Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 30. (Read 63073 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
şu an içi konuşmak gerekirse gidişat aşağı doğru hem de diplere doğru kötü ama öyle görünüyor 2018 başladı başlayalı bir gün yüzü göstermedi piyasa hakkımızda hayırlısı
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Piyasada ümitler tükenme noktasına geldi desem abartmış olmam heralde.Eth bile nerelere düştü arkadaş bildiğin şoktayım amk.tüm altlar çöp olur eth'e bişey olmaz dedim taş gibi durur yerinde diye düşünüyordum ama yanlış düşünmüşüz anlaşılan.nugün 450 yi görecektir artık.millet bi panikle satıyor.benimde aklımdan geçmiyor değil satıp alttan almak ama sadece izliyorum şimdilik
full member
Activity: 378
Merit: 102
Piyasanın yönü nereye anlaşılmıyor artık, magmaya indik sonrasında ne var ben bilmiyorum. Son 2-3 yıla bakarsak ayı sezonu nekadar sürebilir fikri olan var mı, 3-5 ay mı sürecek bu düşüşler nedir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Abilerim valla boğmış ayımış falan filan bilmem de, bizim işimiz zor. Tepeden aldık 15 den 16 dan, olmuş 8-7 yarıyarya, önce alt çıkacak sonra bit çıkacak falan uzun iş...Of of..

Çok uyardım kardeşim milleti almayın diye arkadaşlarımı.Diyorum 180 lerden bnb alınmaz adam diyo daha artacak.Ne dediysem dinlemediler şimdi gelmiş dert yanıyorlar.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Abilerim valla boğmış ayımış falan filan bilmem de, bizim işimiz zor. Tepeden aldık 15 den 16 dan, olmuş 8-7 yarıyarya, önce alt çıkacak sonra bit çıkacak falan uzun iş...Of of..
member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
Istikamet az asagi, sonra ise buyuk yukari sicrayis bekliyorum. Tabiki bu varsayim gecen seneki hareketi yaptiginda mumkun. Bu sene farkli da davranabilir. Ilk zamanlar 1000 usd den dusus sonrasi yillar surdu tekrar yukarilarda yer bulmasi
member
Activity: 140
Bence yakında sağlam yükselişler başlayacak.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
2017' im değerini bilemedik çoğumuz zaten değerini bilenlerde şimdi forumda değiller .
full member
Activity: 420
ya bu piyasada aç gözlü olmamak lazım millet bekliyoruz 100x yapsın adamı aldığı coin 5-10x yapıyor hala bekliyor geç bitcoine biraz da nakite elbet düşer geri alırsın
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Yeri geldi mi dolara geçmek lazım özellikle sistemden para çekme ihtiyacı duyuyorsanız çünkü malesef balinalar fiyatla öyle bir oynuyor ki artık şu durumda resmen bunu anladım, piyasa bunların elinde oyuncak.

Kesinlikle katılıyorum piyasanın en yüksek zamanlarına kıyasladığım için ihtiyacım olduğunda bozmadığım coinler sonrasında daha da dibi gördü, ayı sezonunun biraz daha kalacağını düşündüğüm için küçük yükselişlerde mecburen bozdum şuan tekrar alım yaptığımda %10-15 civarı kardayım Smiley
member
Activity: 476
Merit: 75
Yeri geldi mi dolara geçmek lazım özellikle sistemden para çekme ihtiyacı duyuyorsanız çünkü malesef balinalar fiyatla öyle bir oynuyor ki artık şu durumda resmen bunu anladım, piyasa bunların elinde oyuncak.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Kendi bile tethere geçmeyin, şöyle patlıyacak böyle olacak diyordum ama tether herzaman mantıklı olmuştur. şimdi tethere geçmiş olsaydım zararım bu kadar büyük olmayacaktı
newbie
Activity: 196
Umarım sağ salim bu sezonu atlatabiliriz. Onun sonrasında belki biraz uzun da sürse güzel bir yükseliş olacaktır. Hem bitcoin'de hem de
alt coinlerde. Bize düşen sabırlı olmak. Boğadan sonra portföyü %12 eritmişim bugun kontrol ettim. Can sıkcı bir durum ama ge.eceğine inanıyorum. Ben bitcoin'i şu fiyatlardan alamadığıma üzülüyorum. Keşke kenarda biraz daha tl olsaydı tek üzücü nokta benim için bu.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Yön şuan için pek bilgi değil gibi. Hafif adağı gösteriyor sanki yön. Yukarı dik çıkması lazım ya bir anda. Bekle bekle hep kayıp kayıp hiç kazanç yok. Artık kazanç vakti gelsin yavaştan
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Yön fazlasıyla belli. Kocamaaan kırmızı aşağı bakan ok var. Düşüşlerin yavaşladığı ve stabilleştiği noktalarda al sat yaparak elimdeki ethereum miktarını arttırıyorum bazen zararlı çıksamda gelecek için ethereum stoklamak şart. Her düşüşün yükselişi vardır umudunuzu kaybetmeyin
newbie
Activity: 112
Yon eninde sonunda yukari yonlu olacak ve bu zamanlari eger yatirim yaparak gecirmediysek cok arayacagiz kaynagibiz varsa yatirim yapin
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
simdilik asagiya dogru gozuyor. market tamamen dusus trendine girmis durumda su anda. bunda g20 ve mt.gox belirsizlikleri etkili oldu diyebiliriz. pazartesi-sali gibi yonunu anlar pozisyon aliriz.
member
Activity: 182
Merit: 11
Ben btc ye geçenlerdenim en başta. Nedense bir şey kaybetceksem de btc ile kaybetmek altcoinler üzerinden kaybetmekten daha az keşkesi olacaktır benim nezdimde
full member
Activity: 532
Merit: 151
Yakında btc dump-pump yiyecek gibi 6k-8k arası gidip gelebilir ama uzun vadede yönün yukarı olacağını düşünüyorum
member
Activity: 434
Merit: 14
Mart ayının sonundan başlayarak artık ibrenin yukarıya döneceğini umut ediyorum. Yoksa bu piyasa uzun soluklu kendisini çeviremez. Bir parça da küçük yatırımcıların kazanç sağlaması lazım ki para girişi ola.
Pages:
Jump to: