Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 10. (Read 1272 times)

member
Activity: 302
Merit: 12
Ethereuma her zaman güveniyorum. Sistemi güzel. Tüm icolar neredeyse ERC 20 tabanlı. Mecbur değerlenecek.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Marketin hacminin bitcoinden daha çok dolar euro ve yen kayması tamamlansa, bitcoin düşüşlerindeki fiyat baskısı da azalacak ama henüz erken.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Öncelikle inşallah diyerek başlıyorum. Ama pek bir ihtimalde vermiyorum. Piyasa ne yazıkki o eski günlerinden çok uzakta. İnşallah bir gün o tutarları görür.
full member
Activity: 364
Merit: 102
Ethereum için 3-4 bin dolar olacak diyor ama hiç sanmıyorum öyle olması için çok ciddi bir şekilde btc nin 50k dolara kadar çıkması lazım, ne kadar iyi bir coinde olsa btc ile orantılı kafa atıyor
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bu hafta herkesi umutsuzluğa sevk etti herhalde. Bu yıl içindeki ilk boğada 1.500 dolar. İkinci boğada 3.000 dolar ve üzeri inşallah.
full member
Activity: 406
Benim görüşüm 2 bin doları geçmiyecektir gecen sene gibi 1.4  1.5 civarlarında dolaşır patlama yaşarsa max 2bin dolar derim
full member
Activity: 406
Merit: 101
ethereum yıl sonunda piyasalar bu şekilde devam ederse ciddi şekilde bir artış gösterecektir. ama 3-4 bin seviyelerini bulacağını tahmin etmiyorum. benim görüşüm 1500 dolar seviyelerinde olacaktır.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Ocak ayında 1400 doları görmüş bir coinden bahsediyoruz. Ethereuma güvenimden dolayı ben bu yıl sonundaki fiyatları çok umursamıyorum. 3 yıl içinde 7 8bin dolara ulaşacağına inanıyorum.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Öncelikle 1000 dolar üzerinde dursun gerisi gelir ama bitcoindeki düşüş tüm coinler gibi ethereumu da etkiledi. Fiyatı nerelerden buraya kadar düştü
member
Activity: 574
Merit: 14
6 ay kalmış 3000 olmasını gerektirecek koşul ortada mı? emin olduğum şu etherin 1400'ü geçmesi için bitcoinin 20 bine gelmesini beklemez. bitcoin 15 bini görür, ether 1400'ü çoktan geçmiş olur. benim öngörüm bu. tutar, tutmaz bilemem. etherin geçmiş senelerdeki bitcoine kıyasla gücünün fazlasıyla artacağı bir, iki sene olacağını gören analistler yıl sonuna uçuk rakamlar ekliyor ama 4 bin dolar olması hayali 6 ay içinde üstelik.
member
Activity: 140
Merit: 10
Ethereum geleceği olan projelerden birisi. Bu fiyatlar daha hiç birşey benim gözümde piyasa düzelmeye başladıktan sonra ethereum'un en az x3 yapacağı kanaatindeyim.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bende btc yada eth olarak tutuyorum dolara geçmediysem. Hodl yaptıım altcoin ayrı mesele. Ethereum bu yıl sonu 2k dolara gelebiliri diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bitcoin yerine boşta tutacağım parayı eth olarak tutuyorum fakat bugün ilk kez ethler dahil bir çok coini satıp usdt ye geçtim piyasa gözüme biraz bearish gözüktü.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Etherum bence de bu yıl sonunda çok daha yukarı fiyatlarda olacak 2k olabilir ancak 3 k falan biraz uçuk geldi bana btc 20k ya dayandığında dahi 1,5 ü adam akıllı geçemedi.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Benimde yatırımım büyük bir kısmı ETH' de ama bu tahmin cesurdan da öte .
full member
Activity: 322
ethereum btc den kopamadığı sürece çok yüksek rakamları görebileceğini sanmıyorum. market hacmi iyi seviyelere çıkarsa belki o zaman görebilir bu rakamları.
sr. member
Activity: 434
Ethereum yükselişe geçecektir kısa bir süre sonra ben de bu yıl içinde olmasa da yine de seneye bu dönemlere kadar iyi bir fiyat alacagını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Piyasa bir türlü toparlanamıyor. Btc nin 10k üzerine atması lazım altlara para amıyor piyasa gevşemiyor btc tam aşağıyada salmıyor gerçi ancak yukarıda bırakmıyorlar. Ethereum ilerisi için zaten iyi yerlerde olacak ama btc den bir kopmayı başarsa asıl o zaman yeni bir kapı açılacak.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
En cok zorlanacagı seviye 1.5 yani ath noktasi. Asagı dogru kırılıp 500-800 seviyelerine gerileyebilir. Ayrıca 2k da önemli basamaklardan. Her yeni basamak zorluk demektir
full member
Activity: 434
Merit: 100
Ethereum kaliteli ve geleceğe çok güzel umutlar vaat eden bir coin fakat oda her coin gibi piyasaya bağlı. Eğer piyasa geçen seneki gibi güzel bir boğa sezonu yaşatır ise etherumu o fiyatlarda göremesek de 2 bin dolar üstünde görmemiz oldukça muhtemel.
Pages:
Jump to: