Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 2. (Read 1272 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Önelikle eth nin ath sine bakarsanız bull da olmaması diye bir şey söz konusu değil. Rahatlıkla yeni bir ATH yapabilir yeter ki uygun koşullar oluşsun.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Cok basarili bir proje oldugunu soyleyebilirim. Eth yil sonu veya 1 sene sonra cok degerlenecegine emin olarak eth katildim. Suan dususte olabilir ama zamani geldiginde yukselecegini soyleyebilirim proje cok kapsamli bir hal almaya basliyor herkesin bi projede yer almasini isterim yil sonuna guzel bir yukselme yasanacaktir.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Arada bir marketcapi açıp fiyatlara bakıyor musunuz, 400-500 dolar arasında gezen ethereum ve ne yaptığı aylardır anlaşılmayan btc varken nasıl 3-4k olucak 4-5 ayda. Ben bu sene için imkansız olarak görüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bu öngörüyü baltalayan en büyük veri şu anda ICO'lara ilginin geçen seneye oranla bir nebze azalmış olması.

Ethereum tekrar yükselicektir bu haklı bir tahmin olur fakat yıl sonu için 3-4k biraz iyimser bir yaklaşım, 2018'de bunun yarısına bile ulaşsa büyük hareket olur.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Güzel bir yükseliş yaşandı markette fakat bu yükselişte ethereumdan beklediğim performans gerçekleşmedi hepsinden evvel düşüşe döndü bu durgunluk fırtına öncesi sessizlik olabilir.
sr. member
Merit: 281
Ether in son gördüğüm 2 boğa sezonunda yaklaşık x10 yaptığına şahit oldum. İlk i 15$ dan 390$ a olan yolculuğu idi. ikincisi 150$ dan 1400$ a olan yolculuğu idi. Önümüzde ki boğa sezonun da gayet olası bir rakam.
full member
Merit: 108
Olası bir yükseliş trendinde bitcoin 30.000 40.000 gibi rakamlara ulaşırsa oldukça mümkün bir olasılık.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
piyasa yapıyorlar, maksat reklam olsun yatırım gelsin, şuan için 1000 doları bile görmesi zor, ama postan sonra bu rakamları bence de görecektir, fakat pos a da daha çok var.
newbie
Activity: 84
Benim icin bitcoinde en iyi gelen ether son yillarda dahada com artis gosterecegine inaniyorum ve ether olarak ilerliyorum bundan 1 ve 2 sene sonra eth daha cok oranda artmasini bekliyorum. Herkese eth kasmasini tercih ediyorum. Bana gore en iyi ve onde gelenlerde insallah zengin oluruz diyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ether kesinlikle bu fiyatlara ulaşır fakat yıl sonu pek mümkün değil gibi duruyor şuan için. Belki 1500 dolarları görebilir ama şuan için çok olası görünmüyor bu rakamlar.
member
Activity: 196
Merit: 10
Yıl sonuna kadar bu kadar yükseliş yaşanmasının pek ihtimali yok bence. Kısmi bir yükseliş olabilir ancak bu değer şu anki piyasanın gidişatına göre fazla yüksek gibi duruyor.
newbie
Activity: 54
yıl sonuna kadar güzel bir artış bende bekliyorum inşallah istediğimiz gibi olur 3 4 binlere çıkar ama sanki biraz zor gözüküyor o seviyeye gelmesi.
sr. member
Merit: 261
yani şu andaki durumundan itibaren x8-x9 yapacak diyorsunuz. Ben 1500$ a bile razıyım ama zor o biraz gibi geliyor. Bunun  için icoların artması ve piyasanın boğa ya dönemesi gerek ama buda oldukça kısa sürer çünkü icodan gelen eth leri proje ekibi hemen satıyor ve nakite geçiyor o zaman da eth bile pump dump koini haline geliyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Oh ne guzzle bir tahmin bu Boyle! Hakli olmanizi nail istiyorum tahmin edemezsiniz:) beklemekten skldik, yorulduk.. artis sart!!!
newbie
Activity: 59
2000 bile fazla eski tepe noktasına ulaşacağını bile düşünmüyorum hala elinde yüklü miktarda olanlar satışa geçmedi ve bunu artıkı usd olarak değerlendirmek de doğru değl
full member
Activity: 504
Merit: 103
Yıl sonu için biraz fazla rakamlar gibi gözüküyor 3 bin 4 bin fazla ben yarısı civarlarında 2300 dolarda olacağını düşünüyorum daha fazla beklemiyorum.
newbie
Activity: 252
vallah sevgili canım kardeşim şahsen bende aynı fikirdeyim yıl sonunun en az 2000$ doları bulacaktır bence o yuzden bu fiyatlardan alan arkadaşlar çok güzel kar edecektir
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
uzun süre oldu  piyasaların durumu vahim, arada küçük yükselişler geliyor ama sonra tekrar tepetaklak gidiyor. 2018 için kripto paraların çöküş yada rolanti yılı diyebiliriz (2017ye göre tabi) Bu sene bile ethereum çok iyi dayandı ve yerini sağlamlaştırdı bence. Piyasa biraz toparlandığında ilk kendine gelecek coin ethereumdur. 3bin 4bin bilemem ama iyi yerlerde olacağından şüphem yok
sr. member
Merit: 259
ŞU G20 zımbırtısı bi geçsin bakalım. Olumlu olumsuz bir şey söylesinlerde rahatlayalım. Hep açık kapı bırakıp insaları korkutmaktan umarım vazgeçerler.
member
Activity: 392
Merit: 11
olmaması için bir sebep yok ama yıl sonuna çok az kaldı nasıl bir artışla o seviyelere gelecek merak ediyorum. ve ethereum o fiyatlara geldiğinde bitcoine ne olacak? aralarındaki makas daralacak mı yoksa bitcoin de mi alıp başını gidecek?
Pages:
Jump to: