Pages:
Author

Topic: Ethereum için cesur tahmin: Yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak - page 4. (Read 1272 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
Şuan biraz parası olan yatırım yapacaksa ve kuru para olarak yakında ihtiyacı yoksa en mantıklı ve güvenilir olan Ethereum'dur. İlk kazancımla net bir şekilde ona yatırım yapacağım ve oturup değerlenmesini seyrederken başka kanallardan kazanç elde etmeye çalışacağım
newbie
Activity: 252
sevgili canım kardeşim şahsen bende yıl sonu etherum yıl sonu en az 2000$ doları bulacagını düşünüyorum çünkü etheruma her gitikce talep daha çok oluyor o yüzden kendinize bu fiyatlardan alıp bekleyin
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Ethereum geleceğin projesi. BTC-den sonra ikinci coin benim için ve her zamanda böyle olucak. Ama her hangi bir zaman diliminde BTC-yi geçeceyin inanmıyorum. Ama 3-4k fiyata gelmesi gayet makul.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
gerçekten de cesur bir tahmin. eğer boğa dediğimiz sezon 2018 yılı içerisinde gelmezse biraz uçuk bir tahmin gibi duruyor. fakat bin dolar civarı daha makul bir seviye.
newbie
Activity: 82
Olabilir hatta daha fazla potansiyel var insanlar doğaları gereği düşükten almak istemiyorlar yükselirken giriyorlar bir iki olumlu habere bakar 2k olması mesela casper protocol
newbie
Activity: 55
O iş biraz zor gibi görünüyor sanki ben en fazla 2 bin dolar diyorum ethereum için öyle gözüküyor bence 400 dolar seviyelerinden anca.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Eğer geçen yıl ki bir boğa sezonu geçirirsek ben bu tahmine yaklaşabileceğini düşünüyorum. Icolar için yeni platformunu da duyurursa eğer olmaması için önünde bir engel kalmaz.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Ben bu kafasına göre spekülasyon salanların yedi sülalesini gondikleyim (lafım buradakilere değil bu başlık açılmadan önce çok döndü bu muhabbetler başka platformlarda)... Salaklık bende ama ne diye bu kadar insanların görüşlerini dikkate alıyorsun 1400 $ dan sat ETH yi ne tutuyorsun elinde şimdi wallet adreslerini bir kağıda yazıp kıvırıp münasip bir yerime sokasım var...

Not : Para lazım ve satamıyorum moralim bozuk uslubumdan dolayı kusuruma bakmayın  Cry
full member
Activity: 532
Merit: 151
Herkes fazla demiş ama geçen sene de 10k için fazla diyorlardı btc 20k oldu bence bu piyasada herşey mümkün karamsar olmayın derim
full member
Activity: 406
Merit: 158
Bu yıl olmaz ama bence seneye olur bu fiyatlar ethereum için, btc biraz düzgün dursa kendine gelicekler de btc çok dengesiz, bikaç yıla şu altlar btcden bağımsızlığını ilan etse de bukadar etkilenmesek.
member
Activity: 364
Merit: 20
Ethereum en güvendiğim coinlerden bir tanesi. Piyasadaki düşüşten elbette ki o da etkilendi. Şu an bulunduğu değerden 3 bin dolara yükselmesi pek mümkün gözükmüyor. Düşüşten önceki değerini görse bile yeterli olacak..

bu paraların en güzel tarafı bu işte. Biz tam mümkün değil, olası değil dediğimiz zaman bütün planları altüst edip bizim düşünmediğimiz yerlerin çok üstüne çıkabiliyor. Umarım bu yılda aynı olay olur.
jr. member
Activity: 196
bunun belki bir gün olabileceğini düşünüyorum ama bu sene içinde olabileceğine imkan vermiyorum çok inişli çıkışlı bir piyasa var şu an henüz eski değerlerine bile gelemediler ki 3-4 katlık bir artıştan söz ediyosunuz ama umarım toparlanır en azından bin dolar seviyelerine gelir
member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum en güvendiğim coinlerden bir tanesi. Piyasadaki düşüşten elbette ki o da etkilendi. Şu an bulunduğu değerden 3 bin dolara yükselmesi pek mümkün gözükmüyor. Düşüşten önceki değerini görse bile yeterli olacak..
member
Activity: 336
Merit: 11
Ethereum için 3-4bin $ zor bir hedef değil fakat bu yıl sonuna bu rakamlara ulaşabilir mi pek zannetmiyorum. Kalkıp 2k yaparsa tadından yenmez ama.
jr. member
Activity: 182
Bu tahmine bende katılıyorum. Bitcoinin 20.000 doları gördüğü bir ortamda en yakın takipçisinin de 3-4 bin dolar olması çok normal bencede
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
3000-4000 dolar tahminleri çok iddaalı olmuş sanırsam. ben 400 dolardan bu kadar yüksek değerlere çıkabileceğine inanmıyorum. umarım doğru olur ama 10x yapması çok çok zor.
member
Activity: 378
Merit: 11
Yıl sonuna 1k olması bile mucize herkes mutlaka bir boğa gelecek diye umutla bakıyor geleceğe ama bence en az 2-3 yıl 1000 dolar olamaz ethereum, bitcoinde tekrar 10k seviyesini bu yıl göremez
brand new
Activity: 0
Merit: 16
bence cesur ve bir o kadar da yerinde bir tahmin diye düşünüyorum hocam
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Yıl sonunda 2 K olabilir ama 3-4 K olamaz gibi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ben de cok abartı bır tahmın oldugunu dusunuyorum, zaten bu sekılde abartı artıslar bu pıyasayı bu hale getırdı ne guzel rayında gıdıyordu hersey taa ki ac gozluler 3-4k lardan fiyatı 20k lara cıkarana kadar.
Pages:
Jump to: