Posw sadece fazlasıyla şişirilmiş bir coin, hatta bence shitcoin. Bizim türkler arasında da epey yayıldı birileri güzel pofpofladı kaymağını yiyordur yada yakında yiyecektir bekleyin, izleyin ve görün derim! Bir roadmap leri var aman Allahım
Sanarsın kısa zamanda btc yi sollayacaklar öyle böyle bir roadmap değil maşallah. İsminden zaten herşey anlaşılıyor, hiç bir projesi v.s. yok stake, pos falan işte... Gizlilik varmış, çok gizliymiş, öyle gizliymiş ki diğer projelerin gizliliği bunun yanında bok yemişmiş. Gerçekten komiksiniz arkadaşlar. Sırf bir boka girdiniz diye milleti de bi boka sokarak shit i baştacı etme niyetindesiniz, yanlış yapıyorsunuz! Bunu bide ülkemizde yaymaya çalışıp nem alan Ilgın diye bi y*vşak vardı, milleti söğüşlemekten, sağmaktan bıkmadı. Kendi milletini dolandıranlar kadar nefret ettiğim başka kimse yok. He bir de gönüllü olarak dolandırılmaya aday olanlar var onlar da inek gibi sağılmaktan bıkmadı.
Araştırmadan etmeden gönül bağı kuruyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. Bana çemkiren denyolar olacaktır, sittirin gidin sizi ancak doge, dgb paklar sümüklüler.
Edit: Güzel ele veriyorlar, siz hala hold durun
%33 değer kaybetmiş şu an baktım da. Ulan diyecek lafım yok gülmek de istemiyorum başıma gelmesin diye, diyecek birşey bulamıyorum. Allah sizi düze çıkarsın inşallah.