F1 sevdalıları olarak minik bir indirim bilgilendirmesi yapayım.
F1 2022 oyunu Steam üzerinde 1 Kasım'a kadar %50 indirime girmiş durumda. 299₺'ye satın alabileceğiniz oyunu, eğer oynamayı seviyorsanız kaçırmayın derim.
edit: yanlış başlığa yorum eklediğimi yeni fark ederek bilgiyi buraya taşıdım.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Zamanında F1'in oyununu da az oynamadım hatta F1 21'i de almıştım da vakit bulamadım fazla oynamaya. Güzel bir haber bu çünkü yeni çıkan oyunlar artık çok uçuk fiyatlara çıkmaya başladı. 1000 liraya oyun görmeye başladık. Bence almak isteyenler kesinlikle bu indirimi değerlendirmeli.
Gelelim yarış sonuçlarına. ABD GP aslında bir noktadan sonra sıkıcılaşır gibi olsa da sonrasında gerçekleşen olaylar ve rekabetler ile keyifli bir hal aldı. Yarışın başında Russell'ın Sainz'a yandan dokundurması yüzünden Sainz spin attı ve malesef erkenden yarışa veda etti. Leclerc 10 sıra aldığı ceza sonrası yarışta güzel bir yükseliş yakaladı. Perez ile güzel bir çekişmeleri de oldu ve onu geçerek yarışı hemen önünde bitirmeyi de başardı. Bu ikili şampiyonada şu an ikincilik yarışındalar ve Leclerc tekrar öne geçmeyi başardı.
Verstappen - Hamilton arasında da güzel bir rekabet izledik bu yarışta. Verstappen ile farkı eriten Hamilton daha sonra pite girmişti ve Verstappen de hemen onu takip etmek istedi bir sonraki turda. Ancak Red Bull'un aşırı yavaş piti sayesinde Hamilton bir anda önüne geçmiş oldu. Verstappen her şeye rağmen farkı eritip liderliği geri almayı başardı ve yarışı da kazanarak Red Bull'a resmi olarak takımlar şampiyonluğunu da getirmiş oldu.
Günün sürücüsü ise
Sebastian Vettel seçildi. Yarışın kısa bir bölümünü lider olarak götürse de atılan zar tabi bir yere kadar tuttu ve sonrasında sıralama olarak düştü. Ancak yine de harika bir yarış çıkardı. Yarışın başında da en çok sıra kazanan pilotlardan birisiydi.