Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 9. (Read 1272 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
Bitcoinden sonra en çok tutulan Ethereum. Yıl sonuna kadar o tutarlara gelirse bizler için çok iyi olur icolar etheruma odaklı ilerliyor.
full member
Activity: 490
3 4 bin dolar olabileceğini düşünüyorum bu yıl için Ethereum yılı deniyordu hepimiz göreceğiz şu sıkıntı dönemden bir çıkarsak eğer.
member
Activity: 546
Merit: 10
cep telefonu aldım ve market zincirinde alışveriş yapıcam. sepeti doldurdum kasaya gittim. TL karşılığı olan ethereum 0.05 örneğin. alışveriş öncesinde bu tutar 0.045 ise 0.005 fazla ödeme yapmış olacağım. gündelik hayatta bu tarz adımlar atılması için çok zaman var. yani yaygınlaşması için. 3-4 bin dolar çok zor  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 154
kimse burada yılsonunu beklemeyecek. geçen aralık 14üne kadar piyasa kesik kesikti ama son 15 gün neredeyse hepsi roketledi. bu tahmine inanan varsa diyeceğim o ki aralık 14üne kadar bekleyip de satmasın. 15 gün daha beklesin : )
full member
Activity: 504
Merit: 103
3-4 bin seviyelerine belki gelebilir buda sonuç olarak bir tahmin benim tahminimde yıl sonuna doğru 2000 - 2500 dolar seviyelerini görebilir ancak.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Vadeli işlemlere soktular ethereumu da bitirecekler bunu engellemenın bir yolu yok mudur ?
Elinde yüklü ethereumu olan ekipler fiyatı aşağı yukarı çekip kaldıraçtan parayı vuruyorlar.

Vadelide işlem yapmak için elde ethereum olmasına gerek var mı? Bir yanlışlık olmasın?
member
Activity: 231
Hocam şimdi eğri oturup doğru konuşalım, 3-4 dolar bence cesur bir tahmin değil, ethereum her zaman ama her zaman ezber bozan bir koin oldu, bu açıdan baktığınızda      cesur tahmin 10 bin dolar seviyeleri diye düşünüyorum ben
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Keşke olsa ama bu sene için çok karamsar konuşanlar da var. Bu seviyelerin pek üzerine çıkamayacağı gibi. Zaman ne gösterir bilinmez, hep birlikte bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
Vadeli işlemlere soktular ethereumu da bitirecekler bunu engellemenın bir yolu yok mudur ?
Elinde yüklü ethereumu olan ekipler fiyatı aşağı yukarı çekip kaldıraçtan parayı vuruyorlar.
member
Activity: 194
Kısa vadede böyle hareket zor, bitcoin çok fazla artarsa olabilir bence ama uzun vadade bitcoin karşısında da değer kazanmaya devam edecek bence.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Marketin içini boşalttı adamlar ciddi bir para çekilmesi var hacim 365 milyar dolar seviyelerinde ama Ether ve Bitcoin seviyeleri yine de bana göre güzel seviyelerde, piyasa normalleştiğinde ciddi artış yapabilirler.
member
Activity: 378
Merit: 11
Gördüğünüz gibi yine fudlarla piyasayı erittiler resmen akıntıya kürek çekiyoruz ama her seferinde dahada geri gidiyoruz.
member
Activity: 448
Evet uçtukça uçmaya başlamışız bu cidden felaket habercisi gibi. Yıl sonuna kadar olabilir mi ? Neden olmasın?? yada Neden olsun? Bu soruların cevabı bizi sonuca götürür mü ? Hayır Smiley . Çıkarım şudur, balinalar isterse gider istemezse gitmez. Hepimizin iyliği için bu yükselişin sağlıklı olmasını umalım. Zira Birden bire bu fiyatlara gelirse, aynı şekilde geride gidebilir.

full member
Activity: 602
Tahmin bana da uçuk geliyor, yani sene sonu demese daha mantıklı olurdu, belki de bakarsın yine bu seviyelerde seyreder. Bu kadar uçmanın sebebi ne anlayabilmiş, kavrayabilmiş değilim.
full member
Activity: 742
Merit: 112
seneye bugün 3-4 bin dolar olacak dese neyse de. Ocak ayına şunun şurasında pek zaman kalmadı. bu cesur tahmin değil aslında "uçuk tahmin" 1000 doları tekrar bitcoin aştıktan sonraki o hızlı hareketine başlamadığı sürece boş. Yıl sonu geldiğinde bunlar özür dilemeyecek. yeni tahminler getirecekler.
member
Activity: 336
Bence bu tür başlıklar atılmamalı artık bir yıl boyunc artacak da artacak denildi olmadı sadece yazmak için bir şeyleri yazıyoruz keşke yazdıklarımız biraz daha gerçek verilere dayansaydı. ETH bitcoine yetişecek daha  sonra eth en az 20000 dolar olacak denildi. şimdi de 3000-4000 dolar deniliyor bu tür başlıklar kandırılmaya yönelik başlıklar diye düşünüyorum dikkat etmek gerekiyor
newbie
Activity: 59
Merit: 0
Ethereum kaliteli bir coin. yani projesi asla yadsınamaz bir gerçek. ama altkoinlerin bu denli düştüğü bir dönemde kolay kolay o seviyelere çıkacağını tahmin etmiyorum. kesinlikle iyi bir koin dediğim gibi ama piyasada çok fazla koin var ve bu koinler artık baba koinlerin yerlerini almya başladı. bu dönemde özellikle yıl sonuna kadar o seviyelerde işlem görmesi çok olası değil.
member
Activity: 560
Merit: 12
Öncelikle 1000 dolara kendini atması lazım. Suanki psikolojik sınır orası gibi tıpkı bitcoinin 10 bin dolar sınırı gibi. Btc hareketlenmezse malesef altcoinlerde hareketlenmiyor
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Geçen yıl güncellemerin birinden haftalar önce yanlış hatırlamıyorsam 180-200 Usd civarlarında olan (rakam tam doğru olmayabilir, belki 20-30 dolar üstü de olabilir, tam emin değilim) eth için 350-400 doları göreceği, hatta 500 doları zorlayacağı projeksiyonları vardı ve yine bir çok kişi abartıldığını düşünüyordu.
Sonuç? 1500 Usd !!!
Düştü dediğimiz genel aralık? 600-800 Usd
member
Activity: 336
Merit: 17
Olabilir neden olmasın. Bende bir çok uzmanın bu yönde yükseliş olacağını söylediğini okudum. Yani potansiyel var ve BTC den sonra en iyi etherium var şuanda. Piyasa kendini toplayan adı ki bir türlü istenilen yükseliş gelmedi. Seneyi yariladik nerdeyse.
Pages:
Jump to: