Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 5. (Read 1272 times)

full member
Activity: 392
Merit: 107
cesaretin de ötesinde bir tahmin olmuş. bu yıl 1000 doları görse 40 tane kurban kesecek insanlar var. o derece yani. valla bence piyasanın gerçek değeri halen şişkin ve fiyatların düşmesi gerekiyor. 1 etherin 3000 dolar olduğu yerde bu piyasaya yeni kullanıcı asla katılmaz. eskiler kendileri arasında parayı çeviri durur. evet dehşet derecede yükselişlerin görüldüğü bir yıl yaşadık ama tekrar aynısını yaşarmıyız bilemiyorum. belki 5 yıl sonra falan olur. yakın zamanda büyük yükselişler beklemiyorum.
member
Activity: 280
Merit: 10
1k  görebilir belki ama 3-4k  bu gidişatla zor gibi en azından bu yıl sonu. yani birazda piyasanın durumuna bağlı tabi 2017 son çeyreğinde olduğu gibi bu yıl sonu da kripto piyasası ciddi bir yükselişe geçerse o zaman durum değişir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Sabredin beyler. Kripto para piyasasının altın kuralı budur. Market hacmine bakıp iç geçirmeyin. Ethereum 7 Dolarkende market hacmi düşüktü. Ama sonra ne oldu? Fiyat 7 Dolardan 1400 Dolara kadar tırmandı. Bu rakamlar göz önünde bulundurulduğunda 4000 Dolar olması çokta zor olmayacaktır.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Şu anki seviyelere bakıp market hacmi de dikkate alındığında etherum ya da bitcoin için yapılan tahminlerin biraz yüksek olduğunu söylemek gerek, şayet ethereum bu sene için 1.5k seviylerine bile ulaşsa bence güzel bir rakamdır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacağını söyleyenler umutlandırmıştı, fakat o zamanki market cap ile şimdi arasında dünyalar kadar fark var. 1.400$ civarındaki yükselişte ETHyi satanlar iyi kazandı, bir daha o seviyeleri 2019 da görür artık.

member
Activity: 294
Mayis ayindaki toparlanma hepimizi umutlandirmisti ancak yine cok terste yakalandik. Ama o surecten birseyler ogrendigimi dusunuyorum. Gorunene o ki yaz sonuna kadar herhangi ani yukselis gelemeyecek. Yil sonunda gecen seneki gibi bir furya yakalanabilnirse biraz piyasa toparlanir diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
valla bence eth nin tekrar 1000 dolar olacağı günler yakındır diye düşünüyorum hocam ben,  o günler gelecek yani
newbie
Activity: 126
Benim ethereumdan beklenti daha fazla, şu düşüş sezonu bir bitse de ralli başlasa artık. Boğa sezonunda en çok eth iş yapacaktır seneyi 4 k seviyelerinde kapatabilir.
newbie
Activity: 84
ethereum sağlam bir şekilde yolunda ilerliyor. şu ayı sezonlarında dahi bitcoinden daha az değer kaybetti oran orantıda. o sebeple gerçekleşmemesi için bir neden yok görünüyor.
newbie
Bana da inandırıcı gelmiyor. Piyasanın durumu ortada ve etherium geçen sene çok fazla değer kazandı. Bu sene bu düşüşleri normal
member
Activity: 194
İnşallah öyle olur fakat şu anki durumda biraz asılsız bir idda gibi. Şahsen 1000usd üzerine çıksa bu sene için yeterli.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben bu yıl en yüksek 800 doları görür bir daha diyorum. Piyasada çok büyük daralma var ve her gün kötü bir haber geliyor. Temmuzda sec toplantısı olacaktı o bitene kadar zaten tekrar düşecektir piyasa
full member
Activity: 279
Merit: 100
Ben bu piyasa insanını anlamıyorum. Yükselmeye başlayınca bir şey when lambo go the moon. Düşmeye başlayınca bunlardan bir halt olmaz. Ethereum yıl sonunda 1500 dolar üzerinde olacaktır 3-4 bin dolar olsa da şaşırmam.
Sorma hocam ya geçen sene ether 150$ civarı dedimki yıl sonu +500 -750 arası olucak dedim taşa tuttulardı beni  Grin

3-4 bin olurmu bilemem ancak 2k 2.5k görüceğimizi düşünüyorum
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Ben bu piyasa insanını anlamıyorum. Yükselmeye başlayınca bir şey when lambo go the moon. Düşmeye başlayınca bunlardan bir halt olmaz. Ethereum yıl sonunda 1500 dolar üzerinde olacaktır 3-4 bin dolar olsa da şaşırmam.
jr. member
Yıl sonunda 3 4 bin dolar olması için marketçap totalde 2 trilyon dolar olması gerek bu kadar yatırımında yıl sonuna kadar olması zor ama gönül isterki şahlanma başlasın ama yıl sonuna kadar olmasada önümüzdeki 5 yıl içinde bir çoğumuz zengin olabiliriz ihtimal dahilinde bu
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
3-4 bin dolar gerçekten de cesur bir tahmin olmuş. 2018 yılı içinde bu fiyatları görmesi zor görünüyor ama 2019 yılında bu fiyatları görebiliriz bence.
jr. member
Activity: 182
Hiç sanmıyorum Ethereum önce bin doları görsün öpüp başımıza koyalım.
member
Activity: 276
konunun uzmanı diye başlamışsın ama ben okumadım bile geri kalanını çünki uzman dediğiniz insanlar nedirki para sahibi insanlar mı nasıl uzman olunur bu işte?
member
Activity: 406
Merit: 12
Piyasa düşüş trendinde, geçmiş zirvelerin üzerindeki tüm tahminler bu yıl için zor görünüyor. 
jr. member
Activity: 266
3 bin dolar cesur değil uçuk  Cool ether belki önümüzdeki haftalarda 300'ün altına sarkacak belki yeniden 1000 doları deneyecek yani öyle pis bir yerde duruyor şu anda. önümüzdeki haftalarda ne yapacağını ufaktan göreceğiz.
Pages:
Jump to: