi bizi de heyecanlandırdı benimde tahminlerim o yönde çünkü bir ay içinde bu tür sağlam bir yükseliş yaşamışssa artık gerisi  de gelir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Yıl sonuna çok var her şey olabilir ben de yükseliş olacağını düşünüyorum belki o kadar yükselmez ama, şuan bence bir düşüş daha yaşayacağız gibi duruyor bakalım ne olacak.
member
Activity: 448
Merit: 10
Olmaması için bir sebeb göremiyorum ben vitalik dün de twitterdan sharding is coming  dedi sharding gelince ozaman görün ethereumu siz
full member
Activity: 448
Merit: 157
4 bin biraz uçuk rakam olabilir ama benim beklentim de 2K civarı. Beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor diye düşünüyorum. BTC'den sonra en güvenilir limanlardan olan ETH değeri bu sene gözle görülür derecede olacak ve bir çok kişi yani elinde tutan bir çok kişi faydasını görecek.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
eth nin artması için yeni icoların bol bol eth toplaması gerekiyor. yani boğa piyasası şart bunun için. eth toplayan icolarda belli bir süre sonra topladıkları ethleri satıyorlar ve eth birden başladığı yere geri dönüyor. eth nin en büyük sorunu bu malesef.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Ben şu piyasaya girdiğim günden beri hak ettiği yerde olmayan tek coin'in Ethereum olduğunu düşünüyorum.
Bir gün mutlaka çok daha iyi yerlere gelecek, bu belki de Aralık 2018'de de olabilir..
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Bence 3000$ - 4000$ araları hiç de fazla değil yani gayet makul sayılar. Btc nin yıl sonu 30.000$ ları göreceğini düşünürsek ethereum için yapılan tahminler yerindedir bence. Pow'dan Pos'a geçiş konularına değinilebilir yada geçiş olabilirse bu tahminleri geçer de ethereum. Ama halihazırda çok fazla eksiği var. En önemlisi ölçeklenebilir olmaması. Her gün farklı fee ve farklı sürelerde transferler olurken ethereumun geleceği şu aşamada pek parlak sayılmaz! Katedecekleri daha çok yolları var.
full member
Activity: 630
Merit: 102
3000 - 4000 dolar mantıklı rakamlar. Daha üstü de olursa benim için sürpriz olmaz.
Genel olarak bu fiyatlar hala alım rakamlarıdır.

Sizin kadar iyimser değilim 3-4 k demek bitcoin bazında minimum o zaman için 0.3 btc demek bana pek mantıklı gelmedi açıkçası bir ethereum 0.3 btc olamaz öyle mükemmel piyasayı sallayacak bir yenilikle gelmedikleri sürece

Yukardaki arkadaş o yorumu yaparken sanıyorum ki BTC'nin sabit 8k bandında kalacağını düşünmemiştir hocam. ETH için benim de umudum yüksek 3k dolarları göreceğini düşünüyorum. Fakat o seviyeye ulaştığında btc yeni bir ATH yapmış olacaktır.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Btc den biri bir gün bağımsız hareket edebilirse heralde bu ethereum olacak ve asıl o zaman bu piyasa içinde yeni bir evreye girmiş olacağız test aşaması bence bitmiş olabilir o zaman.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Ethereum geçen sene dolar bazında 90x yapan bir coindir. Bu rakamı yakalayabilir mi? İmkansız ama 3-4 bin dolar görülebilir.

İşte bir 90x yapacal coini bulsak ne güzel olur ya.Ethereum sene sonu 3-4 olması imkansız değil herkes bekliyor ethereumdan bu hamleyi neoda 500 doları görür
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ethereum geçen sene dolar bazında 90x yapan bir coindir. Bu rakamı yakalayabilir mi? İmkansız ama 3-4 bin dolar görülebilir.
full member
Activity: 420
Merit: 101
ethereum zaten bulunduğu yerden daha yüksekleri hak ediyor. 1000 dolar altı ethereuma yakışmıyor. fakat güncel piyasada herşey btcye ve piyasanın genel durumuna bağlı. btc fiyatı ve piyasa düzelmeden ethereum da hak ettiği yere gelemez.btcye bağımlılık sürdüğü müddetçe bu duurm böyle olacaktır.
Pages:
Jump to: