Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 12. (Read 1272 times)

member
Activity: 224
Merit: 12
kesinlikle katılıyorum ethereum bu piyasanın kazananıdır.hem güven ,hem işlerlik hemde ekonomik açıdan bu piysanın kazananıdır.400-500 dolar değerleri 2018 sonunda çok komik kalacağını sürekli söylemişimdir ve söylüyorum da.
member
Activity: 378
Merit: 11
Sallamışlar yine boş boş konuşan dolu bu piyasada, ether harika bir coin olsa bile kedilerde networkun halini gördük ne hale geldi. Bence eth pos a geçmedikce 2k$ bile ruya olur
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ethereum için 3-4 bin dolar olacak diyor ama hiç sanmıyorum öyle olması için çok ciddi bir şekilde btc nin 50k dolara kadar çıkması lazım, ne kadar iyi bir coinde olsa btc ile orantılı kafa atıyor
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Olabilir neden olmasın.baktiginiz zaman eth ilk Ico fiyatı artık kaç sene önce onu bilmiyorum ama 0.31 dolarmis. Şuan coinmarket te gösterdiği kadarıyla 212000% gibi bir artış olmuş. İnsan bu artışa baktığı zaman herşeyi bekleyebilir Etherium dan. Yani bu sene olmasa bile seneye bu rakamlardan alım fırsatı bile diyebiliriz. Bakacaz göreceğiz.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Maxwell Arnold’un, kullanımı kolay ve güvenilir olduğu için gittikçe daha fazla platformun ETH kullanmaya başlayacağını ve Ethereum’un Aralık 2018’de 3-4 bin dolar olacağını açıklamasının yanısıra
Rusya’nın en büyük yasal madencilik tesisi olan Minery’nin kurucu ortağı Alexey Paikin’in ticaret söz konusu olduğunda pazarın Ethereum’a ait olduğunu söylemesi, Delta’nın kurucu ortağı Nicolas Van Hoorde’in Ethereum’un aslında kullanılıyor olmasının , akıllı sözleşmelerin Ethereum’un üzerine kuruluyor olması sebebiyle  güçlü bir kripto para birimi olduğunu ve güçlü kalmaya deva edeceğini söylemesi son zamanlarda Ethereum ile ilgili yapılan tüm spekülasyonlara yanıt niteliğinde olmuş. Ethereum gün geçtikçe, bu piyasa için Bitcoin gibi olmazsa olmaz ikinci bir değer haline gelmekte.
member
Activity: 152
aslında bu sekılde bı sıcrama yapmamamsı cok sacma uzun suredır
ama su ankı sartlarda ımkansız gıbı gozukmekte
ha sunu da soylemek lazım etherum bıle o sıcramayı yapamıyorsa btc nın tahtını sallayacak bı krıpto nun cıkması ımkansız gıbı gozukmekte
full member
Activity: 910
Merit: 105
3-4 bin dolar iddialı olsa da zor değil. ICO'ları düzenleme mevzusu vardı Vitalik'in o fikir ne seviyede proje aşamasına geçti mi takip edemedim. O olmasa bile zaten Ethereum Bitcoin'den daha güvenli bir hal aldı ve akıllı kontratlarla sektöre can verdi. Bu yaz ve sonrasında çok çok güzel gelişmeler bekliyorum bende. Paraya doyacağız diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bende yazılanların aksine tahmin edilen rakamları ulaşılabilir görüyorum.
1 Ocak 2017 fiyatı 8 dolar. Ne kadar artabileceğine siz bakın.
full member
Activity: 256
Merit: 100
Her zaman söylerim bitcoinin tek rakibi eth dir şuan hala hakettgi noktaya gelemedi ne yazıki ama bu yıl sonu o rakamlar  gerçekten zor. Piyasa çok istikrarsız
şuan ne olacagı belli degil ama tabiki uzun vadede düzelecektir ve eth 2 3 yıl içinde 5 bin $ olması mümkün ve olmasıda lazım.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Bir çok coine destek olamadı ve tabanını paylaşmasından dolayı ben eth ye karşı ayrı bir ilgi besliyorum, ama rakama baktığım zaman çok yüksek bir rakam olarak görüyorum eğer sadece eth bu dediğiniz rakamlara gelirse elimizde ki tüm coinleri değeri çok gğzel şekilde artış gösterecektir, bakalım yakın zzamanda göreceğiz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Tahmin edilen rakamlar uçuk değil kasım 2017 de yapılan tahminler 6000 dolar civarında.
https://www.quora.com/Can-Ethereum-reach-6000-by-the-end-of-2018
newbie
Activity: 182
Geçen sene yılbaşında buna benzer açılan bir konu vardı. Bitcoin tahminleri maksimum 4000-5000 dolar arasında kalmış. Bunlarında çoğu hero legendary üyeler. Seneye bu konu da öyle olacak herhalde.
newbie
Activity: 154
3000-4000 dolar rakamlar çok uygun bence. Ne kadar doyuma ulaşsa ethereumdaki artış devam edecektir.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Dilin kemiği yok nasıl olsa herkes bişeyler döylüyor uçacak kaçacak diye ama sadece tahmin.bizimde tahminlerimiz piyasanın ileri gideceği yönünde yılsonu 1000-1500 dolar arası olur en kötü diye dşünüyorum ama  3 4 bin dolar bence biraz uçuk olmuş.inşallah olur hepimizin istediği bu yönde ama çok zor görünüyor.ben 1k dolar görsem yarısını satarım etherlerin
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
3-4 bin dolar tahmini ethereum için hayal değil bence de. Yıl sonuna kadar ulaşılamayacak bir rakam değil.
Ethereumun her geçen gün değer kazanmaya devam edeceğine inanıyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ethereum hakettiği yere ulaşabilmiş değil aslında. Söylenen rakamlar ethereum için çok yüksek bir rakam değil. Asıl soru ne zaman veya dendiği gibi yılsonuna kadar mı
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Herkes gonlunden geceni yazip bir tahminde bulunuyor ama bu isler oyle kolay degil. Mumkun degil 2k yi gormesi. Aninda cakarlar.  Ne ether tutanlar var bi bilseniz.
member
Activity: 209
Ethereum için hep tahminler olumlu yönde ama ben geçmişte bitcoinle paralel hareket ettiğini gördüm. Coinler bir gün bitcoinden bağımsız hareket ederse belki olabilir. ama şimdilik öyle görünmüyor.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bana sorarsanız 3-4 bin biraz fazla uçuk bir rakam olmuş 2 bin dolarları görebilir muhtemel dahilinde
sr. member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
Açıkçası ben de yıl sonuna rahat 2000 dolar olur diye düşünüyordum. Bu kadar çok piyasada kullanılan binlerce projeye ev sahipliği yapan bir blockchaine sahip coinin değerinin düşük kalması imkansız ki zaten.
Pages:
Jump to: