Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 29. (Read 63073 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
malesef bir aşağı bir yukarı gidip geliyor bakalım elimizdeki tüm para eriyor nerdeyse .Ama yukarı çıkması çok sevindirici bir haber olacak artık yüksel be btc
member
Activity: 434
Merit: 14
Şu anda yukarı demek için hiç bir neden yok. Çoğu zaman nedenler maniplasyon yaratarak oluşturuluyor. Maalesef olumlu bir maniplasyon bile yok. Anlaşılan piyasanın para babaları hallerinden memnun.
newbie
Activity: 68
Merit: 0
yukarı demek için sıcak para girişi ve güzel haberler gerekiyor fakat şuan için yatay seyredecek gibi
member
Activity: 364
Tarih 5 nisanı gösteriyor ve hala piyasa o kadar iyi habere rağmen atağa geçemiyor. Bize gerçekten çalkantı yaratabilecek çok büyük bir haber yada yatırım lazım sanırım. Ne zaman gelir bilinmez ama umarım bizi daha fazla bekletmez.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
evet ara sıra yükselişler olsa da genel yön tabiki aşağı. sebebi malum. sıcak para girişi yok. son zamanlarda artan olumsuz haberler. hızla düşen fiyatlardan ötürü zarar eden insanların feryat figan ağlaması, beraberinde panik satıcıları ve aç gözlü balinaların en dipten alma merakı piyasayı gitgide aşağı çekiyor. yapacak bir şey yok.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Yön yukarı desemde inceden inceye tırsmıyor değilim arkadaşlar.3 aydır daha düşmez burdan döner zaten dipyaptı daha nereye düşecek diye diye elimdekileri satmadan beklettim gel gör ki ne zaman düşmez desem dahada düştü piyasa artık düşer veya düşmez demiyorum o yüzden.mecburiyetten bekleme moduna geçmiş durumdayım.böyle devam ederse panik satışları artacak ama onu biliyorum
newbie
Activity: 159
Net olarak düşüncem Nisan da piyasanın güven tazelemesi lazım ciddi düşüşler yaşandı yani biri bitmeden diğeri yaşandı. Şu ABD deki satış bitsin bir an önce yön bulamıyorum bu şekilde.
newbie
Activity: 168
uzun vadede her zaman yukarı bence o yüzden tutup beklemek en mantıklısı lakın buralardan elınden cıkaranda bişey elde edemeyecegıktır ne yazıkki o yüzden hold
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Market Cap: $259.891.319.433 / 24h Vol: $11.771.527.376 / BTC Dominance: 45.7%

volume olarak 10.715 milyar dolar 30 coinle sınırlı, geriye kalan tüm coin ve tokenlarda 1 milyar küsur dolar volume var, o da al-satçılarla dönen para, demek ki gerçek volume 250-300 milyon dolar ancak... Cheesy bu da 1500 coine bölsek ortalama 150-200k dolarlık işlem hacmi demek ki bunların arasında örneğin: 101. sırada Dentacoin $90.881.325 değeriyle $50.133   işlem hacmi gibi saçma sapan vakıaları gösteriyor. CMC'de 41. sırada Maker değeri 306 milyon dolar yine 50k dolarlık işlem olmuş  Cheesy Wink 5M Migros'un 100 tl ciro yapması gibi birşey bu!

herkes birşey bekliyor, yalnız kabul etmek gerek son 3-4 ayda iyi takla attırdılar, lionel messi gibi cambazlıkla kitlelere yani bizlere iyi bir ders verdiler. Ne oldum değil ne olacağım demeli insan...
Bu karanlık tabloya bakarak balinaların köşeye çekildiğini ve bitmek bilmeyen planlar yaptığını söylemek mümkün, next level ne olabilir? kimisi düzelemez diyor, kimisi uzun zaman alır diyor...naçizane görüşüm piyasada "durmak" deyimine yer olmadığı! hareket devam etmeli ki zaten 365/7/24 işleyen bir piyasada durmak ancak ölümle mümkün! yaşayan koca bir organizma olarak görürsek kriptolarda her an her şey mümkün!

Ufak tefek hareketler balinalara uygun hareket tarzı değil, neden? adı üstünde balina! havuza ya da akvaryuma koyamazsınız, açık denizler-okyanuslar gerekiyor. şu ana kadar olan g20-mtgox-google reklamları vs gelişmeleri bu düşüşe "neden" olarak görmüyorum olsa olsa "açıklama-gerekçe sunma" olabilir. bir önceki yükseliş bize "crazy" dedirtse de bunun daha başlangıç-intro olmasını umuyorum. 
full member
Activity: 406
Merit: 100
Ben de nisan ortasına kadar iner çıkar sonrasında bir boğa görürüz diye düşünüyorum en geç, ozamana kadar ne olur orasını pek kestiremiyorum fakat, bidaha düşüşler olur mu yoksa biraz toparlar mı bekleyelim görelim.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Mayıs ayına kadar böyle dalgalı seyir devam eder bana göre. Mayıs ortalarında bir şahlanma olabilir. Bunu ön gördükleri için de g20' te Temmuza deadline koydular. Yine yatırımcıyı huzursuz edip patlatacaklar piyasayı.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Artık yükseliş başlayacak gibi duruyor.BTC tam 9k'yı geçti dedik.Birileri yine dumpladı.Piyasa artık daha fazla dump yaşamak istemiyor.Sağlam alımlar gelmediği müddetçe böyle oynarlar gibi.1-2 Hafta daha buraları test eder yavaşta olsa yükselir BTC.Altcoinler de yükselişine başladı.
member
Activity: 176
G20 zirvesinin beklendiği kripto para camiasına gerçekten müjde gibi geldi. An be an bu zirveyi takip ettim sonuç artık belli. Piyasaların artık bir kaç zamana kadar yerine oturması muhtemel bir durum. Bu  çöküş hepimizi çok tedirgin etti farkındayım. Bu saatten sonra emin olduğum bir durum var ki, HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK  Grin
Arkadaşın da dedigi gibi g20 zirvesi piyasayı rahatlatma açısından cidden güzel oldu fakat sene sonunda öyle bir yere gelecek ki piyasa herkes şaşıracak mutlaka yatırımınızı uzun vadeli yapın arkadaşlar şahsi görüşüm budur Smiley
member
Activity: 90
G20 zirvesinin beklendiği kripto para camiasına gerçekten müjde gibi geldi. An be an bu zirveyi takip ettim sonuç artık belli. Piyasaların artık bir kaç zamana kadar yerine oturması muhtemel bir durum. Bu  çöküş hepimizi çok tedirgin etti farkındayım. Bu saatten sonra emin olduğum bir durum var ki, HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK  Grin
member
Activity: 504
Merit: 12
şimdilik sadece yavaş yavaş düşüş meilli bir gözlem sergilese de yavaş yavaş çevrede oluşan olumlu gelişmeler sayesinde yukarı doğru hareket edecektir.
member
Activity: 202
Merit: 21
iki aşşağı derken bi yukarı bi yukarı derken 2 aşşa eskisi gibi yükselişler cok uzakta böyle sallanıpp duracağıza benziyor cunki piyasa cok dalgalı ve cok düştü o yüzden bız kucuk yatırımcı izlicek
full member
Activity: 406
Merit: 101
İstikamet tam gaz aşağı dibe doğru,
Btc nin kendini toplayıp yukarılara tırmanışı uzun yıllar sürebilir,
Çok dikkatli olmak gerekiyor
member
Activity: 336
Donusu olmayan bir yola girmemisizdir umarim. Sad
Son donemki piyasanin karamsar durumu beni de karamsarliga itiyor.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Dibin dibi denen yere doğru gidiyoruz zannederim, nereye inerse insin çıkacak değil mi, ne olacaksa olacak sepeti hiç bozmadım bundan sonra da denemeyeceğim bile, bazen de hareketsiz kalmak en iyi pozisyondur bu piyasada.
newbie
Activity: 196
Ben altcoinlerin yavaş yavaş elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum, altcoinler fena çakılacak bu gidişle.
Pages:
Jump to: